Bildirim
ps2 icin onereceginiz oyunlar var mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
shadow of colossus
black
dmc serisi
manhunt 2
simdilk bunlari bitir.yazdigim sirayla oyna ozellikle shadow of colossus cok guzel oyundur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
shadow of colossus
black
dmc serisi
manhunt 2
simdilk bunlari bitir.yazdigim sirayla oyna ozellikle shadow of colossus cok guzel oyundur
sağolun hocam değerlendireceğimden emin olabilirsiniz -
mutlaka oynamanı tavsiye edeceğim oyunlar
shin megami tensei serisi
onimusha serisi
ratched and clank serisi
silent hill serisi
fatal frame serisi
indigo prophecy
dragon quest 8 journey of the cursed king
çoğunu seri olarak söylüyorum çünkü hem senaryoları çok sağlam hem konsolun gerçek değerini ortaya çıkartan oyunlar bunlar.oynarken grafiklerinin hala çok güzel olduğunu fark edersin zaten. -
Tarzınıza göre değişir.
Ama ben (kişisel olarak sevmesem de) pes olmayan bir ps düşünemiyorum. Kafeler sayesinde özdeşleştiler. Ayrıca araba yarışı olarak Burnout 3 de güzel bir oyun. God of war da ayrı türde olmazsa olmazlardan. MAkinem chipsiz olduğundan sadece orjinal oyun oynuyorum. Shadow of collosus ve serinin ilk oyunu ico da önerilenlerden ama oynama fırsatım olmadı.
Mortal combatları genel olarak başarısız buldum. Ama shaolin monks ayrı. Tabi diğer mortal combarlara da benzemiyor.
Ancak ps2 yi de arcade makineye dönüştüreyim dersen Capcom Classics Collection 1-2, Sega Classics Collection, Metalslug antology iyi gidiyor. Bunları bulabileceğimi hiç sanmıyordum. Modası geçmiş konsola temiz oyun bulmak zor. -
Final Fantasy X'i oynamanızı tavsiye ederim. Bence en başarılı oyunlarından biridir bu konsolun. -
ekşını seviyorsan true crıme new york city -
medal of honor seviyosan o tarzı eğer -
Age of Empires 2
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ONİMUSHA 2 -
Final Fantasy god of war -
Gta sa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X