Şimdi Ara

CHUWİ V88 (RK3188 7.9 Inch IPS 2G RAM) KULLANANLAR KULÜBÜ-ANA BAŞLIK (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
10
Favori
27.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...10...18192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum iyice yavaşladı. bunun için root/rom ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyorum.

Model:CW-V88-QUAD

Tablet ilk geldiği gibi android 4.2.2. kendi romu var sanırım rootsuz.

Daha önce ne root attım de custom rom kurdum.
    OMA_s_Rom_for_Chuwi_V88_v_5.1_Real_multitasking_Flashing_guide_and_overview
    videosunda güzelce anlatılmış ancak bu işe girişmeden sizlere sorma istedim en güncel rom nerden bulabiliriz.

Firmanın sitesinde doğru düzgün bir şey bulamadım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: ayhan515

arkadaşlar nerdeyse 2 yıldır kullanıyorum iyice yavaşladı. bunun için root/rom ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyorum.

Model:CW-V88-QUAD

Tablet ilk geldiği gibi android 4.2.2. kendi romu var sanırım rootsuz.

Daha önce ne root attım de custom rom kurdum.
    OMA_s_Rom_for_Chuwi_V88_v_5.1_Real_multitasking_Flashing_guide_and_overview
    videosunda güzelce anlatılmış ancak bu işe girişmeden sizlere sorma istedim en güncel rom nerden bulabiliriz.

Firmanın sitesinde doğru düzgün bir şey bulamadım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Kardeş şu Oma romun 5.1 versiyon linkini koyabilir misin?

Orijinalden alıntı: Alphace

quote:

Orijinalden alıntı: sodoi

Sayın sabas, ben yakın zamanda ekran tamiri ile ciddi tecrübe elde ettim. Tamir olayı çok hassas bir olay, söyleyeyim. Eşimin çantasında orjinal kılıf içerisinde olmasına rağmen tabletin kasa ve ekran kısmının bir bölümü ayrılmış, oğlum bu kısmı yerine oturmak üzerine kenarlardan baskı yapınca dokunmatik ekran çatlamış. Çinden dokunmatiği şipariş ettik, geldi. Ancak dokunmatiği değiştirmek için tabletin tüm çiğerini sökmek gerekiyor. Yani dokunmatik altındaki ıps ekranın çıkarılması lazım. O kadar dikkatli, sabırlı ve hassas davranmama rağmen ekran plastik kasaya bir çeşit yapışkan, silikon benzeri bir malzeme ile sabitlendiği için çıkarırken bir kısmına zarar vermişim. Bunu dokunmatik bölümü büyük bir hevesle yerine takıp tabetin açınca ekranın orta noktasındaki yaklaşık bir cm genişliğindeki ölü bölgeyi görünce anladım, başımdan aşağıya kaynar sular aktı, saat gecenin üçü.........Aliexpresten ekranı aradım, fiyat 55-60 dolar, tabletin üçte bir fiyatı, bir daha haşlandım....... Bir macera ile Doğubank ve Tahtakale Yıldız Han dolaşıldı, aslında vakit olsa anlatırım ama uzun hikaye (benim için büyük tecrübe)....Ekran 55 dolara satın alındı..... Şu anda tekrar tablet çalışır vaziyette.....

Sonuç olarak diyeceğim o ki, tableti çine gönderip tamir ettirmek ne kadara mal olur tahmin edemiyorum. Ancak, dokunmatiğin altındaki ekran da zarar görürse durum fena. Ben hırs yaptım onarmak için ve başardım. Eğer onaracak birisini bulamazsanız, tabletinize talip olabilirim...

pm

Türkiyede 100 tlye değiştirtmiştim dokunmatiği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daimbey -- 24 Nisan 2015; 11:16:47 >

• daimbey kullanıcısına yanıt
    OMA's Rom for Chuwi V88 v 5.1: "Real" multitasking (Flashing guide and overview)

[ROM] RK3188 Tab V88 by Oma
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2310818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan515 -- 24 Nisan 2015; 11:38:28 >
  • deli olacam 2 gündür aşağıdaki adresdeki rom root kernel kurmak için uğraşıyorum hiç bir ilerleme yok. birde son çare fabrika ayarlarına döndürdüm daha beter oldu google play store eski versiyonu var ve program yüklemiyor, interneti acayip yavaş ve var olan taracıyı kafadan virüslü sanki olmayacak sayfalara yönleniyor.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2310818

Instructions

1. Copy Oma_Chuwi_V88_Root_Script.zip to the root directory of you SDcard.
    1.Chuwi_V88_Root_Script.zip dosyasını tabletin içine kopyala
    2. Make sure that settings are to MTP and usb-Debugging
    2.ayarlar depolama bölümünden üstten mtp nin seçili ve geliştirici seç den Usb ayıklamanın seçili olduğuna emin ol...
    3. Hard power off your Chuwi V88 (hold power button until it powers off)
    3.kapat tamamen
    4. While holding Volume+ (up) button
    4. sonra ses açma tuşuna basarken
    5. Plug USB into your PC (update mode)
    5. aynı anda tabi makina kapalı mini usbyi tablete tak. pcden ses gelecek driver yükleyecek
    6. Install missing drivers from driver folder if you have not already
    6. eğer sıkıntı çıkarsa sürücüde. aç aygıt yöneticisini manuel yükl. sonra tekrar ses açmaya bas usbyi tak.
    7. Run RKandroidTool.exe as Admin
    7. RKAndroidTool.exe yi yönetici olarak çalıştır.
    8. Unselect option 2 (Parameter)
    8. 2. tiki kaldır
    9. Select Flash Rom
    9. RUN a bas

10. Your Chuwi V88 should now have booted into Clock Work Mod.
    11. Select Install zip from external SDcard // HARİCİ SD KARTA TAM OLARAK HANGİ DOSYA KONMALI
    12. Scroll and install Oma_Chuwi_V88_Root_Script.zip
    14. Reboot device (you will now have Super User installed and working)

fazladan UnlockRootPro ve Phoenix Suit ile de uğraştım olmadı yok mu arkadaş şöyle gerizekalıya anlatır gibi detaylı dolu bir anlatım

• Lollipop, var mi kurabilen...
  • Var mı satan bu tableti yada link yazabilir misiniz.
    Aliekspres için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Başlangıç animasyonu sonrasında chuwi yazısı çıkıyro öyle kalıyor kaç defa kapatıp açtım olmadı.
    sanırım şu derin deşarj (deep discharge) sonrası problem. çözüm yolunu bilen var mı?

bir başka sıkıntı da otg giriş sağlam değil o yüzden pc'ye kolay bağlayamıyorum.

yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan515 -- 25 Ocak 2016; 17:58:44 >

"deep discharge" tam şarja takacakken kapanan tableti şarjdan sonra açmaya kaldığımda
    tablet açılırken chuwi logosu çıkıyor devamı gelmiyordu.
    bahsettiğim olayın adı "bootloop"muş.

brick oldu deyip içini açıp nand pinlerini kısa devre falan uğraştım
    bilgisayar görüyor ancak
    "mtp usb aygıtı yüklenemedi" diyordu.

yarın sabah devam ederim derken
    birkaç defa açıp wipe yapıp fabrika ayarlarına döndüm.
  • ben tam tersini yapıyordum arka kapağı açıp biraz ısıtıcıya tutuyordum. şarj olmuyordu bir de adaptörü kontrol edeyim dedim sorun adaptördeymiş herhalde içeride çipi kısa devre yaparken adaptörü de yaktım yada başka bir sebepten gitti daha öncesinde takarken kıvılcım çıkıyordu 5v 2 A'lik yeni adaptör aldım şarj sıkıntısı ortadan kalktı. otg girişi de sağlam değil pc'ye taktığım gibi gidip geliyor,

Bir de güncel romla deneyenler varmı. hala kurulu gelen androidi kullanıyorum nova laucher kurdum ama yine de performans için yapılabilecek bir şey var mı acaba?
    http://www.mediafire.com/download/84q63scqtpmdem3/V88_RK3188_4.4_2014_04_18.rar

Arada bir google play hizmetleri durudu hatası ver se de memnunum.

• 
Sayfa: önceki 1...10...18192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.