Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
167.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olmasa ne yapıcan kardeş gerimi vercen bunun ayarı yokki

evet var ama ben unuttum bile
  • Haklısınız ama gözüm oraya çok çarpıyor herhalde yeni diye ilerde alışırım.
  • Arkadaşlar merhaba. Monitörümün sol kısmında pembeleşme ve tarama oldu ve Vatan'a geri götürdüm. 7 ay önce almıştım. Modeli Aoc i2367fh. İade istedim. Aoc servisi bu konuda nasıldır? İade alırlar mı? Kiminle irtibat kurarsam sorunum çözülür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendi Baykuş

Arkadaşlar merhaba. Monitörümün sol kısmında pembeleşme ve tarama oldu ve Vatan'a geri götürdüm. 7 ay önce almıştım. Modeli Aoc i2367fh. İade istedim. Aoc servisi bu konuda nasıldır? İade alırlar mı? Kiminle irtibat kurarsam sorunum çözülür ?

senden kaynaklanan birşey değil iade almak zorunda ilk sayfada aoc ile yaşanan bir olay var onu oku
  • Bende Bright Frame tersine işliyor sanırım ? Bright frame açınca sağdaki gibi filtre oluşuyor.(normal monitördeki gibi

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llllxefsanexllll -- 27 Şubat 2014; 14:51:52 >
  • llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    Normal olmasi lazim ayarlarini yapiyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Şubat 2014; 15:02:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Normal olmasi lazim ayarlarini yapiyormusun

ya mesala dediğinz gibi 45 e 45 yapıyorum ve brigh frame 100 yapıyorum ekran çok soluk kalıyor renkler mat kalıyor

Edit: şimdi biraz uğraşınca düzeldi. Murat kardeşim bşy sorcam şimdi siz brigt frame açıyorsunuz burdaki brigt frame denen şey ekranın parlaklığını azaltıyomu yani bir siyah filtre gibi ekranı kaplıyomu bende öyle oluyo çünkü mesala bi full hd foto açıyorum brigt frame açık oldumu renkler daha koyu oluyor ancak kapatınca parlaklık artıyor ve renkler biraz canlanıyor. sizdede böylemi oluyor. he birde amd ekran kartı kullanıyorsanız ekran renk parlaklık doygunluk değerlerini paylaşırmsnz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llllxefsanexllll -- 27 Şubat 2014; 15:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

quote:

Orijinalden alıntı: lalupa1907

Arkdaşlar bende bu monitörü aldım bir iki hafta oldu ama kafam karıştı altta baya ışık sızması var.Sizdede bu kadar var mı?Bu kadar olması normal mi?
    http://i.hizliresim.com/KdDgon.jpg
    http://i.hizliresim.com/KrpzQV.jpg

Aynısı bendede var hocam.Sadece alt tarafta mevcut ve aynı miktarda.

Bende de var. Kafaya takmamak lazım. Olmasa iyi olurdu tabii.

• Aoc'a karşı ayrı bir sempatim var. Peki multimedia'da nasıl görüntüler? Film dizi izlerken oyun kadar memnun eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

Aoc'a karşı ayrı bir sempatim var. Peki multimedia'da nasıl görüntüler? Film dizi izlerken oyun kadar memnun eder mi?

Eder

• Hocam monitörü ancak deneme fırsatım oldu hakikatten parasını hakediyor.Konuda verdiğiniz ayarları kullandım ve harika görüntü çıktı ortaya.İyikide böle bi konu açmışsınız.Işık sızmasına gelince aldığım monitörde herhangi bi sızma mevcut değil.Elektronik şansımdan galiba.
  • Kullanıcıları kulübü beni de ekliyebilirsin.
    Monitör beklediğimdende güzel çıktı :D
    ama ayar yapmam lazım heralde çok parlak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feryancı61

Hocam monitörü ancak deneme fırsatım oldu hakikatten parasını hakediyor.Konuda verdiğiniz ayarları kullandım ve harika görüntü çıktı ortaya.İyikide böle bi konu açmışsınız.Işık sızmasına gelince aldığım monitörde herhangi bi sızma mevcut değil.Elektronik şansımdan galiba.

çok şanslıymışsın hocam

quote:

Orijinalden alıntı: SusquN-MasTeR

Kullanıcıları kulübü beni de ekliyebilirsin.
    Monitör beklediğimdende güzel çıktı :D
    ama ayar yapmam lazım heralde çok parlak

ekliyorum hocam hadi hayırlı olsun bende yeni ekran kartı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Mart 2014; 1:43:54 >

• Hocam Başta Aocun 300tl olan monitörü aldım eve bi geldim ne durusunu sevdim ne ayagını.Sizin incelemenizi baya okudum.Araştırdım bu monitörde karar kıldım 1 haftadır kullanıyorum.Gerçekten çok memnunum beni üzmedi.:) Parasını sonuna kadar hakediyor.Saolun hocam incelemeniz olmasa napcaktım kim bilir.Listeye eklerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

Hocam Başta Aocun 300tl olan monitörü aldım eve bi geldim ne durusunu sevdim ne ayagını.Sizin incelemenizi baya okudum.Araştırdım bu monitörde karar kıldım 1 haftadır kullanıyorum.Gerçekten çok memnunum beni üzmedi.:) Parasını sonuna kadar hakediyor.Saolun hocam incelemeniz olmasa napcaktım kim bilir.Listeye eklerseniz sevinirim.

adınıza sevindim kardeşim o kadar para farkı boşuna olmuyor
  • Arkadaşlar monitör gerçekten 10 numara gönül rahatlığıyla alabilirsiniz oyun performansı gerçekten tatmin edici seviyede ben şuanda 32 inch bi televizyonla giriyorum hala alışamadım benim monitörde 1 ay serviste daha da alışacagımı sanmıyorum
  • Oh be sonunda ben de alabildim şu monitörü^^ kaç aydır yok elimizde kalmadı yok ölü pixel falan ömrümü yemişti.gerçekten çok şık duruyor.yalnız sormak istediğim 2 şey var
    1.hdmi kablosunu taktığımız için o mavi renkli vida lı kabloyu takmaya gerek yok değil mi?
    2.kendi hdmi kablosu ile senin önerdiğin kablo arasında ki farklar neler acaba? Çok önemli şeyler varsa bende alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 1 Mart 2014; 10:04:53 >
  • Telefondan ekleyemedim mesaja^^

• Modeli ney hocam ekran kartının
  • Alacak olan arkadaşlar istanbul bilişimde de mevcut şuanda ürün bilginize.

f/p gerçekten mükemmel.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/aoc-e2461fwh-23-6lcd-monitor-2ms-siyah-monitor-fiyati,67289.html
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.