Şimdi Ara

Horrible Bosses 2 (2014) | Charlie Day - Jason Bateman - Jason Sudeikis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Geçen yılların en beğenilen komedilerinden biri olan, başrollerini Jennifer Aniston ve Jason Sudeikis'in paylaştıkları Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses)'ın ikinci bölümü yakında sinemalarda. Filmin yapımcısı New Line Stüdyosu, yönetmen olarak Sean Anders'i seçti. İlk filmin yönetmeni Seth Gordon projeyi terk edince yapımcılar yeni yönetmen aramaya başlamışlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Ağustos 2014; 9:45:47 >



  • İLK FİLM EĞLEnceliydi.. ikincisini de kısmet olursa izleriz.
  • İlk film oldukça güzeldi. İzlerken epey eğlenmiştim.


    Ama 2.filmin çekilmesi biraz garip, sonuçta ilk filmde her şey açıklığa kavuşmuştu. Mesela bu üç karakter de mevcut işlerinden istifa edip başka işe girip orada ki patronlarından mı intikam alacaklar? Gerçekten konuyu merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 21 Temmuz 2013; 23:45:45 >
  • Jennifer yok mu?
  • jennifer ve nippleri yoksa bu film tutmaz..ha birde küfürleri..ulan bi kadına ancak bu kadar sexi küfür yakışır..
  • Bende beğenmiştim ilk filmi. Bekleyelim bakalım.
  • Filmin yönetmenleri Sean Anders ve John Morris.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk film eğlenceliydi buda izlenir :)
  • Konusunu merak ettim, birinci film gibi mi olacak acaba?
  • ilk filmi izlemedim, şu an meraklandım indiriyorum.
  • Horrible Bosses 2 Vizyon Tarihi Belli Oldu


    2011 yılında vizyona Patrondan Kurtulma Sanatı ismiyle giren ve başrollerinde bir birinden ünlü isimlerin yer aldığı Horrible Bosses filminin ikincisinin vizyon tarihi belli oldu.

    Film Amerika'da 26 Kasım 2014 tarihinde vizyona girecek. Filmin başrollerinde ise ilk filmden tanıdığımız Jason Sudeikis, Jason Bateman ve Charlie Day'in yer alacak.

    İlk filmde başa bela olan patronlarından kurtulmak için plan yapan üç kafadarın maceralarına şahit olmuştuk. İkinci filmde ise şuan için senaryoyla ilgili olarak herhangi bir açıklma yapılmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Ekim 2014; 14:21:02 >
  • ilki güzledi.karoda iyiydi.
  • Filme katılmaları için Chris Pine ve Christoph Waltz ile görüşülüyormuş.

    #Screenrant



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 11 Ekim 2013; 16:55:36 >
  • İlk film iyidi.

    Biraz güzel film yapınca b*kunu çıkarmadan bırakmıyolar.
  • Bu seferde kendileri patron olsunlar
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    chris pine değil de, christoph waltzda tam bi ayar patron sıfatı var, net
  • Kaptan Kirk, popüler komedinin devam filmine katıldı.


    Star Trek ve Bilinmeze Doğru Star Trek (Star Trek Into Darkness)'in Kaptan Kirk'ü Chris Pine, popüler komedi Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses)'nın devam filmi Horrible Bosses 2'nin kadrosuna katıldı. Pine, ana karakterlerden birinin fikrini çalan baba-oğul ekibinin oğlunu canlandıracak.

     Horrible Bosses 2 (2014) | Charlie Day - Jason Bateman - Jason Sudeikis


    Bu Nasıl Aile? (We're the Millers)'nin yazarı Sean Anders'ın yöneteceği filmin kadrosuna ilk filmden Jason Sudeikis, Charlie Day ve Jason Bateman tekrar katılıyor. Filmin genel konusu henüz belli değil. Chris Pine, yakında Jack Ryan: Shadow Recruit ile sinema salonlarını süsleyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Ekim 2014; 14:21:18 >




  • daha anca ilk filmini izledim ve beğendim. çok güzeldi.

    ikincisini merak ediyorum nasıl olacak.
  • İlk filmden daha iyi olur umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlki büyük beğeni toplayan komedi filmi Horrible Bosses'in devam projesi Christoph Waltz'u da kadrosunda ağırlayacak.

     Horrible Bosses 2 (2014) | Charlie Day - Jason Bateman - Jason Sudeikis


    Jason Bateman'ın başrolünde oynadığı iyi eleştiriler ile karşılanan komedi filmi Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses)'ın hikayesi devam ediyor. Daha önce kadroya katılacağı ancak sıkışık programı sebebi ile durumun tersine dönebileceği açıklanan Christoph Waltz ise resmi olarak filmin yeni oyuncularından biri haline geldi.

    Deadline'ın haberine göre sıkışık olan programını düzenleyen Oscar ödüllü oyuncu, Sean Anders'ın yeni filminde kahramanlarımızın yeni belası haline gelecek.

    Jason Bateman, Charlie Day ve Jason Sudeikis'in canlandırdığı karakterlerin yeni fikrini çalan Chris Pine'ın babası olarak göreceğimiz Waltz'un rolünün ağırlığı ise bilinmiyor.

    Horrible Bosses 2, Amerika'da 26 Kasım 2014 tarihinde vizyona girecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 1 Ekim 2014; 14:21:37 >




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.