Şimdi Ara

Get easy Elo in Türkei Server - wenn ihr es nicht in EUW schafft, wechselt! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR Plat 1 cidden West'te gold 4-5'e denk geliyor. West'te oynamadığınız sürece TR'de kendinizi geliştiremezsiniz. Sup nidalee'ler dolu resmen, ben 12 assistim (adc'yim) adam nidalee ile 3-6-1 gidiyor. Gel de sövme.
  • Haklılar
  • Kesin haklılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

TR Serverında Kolay ELO edinin diyor (Almanca kısmını Haliyle anlamadım) , Fena küçük düşürülmüş TR serverı.

*Get easy Elo in Türkei Server*

La onu ben de biliyorum, mesajı Almanca.

LoL.

Oha, ben başka tarafımla anladım Pardon

• ıhım ıhım orda diyor ki..Eğer euw'da başarısız iseniz...server değiştirin...
  • Tr'de bronz olanı dövüyorlarmış demek ki.
  • Beyler bundan böyle ben platinim haberiniz olsun
  • Kömür 2 mişim tr serverinde haberim yok xdxd birazdan tryi savunanlar gelir sıkıyorsa tr de elo cıkın trde cıkmak daha zor cok noob var cıkılmıyor diue huehuheuhuheuheuuhuheuh
  • Haklılar bir bakıma.
  • Bencede haklilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl bizimki gibi resmi olmayan İngilizce forumlara bakmak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya benim anlamadığım nokta şu; böyle çeviri tabloları falan yapmışlar tamam da. euw daki prolar tr ye gelse bile ilerleyemez ki diğer feederlardan? neyin kafasını yaşıyor bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Ya benim anlamadığım nokta şu; böyle çeviri tabloları falan yapmışlar tamam da. euw daki prolar tr ye gelse bile ilerleyemez ki diğer feederlardan? neyin kafasını yaşıyor bunlar

orası ayrı konu :)
  • Bunu 6 ay once ben soylemistim. Az durun o konuyu da bulacagim size.

Edit:
    http://forum.donanimhaber.com/m_70991407/tm.htm

Edit2:
    5 ay once imis :D
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Westte kaç kişi oynuyor kaç ülke westte oynuyor bunlarıda düşünmek lazım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Bunu 6 ay once ben soylemistim. Az durun o konuyu da bulacagim size.

Edit:

Edit2:

İyi söylemişsin ermiş adminde trde kaç kişi oynuyor kaç ülkeden insan katılıyor bunuda düşünmek gerekiyor kötülemeyi bırakın artık.
  • Iyide ben TR yi asla kotulememki. Sen benim yazdigimi farkli yorumlamissin :) Demem o ki; TRdeki oyunucu kitlesi henuz bu oyun turune aliskin olmadigi icin isini bilen 1 kisi veya bir arkadasiniz ile TR de ust noktalara cikabilmeniz cok kolaydir mesaji vermeye calistim.
    redditdeki coniler bunu bizim eksi yanimiz gibi gostermis, ki oyle ama bu bizim kotu yanimiz degil henuz aliskin olmadigimizdan kaynakli oldugunu dile getirememisler. Hos bunu kabullenmek onlar icin kolay degil cunku bizde oyundan once hayat gelir, " kalk oglum, biraz da ders calis" diyen ebeynlerimiz var bizim. Onlarda ise "its him free time, he can do what he want" diyenlerden var.
    Bizde oyuna sira gelene kadar bircok sey vardir, ekmek almak, copu dokmek, yemek yemek ama onlarda oyun oynamak bir hobidir ve bircok seyin onune gecmesinde teorik olarak engel yoktur. Bizim genclerimiz Universite ye hazirlanmak icin oyunu birakir, onlar ise evlenmeden once oyundan gelecek paraya umit baglar.
    Az daha zorlarsan cok derin konulara inerim, bunu ne forum kaldirir nede bu saatte ben bilesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Bunu 6 ay once ben soylemistim. Az durun o konuyu da bulacagim size.

Edit:

Edit2:

İyi söylemişsin ermiş adminde trde kaç kişi oynuyor kaç ülkeden insan katılıyor bunuda düşünmek gerekiyor kötülemeyi bırakın artık.

Tr yi övmek için neden söle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

Ya benim anlamadığım nokta şu; böyle çeviri tabloları falan yapmışlar tamam da. euw daki prolar tr ye gelse bile ilerleyemez ki diğer feederlardan? neyin kafasını yaşıyor bunlar

Ya ne diyorsunuz, hiçte zor değil. 7-0 gidiyordum en son ranked'ta, sonra geceleyin girdiğimden matchmaking'in azizliğinden karşıda platinum V bizde bronze olunca yenildik. Fakat bu yükselemeyeceğin anlamına gelmez. Bir çok kez normal game de diamonlarla ve challangerla karşılaştım. Ciddiyim gold seviyesindeler.

Get easy Elo in Türkei Server - wenn ihr es nicht in EUW schafft, wechselt!

Duo ve saat çok önemli, bana da düşmanın seviyesinde oyuncular verseler taşınır ama geceleyin hiç dengeli olmuyor takımlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 18 Mayıs 2013; 0:00:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.