Şimdi Ara

TCDD tren similatörü (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.299
Cevap
2
Favori
472.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun resimlerine baktığın zaman insanın içi eriyor vallahi güzel yapmışlar
  • Bulup oynayacağım bu oyunu...
  • msts pek sarmadı beni, trainz rail sim 2007 indiriyorum ama 6,5gb
  • msts bu şekilde sıkıcı olabilir ama tcdd trenleriyle türkiyem rotasıyla ve değişik aktiviteleriyle süper oluyor..
  • Trainz simulator 20004 ve serileri gerçekten berbat! grafik denilen bir şey yok ya!
  • trainz 2006 indirdim ama oyundan hiçbişey anlamadım çok karışık. Üstelik grafi msts'den katbekat daha kötü olmasına rağmen kasıyor. Yazık oldu indirdiğim zamana 6,5gb
  • şafak abi rail sim 2007 içinde loko yapıyomu?
  • Merhaba

Rail Simulator için şimdilik bir çalışmam olmayacak, ilerleyen zamanlarda yeniden modellerimi aktarabilirim.
  • @makinist71

çok güzel resimler toprağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 26 Haziran 2008; 21:51:44 >
  • Teşekkürler.
  • arkadaşlar bu oyun çıktı mı çıkacak mi bilgi verirmisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet2468

arkadaşlar bu oyun çıktı mı çıkacak mi bilgi verirmisiniz.

Bu simulator çıkalı seneler oldu.
  • Arkdaşlar oyunu birazdan alıcam ama bu yama yok bende.VOL3.0 oluyo galiba.Bunu bana gönderebilecek var mı?
  • Arkadaşım şuan enson olarak vol.4 çıktı.türkiyem rotasıyla beraber eğer yamayı temin edebilmen için şafak beyle irtibata geçmen lazım.

İrtibat: safak_aktas@hotmail.com
  • şafak abi trainz railroad simulator 2007 için bir loko düşünüyormusunuz oyun çıkalı 7,5 ay kadar oldu.
  • Değerli üyeler

Train simulator'ile ilgili yazışmalarımız burdan devam etmektedir.hertürlü merakettiklerinizi ve sorularınızı sorabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan berk

şafak abi trainz railroad simulator 2007 için bir loko düşünüyormusunuz oyun çıkalı 7,5 ay kadar oldu.

Hayır, bundan sonra modelleme çalışması yapmayacağım. En azından MSTS 2'yi görene kadar...
  • Arkadaşlar

Sınırlı sayıda Microsoft Train Simulator TCDD Ek Paketi "Turkish Trains Vol 4.0" seti, Proses Elektronik'e teslim edilmiştir. İletişim bilgileri:

Proses Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Neşet Ömer Sok. Kadiköy İş. Merkezi. No: 10/106 Kadiköy,
    İstanbul, Türkiye.
    Tel: (0216) 418 07 08 (pbx) Fax: (0216) 345 14 72
    e-mail : info@proses.com

Bu setin içinde "MSTS + Vol 4.0 TCDD Ek Paketi + Türkiyem Hattı v 1.0 + yamalar ve yeni görevler" bulunmaktadır. MSTS TCDD Ek Paketi "Vol 4.0" ı buradan temin edebilirsiniz...
  • arkadaşlar ben bu younu çok istiyorum lütfen indirme linkini verin sitesine giriyorum indiiremiiyorum lütfen yamalarını felan gönderin
  • Bu simulator ve vol.4 türk trenleri yamaları internet üzerinden verilmemektedir gerikli bilgiler mesajda verilmiştir. lütfen vol.4 ve train simulatör için sayın şafak aktaş ile irtibata geçiniz...

Proses Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.
    Neşet Ömer Sok. Kadiköy İş. Merkezi. No: 10/106 Kadiköy,
    İstanbul, Türkiye.
    Tel: (0216) 418 07 08 (pbx) Fax: (0216) 345 14 72
    e-mail : info@proses.com

yada e-mail : safak_aktas@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinist71 -- 19 Ağustos 2008; 19:30:01 >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.