Bildirim
Fizz Mi Zed Mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Zed karşısına zhonya alırsan ultisi gg aslında fizze karşıda zhonya alınca gg ama fizz daha kolay bence _____________________________ -
2 side asassin. Zed şuan oyundaki en iyi asassinlerden birisi , talonla birlikten . Yanlız söyle birsey var talonun sözü sadece adc-apc lere karşı geçer ama zedinki öyle değil. 5k canlı renektonu bile kestiğimi bilirim late game de. Ultisi onu gerek tank , gerek adc her türlü hedefi düşürmesini sağlıyor . Fizz daha çok late game de düşüyor oyundan , mid game deki gibi güçlü olmuyor .quote:
Orijinalden alıntı: Oliver Quinn
Zed karşısına zhonya alırsan ultisi gg aslında fizze karşıda zhonya alınca gg ama fizz daha kolay bence
birisi ad , birisi ap zevk meselesi kararı sen vericeksin._____________________________ -
zedin enerjisi earlyde avantaj. bence zed kasmasan bile iş yaparsın crep kesmeside çok daha rahat.quote:
Orijinalden alıntı: Bloodimir
2 side asassin. Zed şuan oyundaki en iyi asassinlerden birisi , talonla birlikten . Yanlız söyle birsey var talonun sözü sadece adc-apc lere karşı geçer ama zedinki öyle değil. 5k canlı renektonu bile kestiğimi bilirim late game de. Ultisi onu gerek tank , gerek adc her türlü hedefi düşürmesini sağlıyor . Fizz daha çok late game de düşüyor oyundan , mid game deki gibi güçlü olmuyor .
birisi ad , birisi ap zevk meselesi kararı sen vericeksin.
Alıntıları Göster_____________________________
-
Herkes kolay der ama fizz daha zor bence melee apc sonuçta bilen biri outfarm bırakabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
İkisi de çok sağlam karakterler. Benim tercihim enerji avantajı ve ad olmasından ötürü Zed olurduquote:
Orijinalden alıntı: Kappa Face
Herkes kolay der ama fizz daha zor bence melee apc sonuçta bilen biri outfarm bırakabilir
Favori şampiyonum Fizz ama yine de Zed diyorumquote:
Orijinalden alıntı: nazmy381
Benim oyum zede çok kuul
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
Favori şampiyonum Fizz ama yine de Zed diyorum
İkiside nerflencek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
2 side asassin. Zed şuan oyundaki en iyi asassinlerden birisi , talonla birlikten . Yanlız söyle birsey var talonun sözü sadece adc-apc lere karşı geçer ama zedinki öyle değil. 5k canlı renektonu bile kestiğimi bilirim late game de. Ultisi onu gerek tank , gerek adc her türlü hedefi düşürmesini sağlıyor . Fizz daha çok late game de düşüyor oyundan , mid game deki gibi güçlü olmuyor .
Bence Fizz'in late'i de iyi.
Bir ulti bir E tuttursan zaten karşı takım %20'lerde tank hariç.
(Magic resist kasmadılarsa.)
Zed diyorum gene de,çok farklı oyun stilleri var,skill seti de çok iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 23 Eylül 2013; 18:17:51 >_____________________________ 
-
Haftalık Fizz mi Zed mi konusuna hoşgeldiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Raugequote:
Bence Fizz'in late'i de iyi.
Bir ulti bir E tuttursan zaten karşı takım %20'lerde tank hariç.
(Magic resist kasmadılarsa.)
Zed diyorum gene de,çok farklı oyun stilleri var,skill seti de çok iyi.
Alıntıları Göster_____________________________
-
Welcome to Pro Players Pickquote:
Orijinalden alıntı: Karlo
Haftalık Fizz mi Zed mi konusuna hoşgeldiniz.
Alıntıları Göster
Scarra's Pick : Zed_____________________________ -
Zed topta daha viable bence sanırsam mid oynuyacaksın Fizz al daha kolaydır :)quote:
Orijinalden alıntı: baLbesh
Welcome to Pro Players Pick
Scarra's Pick : Zed
Alıntıları Göster_____________________________ -
Hamsi _____________________________ If you place your hopes in anything, they will be betrayed.
Promises will go unfulfilled and faith will be let down. -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
quote:
İkiside nerflencek
Umutla bekliyoruz.
quote:
İkiside nerflencek
Umutla bekliyoruz.
Alıntıları Göster
Fizz : Adc-apc killer, latede düşmez o kadar. Hala tek atar ( dari gelme aklıma ).
Zed : Fizzden daha az asas potansiyeli görüyorum, ultisiz tek komboda genelde gebermezler çünkü. Fakat bu zıkma black cleaver + last whisper aldıgımız için, tank mank tek yakaladı mı kaçış yok.
6300 biriksin zed alacağım ben. Çünkü daha zor gözüküyor. Mazoşistim, zorları seviyorum._____________________________
-
Yüksek elolarda quicksilver = gg olur zedquote:
Orijinalden alıntı: ForDH
Ben tüm güzel oldugunu düşündügüm champları aldım. Son arada kaldıgım 2 champ - fizz ve zed. haftalık konuyu açmayım dedim.
Fizz : Adc-apc killer, latede düşmez o kadar. Hala tek atar ( dari gelme aklıma ).
Zed : Fizzden daha az asas potansiyeli görüyorum, ultisiz tek komboda genelde gebermezler çünkü. Fakat bu zıkma black cleaver + last whisper aldıgımız için, tank mank tek yakaladı mı kaçış yok.
6300 biriksin zed alacağım ben. Çünkü daha zor gözüküyor. Mazoşistim, zorları seviyorum.
Alıntıları Göster_____________________________ When night falls she cloaks the world
-
quote:
quote:
İkiside nerflencek
Fizz nerf yerse saçma olur bence. Win rate 49, yüksek elo da daha azdır, nerf yesin de kimse oynamasın mı diye uğraşıyorlar._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: ForDH
Ben tüm güzel oldugunu düşündügüm champları aldım. Son arada kaldıgım 2 champ - fizz ve zed. haftalık konuyu açmayım dedim.
6300 biriksin zed alacağım ben. Çünkü daha zor gözüküyor. Mazoşistim, zorları seviyorum.
Dün zede botrk almadan direk lw alan senmiydin?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Oliver Quinn
Zed karşısına zhonya alırsan ultisi gg aslında fizze karşıda zhonya alınca gg ama fizz daha kolay bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- pre ne demek
- flame atmak ne demek
- shaco replikleri
- komik nick
- rengar combo
- ping nasıl düşürülür
- afk nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler