Şimdi Ara

Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim böyle arabam olsa kamera bağlarım :)

Geçmiş olsun bu arada. Bende bir kere arabayı çizmiştim durdum sahibini aradım gittim kapısına dedim biraz çizildi felan canın sağolsun dedi helalleştik gittim.
  • geçmiş olsun.

sız opelinızı teslim almada zorluk yaşanyan arkadaşımızmıydınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum, şu kamera işi ile umarım kimin yaptığı bulunur.
  • Boyle tipler cok maalesef. Bir keresinde kaldirima yanasmadan park eden birinin aynasina carpmistim yazdm numarami gittim arayan olmadi. Bir kerede daha onceden ezik olan camurluk ucuma bir araba surtmus numara bırakmıs, aradim gecmis olsun problem degil diyip kapattım. Kaza sonucta olabilir ancak insanlik gorevlerimz var unutmamak gerek. Biz Turkler nasil bu kadar yozlastik aklim almiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
  • Kesinlikle şikayetçi olmalısın. Önemli olan araçta bıraktıgı hasar değil. Carptıktan sonra kaçmasına hiçbir şekilde tahammülüm yok. Kayınvalidemin arabasına carpmıstı bir kere bir bayan sürücü. Çarpma anını gören komşumuz plakayı almış. Hemen karakola bildirdik ve kadını getirdiler. Kadın birde benim acelem vardı yoksa geri donup odeyecektim hasarı gibi saçma yalanlar söylemiş. Hasar bedelini ödedi uzlaştık. Yerinizde olsam şikayet eder ve ona birdaha çarptıktan sonra kaçmaması için iyi bir ders verirdim.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Şikayetçi olmamak bunu yapana verilmiş bir lütuf olur. Başıma böyle bişey gelmiş olsa o vatandaşı kanuni yollarla bulurum ve gözlerinin içine bakarak ne kadar ş.siz bir insan olduğunu anlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 15 Eylül 2013; 15:43:34 >
  • panpalar . bir gece deben sapit oldum böyle adamlar arabaya çarpap kaçtılar . adamın evinin önünde duran arabasına yazıkkk
  • Bir benzeri dun basima geldi. 2012 model fiesta aracima carpip kacmislar insanin morali bozuluyor. Gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

merhaba arkadaşlar bugün öğle saattlerinde anadolu medeniyetler müzesi yakınında aracımı park ettim 2 saat sonra geldiğimde aracımı çalıştırıp 200 mt ötedeki başka bir yere gittim. araçta indiğimde esnafın biri araca ne olduğunu sordu inip baktığımda aşağıdaki fotolardaki gibiydi. tekrar olay yerine gittim. çevre dükkanlara ve müze güvenlik görevlilerine sordum duyan gören varmı diye kimsenin haberi yok. ancak olay yerinin tam karşısında müzenin güvenlik kamerası var. gitip rica ettim veremiyeceklerini söylediler, ancak resmi yazıyla verebildiklerini söylediler. sonrasında pazartesi gelin yardımcı olmaya çalışırız dediler. öğlen saat 3 te aradığımız polis akşam 7 de geldi. neyse baktılar filan tutanak tutamayız aracın yeri değimiş dediler. güvenlik kamerası goruntulerını isteyın görürsünüz olay anını dedim çare etmedi gitti polisler. sinir katsayılarım iyice yükseldi derken bir vatandaş geldi karakola söyleyin onlarda tutanak tutuyor dedi. karakolu aradık saolsun geldi polisler aracı aynı yere cekmiştik tutanağı tuttu. ancak şikayetçi ve davacı olmadım. o an karakol baya telaşeliydi suçlular vs filan. anlık bir duyguyla şikayetçi olmadım ancak şimdi keşke şikayetçi olsaydım diyorum.

edit: kaza olan bölgede çok aşırı tur otobüsleri bulunmakta kale ve müze yakını olması sebebiyle. güvenlik görevlileride kesin o otobusler yapmıştır diyor. mantıklı gelmedi deği hani, sürtme izleri dalgalı bir şekilde otobüslerde yaylanma fazla olması sebebiyle olmuş olabilir diyorum. ayrıca aracım rampa aşaığdı sürten araç yokuş çıkıyor.

birkaç sorum olacak:

-pazartesi tekrar gitsem ifademi değiştirmek istiyorum şikayetçi ve davacı olmak istiyorum desem olur mu?
    - şikayetçi olursam kamera kayıtlarını isteyebiliyorlarmış müzeden ancak plaka vs okunur mu çarpan aracın bilmiyorum
    - plakasını tesbit edersem değer kaybı ile ilgili dava açabilir miyim. aracım 6 aylık bir araç bilen arkadaşlar var, yeni astra sedan 1.4 cosmo.

fotolar.

Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2) Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2)
     Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2) Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2)
     Aracıma vurup kaçmışlar, (resimler içeride) İNSANLIK BİTMİŞ.( ilk mesaj güncel EDİT 2)

ifadeni değiştirebilirsin
    kamera kayıtlarına bakmadan plaka ile ilgili bişey denemez
    değer kaybı davası gibi bişey olmaz.. en fazla aracına vuran aracın sigortasından tamir işlemlerini yaptırırsın

• Geçmiş olsun.Bizim burdada pazarcılar kamyonetlerle.geliyolar 1keresinde bizim logan'a carpmislardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavalalı92

ne insanlar varya çarptın madem ya bekle acelen varsada numaranı yaz kağıda sıkıştır sileceğe adam ulaşsın görüşün halledin hadi durumunda yok izah et helallik iste eyvallah böle olunca ne geçiyo eline neyse hocam geçmiş olsun sinirlenmemek elde değil nazarlık olsun diyelim.

zamanında burda adamın bırı arabanın bırıne hafif vuruyor sol kapı gıdıyor tabi. daha sonra o adamla anlasamayıp adamı vuruyorlardı bunlar ulkenın genel durumu sen koyarsın ama karsıdaki insanın ne olacagını bılmıyorsunuz. Arabaların %95ınde levye yada sopa tasınan bı ulkede yasıyoruz.

gecmıs olsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott23 -- 15 Eylül 2013; 16:44:53 >
  • gecmiş olsun :/
  • Kesinlikle şikayetci ol dostum, bulununcada ekstradan değer kaybı davası aç cebinden 4-5.000 TL ve dava avukat masrafları çıkınca aklı başına gelir.. Uğraşcaksın bu insan müsvetteleri ile

----------------------------------------------

Bu arada Allah aşkına konuların ilk mesajlarını alıntılamayın özellikle resimli ve uzun olanları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 15 Eylül 2013; 16:55:13 >
  • çok üzüldüm.geçmiş olsun.şikayetçi olun.umarım bulunur.
  • Geçmiş olsun hocam sanırım teslimatta falanda sıkıntı yaşamıştınız.Bazı şeyler üstüste geliyor maalesef.
  • Ceza sistemi yok..
    Adaletin tam sağlanmadığı bir ülkede her şey yapılır..
  • Belki gençtir, babasından korkup kaçmıştır. Başka bir durum da , telefonunu verecektir , ama karşı tarafın psikopatlığından çekinmiş olabilir. Memlekette manyak dolu, numara bıraksan bir dert bırakmasan bir dert, manyak çıkar başına bela.

Bir de bayansa vermeye çekinmiş olabilir.

Hiçbiri vuranı haklı çıkarmaz...
  • hususi olmasada apartman garaji olacak yoksa cocuklar, kaldirimda dikilirken yaslananlar vs. ve bunun gibi insanliktan nasibini almamislar yuzunden zarar goruyor araclar,

gecmis olsun.
  • Öncelikle geçmiş olsun malesef insanlık artık bu durumda bence kesinlikle şikayetçi olun eğer kamera kayıtlarından çarpan aracıda tespit edebilirseniz kesinlikle peşini bırakmayın biraz peşinizden koşsun hatta biraz ileri gidip aracın üzerine şerh koydurun biraz uğraşsın yaptığını anlasın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.