Şimdi Ara

CHUWİ V88 (RK3188 7.9 Inch IPS 2G RAM) KULLANANLAR KULÜBÜ-ANA BAŞLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
10
Favori
27.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...9...21
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHUWİ V88 (RK3188 7.9 Inch IPS 2G RAM) KULLANANLAR KULÜBÜ

Teknik özellikler:

Tablet Veri Kapasite :16GB
    Ağ bağlantısı :Bluetooth, WiFi, Harici 3G
    Ekran Boyutu :8 "
    Çıkışlar : 3G Harici, DC Jack, Kulaklık Jack, HDMI, Mini USB, TF kartı
    Marka Adı :Chuwi
    Net Ağırlık :340
    Desteklenen diller :English,Russian,Spanish,Portuguese,Turkish,Italian,German,Chinese,French,Polish,Ukrainian,Greek,Hebrew
    Kamera : Ön ve arka
    İşlemci markası :Rockchip
    Ekran Tipi dokunun :Kapasitif Ekran, İps
    İşlemci Ana Frekans :Dört Çekirdek
    Özelliği :Çoklu Dokunmatik, HDMI, G sensörü, Ultra İnce, Çift Kameralar
    Bellek Kapasitesi :2GB
    İkinci Webcam Piksel :5MP
    İşletim Sistemi :Android 4.1
    Ekran çözünürlüğü :1024x768
    Ses Formatı : MP3, WAV, WMA, OGG, MID
    Resim Formatı : BMP, PNG, GIF, JPG
    Video Format : MP4, 3GP, AVI, MPG, RMVB, WMV
    E-kitap formatında : TXT, vb
    Pil Kapasitesi :5000mAh
    Model Numarası :V88Quad Çekirdek
    CPU : Rockchip RK3188 ARM Cortex-A9 dört çekirdekli işlemci
    CPU Frekans :1.8GHz
    GPU :Mali-400

BENCHMARK TESTLERİ( TABLET FULL PROGRAM DOLU HALDE ÖLÇÜLMÜŞTÜR.)

MAKİNANIN ZAYIF YANI EKRAN KARTININ FREKANSI (MHZ) SANIRIM...

QUADRANT: 5831

NENAMARK: 58.9

ANTUTU: 17039 (Yeni skor Antutu 4 le 19393`tür, güncellenecektir...)

VELLAMO: (METAL:538---- HTML: 1743)

PASSMARK PERFORMANCE: 2674

CHUWİ V88 KULLANICILARI
    1. DAİMBEY
    2. EMİNTOLGA
    3. KEMALİST33
    4. CECEN79
    5. UYSALMR
    6. OGUZBEY
    7.Atalay3650
    8.Burakos
    9.Bytekno
    10.Modakaya
    11.Mecitv
    12.tolgafb5
    13.Frux
    14.Hakkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 26 Ekim 2013; 23:19:35 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 5 Eylül 2013; 10:22:16 >

• Benimki de dün İstanbul'a giriş yaptı. 4 Temmuz'da almıştım, 11 günde Türkiye'ye geldi. Bakalım Ankara'ya ve bana ulaşması ne kadar sürecek? Son alışverişimde İstanbul'a girişiyle bana teslimi arasında 1 hafta süre geçmişti.
    Samsung UE55F8000SL, Amazon Fire TV Stick, Sony STR DE695, Harman Kardon 330B, Sony SAVE545 Pascal, 13" 2020 MacbookAir, Philips 258B6QJEB, Huawei Matepad 11 Papermatte, Honor 200 Pro, Sony WH1000XM3, Huawei Freebuds 6, Nintendo Switch OLED, Huawei Watch GT2e
  • Turkiyede bu cihazin 1gb ve bluetooth suz versiyonu vippad elegance adi ile satiliyor. Gayet iyi bir tablet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emintolga

Benimki de dün İstanbul'a giriş yaptı. 4 Temmuz'da almıştım, 11 günde Türkiye'ye geldi. Bakalım Ankara'ya ve bana ulaşması ne kadar sürecek? Son alışverişimde İstanbul'a girişiyle bana teslimi arasında 1 hafta süre geçmişti.

benimki bugün sabah dağıtıma verildi diyor. Bugün gelir inşallah...
  • Arkadaşlar az önce geldi tablet. Biraz küçük ama gayet hızlı. 4 temmuzda sipariş- 6 temmuz paketleme- 10 temmuz kargo-15 temmua istanbul-16 temmuz mersin-17 temmuz saat:12 tarsus evimde. bence gayet hızlı.

Aldığım yer ve satıcı: Aliexpress- Shenzhen OKQI Electronics Mall (anna feng)

Yalnız şarj prizi avrupai .ben nasıl şarz yapacam . Dönüştürücü varmı bunun için ve her elektrikçide bulurmuyum. hatta saat 3 gibi mersine gidecem forumda mediamarkta bulurmuyum????
  • Benimki de bu sabah geldi, ben de aynı satıcıdan almıştım, aynı zamanda almışız :) Bendeki şarj cihazı normal çıktı. Ama dönüştürücüyü hemen her elektronik mağazında bulabilirsiniz artık. Umarım bulmuşsunuzdur :)
    Samsung UE55F8000SL, Amazon Fire TV Stick, Sony STR DE695, Harman Kardon 330B, Sony SAVE545 Pascal, 13" 2020 MacbookAir, Philips 258B6QJEB, Huawei Matepad 11 Papermatte, Honor 200 Pro, Sony WH1000XM3, Huawei Freebuds 6, Nintendo Switch OLED, Huawei Watch GT2e
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihazı az önce ROOT'ladım. Google'da nasıl root yapılacağını aradığınızda çok değişik uygulama ve yöntemlerle karşılaşıyorsunuz. Özellikle ismi Çince olanlardan uzak durmanız gerekiyor. Çünkü uygulamalar da Çince olduğu için yanlış yapma ihtimaliniz çok yüksek. Ayrıca ileride sorun çıktığını da okudum bazı yerlerde.

Ben kendi kullandığım uygulama ve yöntemi öneriyorum. Bunun için aşağıdaki linkten gerekli 7Z dosyasını indirin. WinRAR ile dosyaları bir klasöre veya masaüstüne açıp "intructions.txt" dosyasındaki adımları tek tek uygulayın.

Oma_RK31_Chuwi_V88_CWM_Root

Sonuçta cihazınızın ROOT olup oladığını da Google Play Store'dan indireceğiniz ROOT CHECKER BASIC uygulaması ile test edebilirsiniz.

Kolay gelsin.

NOT: Cihazın VOLUME+ tuşu basılıyken kablosunu PCye taktığınızda otomatik driver yüklemesi gerekiyormuş. Bende yüklemedi, hata verdi. Bu durumda DRIVER klasöründe bilgisayarınız ve işletim sisteminiz için uygun olan driver'ı sizin yüklemeniz gerekiyor. Bunun için de DEVICE MANAGER'ı açın, sorunlu donanımı gördüğünüz yerde UPDATE DRIVER ile yerini gösterip kendiniz yükleyin.

• Cihazda sana göre dikkatli olmama gereken bir durum varmı? yani şu durumda cihazı geri göndermemiz gerekir dediğn bir durum. Çünkü aliexpress de satıcıya verilmesi için parayı daha onaylamadım.1-2 gün beklemek cihazı test etmek istiyorum. Ama cihaz hoş. dokunmatiği filan . inşallah şarjı üzmez. bide sana normal şarz makinası bana amerikan uçlu şarz makinası, aynı satıcının farklı göndermesi tuhaf....

yeni sürüm (4.2.2) için burayı http://crewrktablets.arctablet.com/?p=1015

ve burayı http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2310818 inceleyebilirsin.

ben öğretmenim anne çalışıyor, yaz olduğundan sabahtan saat 3e kadar 11 aylık oğluma bakmak zorunda olduğumdan yavaş yavaş bakıyorum.

edit: normal prize dönüştürme işini herhangi bir elektrikçiden 3 tlye bulduğum aparatla hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 18 Temmuz 2013; 8:19:46 >

• Valla benimkini şoyle bi kontrol ettim, test ettim, herhangi bir sorun görmedim, onay verdim. Dün gece de sahura kadar epey kurcaladım, epey bir oyun, uygulama falan kurdum, kullandım. Genel bir sıkıntı da çıkmadı. Takıldığım tek şey arkadaki tuşların daha iyi olabileceği. Bir de Vol+ ve Vol- tuşları ters, aşağıda olması gereken yukarıda, yukarıda olması gereken aşağıda. Bu da Çinlilerin kendi kullanım şeklinden, alışkanlığından kaynaklanıyor sanırım.

4.2.2'ye kendi update'i gelirse geçerim, custom rom'a henüz geçmeyi düşünmüyorum. Hatta 4.3 lafları dolaşıyor ortalıkta, biraz daha bekleyebilirim gibi. Rockchip'in Samsung gibi Multiwindow özelliği gelmiş, ondan daha iyi olduğunu okudum yabancı bir blogda. O hangi rom ile gelirse o zaman kesin geçerim ;)

Allah kolaylık versin, analı babalı büyütsün inşallah :)
  • Ben de bugün sipariş ettim inşallah 20 25 güne elime ulaşacak :D Aklımda bazı şüpheler vardı ama sizin yorumları okuyunca içim rahatladı. :D

• Ben başka bir siteden sipariş verdim daha önce de oradan alışveriş yaptığım için 20 - 25 gün dedim ama inşallah dahar eerken gelir.Siz de gümrüğe takılma gibi bir sorun oldu mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce 95$ üzerinde birşey getirmediğim için.Gerçi sipariş ettiğim site sürekli düşük gösteriyor fiyatı.Bu arada ptt ile geliyor kargo.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalist33

Ben de bugün sipariş ettim inşallah 20 25 güne elime ulaşacak :D Aklımda bazı şüpheler vardı ama sizin yorumları okuyunca içim rahatladı. :D

Ne kadar sipariş ettiniz hocam. hani pandawill filan biraz pahalı o yüzden. benimki tablet 167+ kılıf 3 +posta (honkong)4 dolar toplam 174 dolara geldi. belki de benimki pahalıdır.

Orijinalden alıntı: kemalist33

174 $ ücretsiz kargo

Hayırlı olsun hocam inşallah tez zamanda gelir....

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.