Şimdi Ara

aksa oto kuaför kapanmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
10
Favori
22.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AksaOtoKuaför -- 5 Mayıs 2018; 14:11:53 >

0212 549 10 31
    www.aksaotokuafor.com
  • Fırsat gerçekten güzelmiş ama Şişliden oraya gitmek ve geri gelmek biraz zahmetli, yakında olsam çok isterdim ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Malesef İç Dış Yıkama yapmıyoruz yanlızca uygulama merkeziyiz araç temizlik ve koruma sistemleri üzerine çalışıyoruz

0212 549 10 31
    www.aksaotokuafor.com
  • Ankara'da olsaydınız kesin gelecektim :(

Orijinalden alıntı: AksaOtoKuaför

Malesef İç Dış Yıkama yapmıyoruz yanlızca uygulama merkeziyiz araç temizlik ve koruma sistemleri üzerine çalışıyoruz

Kalitenizden suphem yok esimin aracini saticam ici disi iyi bir temizlik istiyor tavan vs berbat durumda ama neden heryer sozlesmis gibi 179 lira demekte bir tek avcilarda buldugum firsat sitesinde cok tavsiye edilen bir yer 130 dedi eve yakin tamircilerin tavsiye ettigi bir yer 150 dedi geri kalan heryer 179 sanki sabit fiyat gibi kesinlikle yapilan is cok mesakatli cok onemli bir is ama araba clio olunca cok para gozukmekte :-) iyi calismalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 3 Kasım 2013; 20:41:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu paketimiz uygulama sürersi randevu aldıgınız tarihte sabah 09:30 da alıp akşam 18:00 20:00 saatleri arası teslimatlarımız başlıyor yapılan işlemler yukarda bellirtiğimiz gibi çok fazla oldugu ıcın yaklasık bir gün sürüyor

0212 549 10 31
    www.aksaotokuafor.com
  • ben umranıyedeyım cok uzagız ya

Orijinalden alıntı: ekt

eski bir konu vardı aynı kişinin. baya kişi gitmişti memnun kalmışlardı. forumda arayıp bulabilirsiniz . ben de götürmeyi düşünüyordum da oradan aklımda kalmış.

Çok memnun olan olmasına rağmen memnun olmayanda çok kişi vardı.
  • Bu fiyat bu hizmetler için uygun mudur arkadaşlar? Bu konuda bir bilgim yok fakat arabayı komple bir temizlik-bakımdan geçirmek istiyordum bu tarz bir yerde.

Hocam saydığınız hizmetlerden istediklerimizi seçip kendimize uygun bir paket yapabiliyor muyuz? Sonrasında onun ücretini öğrensek gelip o işlemleri yaptırabilir miyiz? Eğer bu mümkün olursa büyük ihtimalle ben de getireceğim aracı.

PAKETLERİ AYRI AYRI YAPTIRMAK İSTİYENLER İÇİN

Detaylı iç temizlik ve motor koruma 139TL

Detaylı araç dış bakımı ve motor koruma 129TL

Detaylı iç temizlik ZR53 NANO boya koruma ve motor koruma 279 TL

Detaylı araç dış bakımı ZR53 NANO boya koruma ve motor koruma 229 TL

Oto koltuk koruma 50TL

Klima dezenfekte 30TL

Yüzeysel Far temiliği (çift far) 60

Anti Bakteriyel Ozonlama 30 TL

0212 549 10 31
    www.aksaotokuafor.com
  • daha önce iki kez yaptırdım, ikisinde de memnun kaldım.

hayırlı işler Hamza

0212 549 10 31
    www.aksaotokuafor.com
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ve bekliyorum ara fazla açılmasın

0212 549 10 31
    www.aksaotokuafor.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: AksaOtoKuaför

Çok teşekkür ederim ve bekliyorum ara fazla açılmasın

o tarafa yolum düşünce mutlaka uğrayacağım yanına ;)
  • Arkadaşlara hayırlı işler dilerim. Meguiars kullandıklarına göre malzeme kalitesi sıkıntısı yok. 3M, Meguiars ve bu işlerin ağa babası diyebileceğimiz Ziebart iyidir. Sonax ise sanırım bir alt klasmanda kalıyor.

Forumdaşlara da bu tür işlemleri geçmişte defalarca yaptırmış biri olarak genel tavsiyelerim:

1- Motor yıkama-koruma işleminde eğer parlak ve yapışkan/yağlı kimyasal madde kullanılıyorsa bunu motora sürdürmeyin. Zira tozlu yollarda sadece yarım saat gitmeniz halinde motorunuzun üzeri sanki 10 yıldır hiç temizlenmemiş gibi toz topluyor. Yağlı-hafif yapışkan o madde yoldaki tüm tozu çekiyor.

2- Aynı şekilde yağlı-yapışkan sıvılarla lastiklerinizi temizletmeyiniz. İlk gün güzel, ilk tozlu yola girdiğinizde lastikleriniz 10 yıllık çıkma lastik gibi görünür. Hatta mümkünse lastiklere hiç kimyasal madde sürmemek lazım. Lastiklerin en büyük düşmanı petrol türevli kimyasal maddelerdir. 2-3 yıl geçmeden sıfır lastiklerinizin yanakları yıllarca susuz kalmış tarlalar gibi çatır çatır çatlar sonra...

3- Koltuk temizliğiyle ilgili acı tecrübelerim... Mümkünse araç koltuklarını süngerleriyle birlikte temizletin. Böyle bir işlem için aracımı 1,5 gün bırakmam gerekiyordu, çünkü süngerleriyle blikte kuruması çok zaman alıyormuş. Hay kafama tüküreyim dedim ki "Koltukları yüzeysel olarak temizleyin, süngerleri temizlemeseniz de olur, 1 günde bitirin". Koltukları yüzeysel olarak köpükle-kimyasal temizleyicili mikrofiber bezlerle çok güzel temizlediler, teslim aldığım gün ve ilk sıvı döküldüğü güne kadar bir kaç hafta çok iyi. Koltuğa bir gün az bir şey su döküldü, alt süngerler kirliymiş meğer, içteki pislik koltuk kumaşına vurdu, dalga dalga kir gözüktü. Önümüzdkei yaz tekrar temizliğe vereceğim, bu sefer koltukları süngerleriyle bir temizleteceğim.

4- Klima temizliği yapılırken sadece hava kanallarına köpük sıkmak yetersizdir. Kabin hava filtresi (polen filtresi) kutusunun açılıp haanın geldiği ilk yer olan bu alanın da bakterilere karşı dezenfekte edilmesi gerekir. Hava kanallarından gelen havadaki kötü kokunun nedeni bakteri oluşumudur ve polen filtresinin takıldığı alan da dahil tüm hava akış yollarının temizlenmesi gerekir.

5- Kaliteli bir koya koruma aracı fırçasız yıkatmak şartıyla en az 1 yıl dayanıyor. Benim aracıma Toyota yetkili servisinde uygulanan Meguiars boya koruma 1,5 yıla yakın dayanmıştı. Ancak boya korumadan "küçük taşlara-çakıllara karşı koruma" beklentisine girenlerden olmayın. Çon ice bir tabaka halindeki boya koruma minik taşlara karşı bile korumaz, bu işi kaput koruma filmi yapar, o da boyayı korur, fındık büyüklüğündkei taşların kaportayı hafif göçertmesine engel olamaz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.