Şimdi Ara

Get easy Elo in Türkei Server - wenn ihr es nicht in EUW schafft, wechselt!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :D başlığa ne yazığımı bilemedim Elitepvpers sitesinde rastladığım bir konu

Burdan

• Ne diyo ki orda ?
  • Adamlar hakli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha adamlar ezmiş, haklılarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Ne diyo ki orda ?

basitce euwden daha kolay çalıncır olunuyor diyor.
  • TR'de Diamond 5'mişim bu mantığa göre.
  • TR Serverında Kolay ELO edinin diyor (Almanca kısmını Haliyle anlamadım) , Fena küçük düşürülmüş TR serverı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha dün takıma geldi bir tane Alman.Sayıları artıyor hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

TR Serverında Kolay ELO edinin diyor (Almanca kısmını Haliyle anlamadım) , Fena küçük düşürülmüş TR serverı.

*Get easy Elo in Türkei Server*
  • Tr ye geçen arkadaşlarımın hepsi gold platinumda bizde silver 2 de takılak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

TR Serverında Kolay ELO edinin diyor (Almanca kısmını Haliyle anlamadım) , Fena küçük düşürülmüş TR serverı.

La onu ben de biliyorum, mesajı Almanca.
  • quote:

quote:

quote:

LoL.

• quote:

quote:

quote:

quote:

LoL.

Oha, ben başka tarafımla anladım Pardon

• Herkesin almancası varmış Kendi mi kötü hissettim yok mu ingilizceye çevirecek?
  • Gençler siz bilirsiniz yav . Trye benim westteki kullanmadığım 3. hesabımı 2600 rp ile geçirdim plat 1'deydi . Trye geçince oyun bronz 1 e atıp geçen seneden kalma plat çerçevesini sildi . Attığım ticketa tahmini 1 ay içinde cevap verirler . Böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı ? Ona göre asıl hesabı geçip yaz turnuvasına West'teki arkadaşlarımla katılmayı planlıyoruz . Ama çerçevelerin silinip bizi bronza atacağı bir serverda da ne kadar takarlar bizi onu bilemiyoruz . Bu konuda bilgisi olan bana pm ile ulaşsın lütfen .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Gençler siz bilirsiniz yav . Trye benim westteki kullanmadığım 3. hesabımı 2600 rp ile geçirdim plat 1'deydi . Trye geçince oyun bronz 1 e atıp geçen seneden kalma plat çerçevesini sildi . Attığım ticketa tahmini 1 ay içinde cevap verirler . Böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı ? Ona göre asıl hesabı geçip yaz turnuvasına West'teki arkadaşlarımla katılmayı planlıyoruz . Ama çerçevelerin silinip bizi bronza atacağı bir serverda da ne kadar takarlar bizi onu bilemiyoruz . Bu konuda bilgisi olan bana pm ile ulaşsın lütfen .

Şu kafayı bırakın ilk açıldığında ticket belki cevap veremiyorlardı ama ben mayısta geçtim tr serverına ve sorduğum şeyleri genellikle 1 gün(bir keresinde 1 saat sonra)sonra cevaplıyolar(en erkeni yazmışken en geç 3 gün sonra cevap verdilerki çok saçma birşey sormuştum :D)

Platdayken bronze atmasıda ilginçmiş genellikle silver 1 veya gold atıyordu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sevket32

quote:

Gençler siz bilirsiniz yav . Trye benim westteki kullanmadığım 3. hesabımı 2600 rp ile geçirdim plat 1'deydi . Trye geçince oyun bronz 1 e atıp geçen seneden kalma plat çerçevesini sildi . Attığım ticketa tahmini 1 ay içinde cevap verirler . Böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı ? Ona göre asıl hesabı geçip yaz turnuvasına West'teki arkadaşlarımla katılmayı planlıyoruz . Ama çerçevelerin silinip bizi bronza atacağı bir serverda da ne kadar takarlar bizi onu bilemiyoruz . Bu konuda bilgisi olan bana pm ile ulaşsın lütfen .

Şu kafayı bırakın ilk açıldığında ticket belki cevap veremiyorlardı ama ben mayısta geçtim tr serverına ve sorduğum şeyleri genellikle 1 gün(bir keresinde 1 saat sonra)sonra cevaplıyolar(en erkeni yazmışken en geç 3 gün sonra cevap verdilerki çok saçma birşey sormuştum :D)

Sana ticketin fotoğrafını atayım mı ? 15 gün falan oldu . Acaba güncellesem mi ? Görüp de unutmuş olabilirler diyeceğim ama insan bir karşılaşır yav . EM Mathers'a durumu sordum başka serverlardan geçişlerde böyle şeyler oluyormuş dedi . Başka serverda ligde puan kassan da o bu serveri bağlamaz diye ama . Hadi bronza attın hesabı çıkarırız da insan çerçeveye dokunmaz . Bir de geçtiğim gün 2 kere oyun düştü . Loss forgiven adeti yok galiba burada.4 5 streak atıp serilere çıkıp ilk maçı yenmiştim 2 maç üst üste duo arkadaşımla düştük bana mısın demedi oyun . Ona da bildirim attım elimde değil diyor . İnsan server yorulunca Loss Forgiven sistemini açar yav . Çok baştan savma iş yapıyorlar .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sevket32

quote:

Sana ticketin fotoğrafını atayım mı ? 15 gün falan oldu . Acaba güncellesem mi ? Görüp de unutmuş olabilirler diyeceğim ama insan bir karşılaşır yav . EM Mathers'a durumu sordum başka serverlardan geçişlerde böyle şeyler oluyormuş dedi . Başka serverda ligde puan kassan da o bu serveri bağlamaz diye ama . Hadi bronza attın hesabı çıkarırız da insan çerçeveye dokunmaz . Bir de geçtiğim gün 2 kere oyun düştü . Loss forgiven adeti yok galiba burada.4 5 streak atıp serilere çıkıp ilk maçı yenmiştim 2 maç üst üste duo arkadaşımla düştük bana mısın demedi oyun . Ona da bildirim attım elimde değil diyor . İnsan server yorulunca Loss Forgiven sistemini açar yav . Çok baştan savma iş yapıyorlar .

sadece ufak bir soruya 11 günde cevap alabildim bende tr de.

• Paylaşılan resim:
     Get easy Elo in Türkei Server - wenn ihr es nicht in EUW schafft, wechselt!

almanlar bile anladı.
  • Adamlar haklı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.