Şimdi Ara

TR serverine geçiyorum galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler riot'a bilet attım şimdi beni geçirin turnuva falan filan diye westten tr geçicem nasıl fikir fena yürek yedim :D hafif pişmanlık var ama bilemicem :D

• Baslarda kotu desende sonradan ELO kasilmanin kolay oldugunu gorup pismanligin yerini sevince birakisini seyrediyorsun :)
  • saka falan ama cok kisi gecmeye basladi @GurcellOnline in teorisi tutuyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer hala yapmadıysan bi düşün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Baslarda kotu desende sonradan ELO kasilmanin kolay oldugunu gorup pismanligin yerini sevince birakisini seyrediyorsun :)

Metanın Yavaş Yavaş Oturmasından Kaynaklı.Buraya yazıyorum 6 ay sonra sever bambaşka bir hal alıcak.
  • quote:

Baslarda kotu desende sonradan ELO kasilmanin kolay oldugunu gorup pismanligin yerini sevince birakisini seyrediyorsun :)

Elo kasıp west'e geri mi geçsem nihahaha :D
  • Bence dene ama eminim 6 ay sonra west i gormek bile istemeyeceksin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok yaşa TR server
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 2 ay kadar oynadım elo kasmak sanıldığı kadar kolay değil TR de çünkü 2k elolu adamın takımına unranked adam düşebiliyor çok yaşadım bunu tabiki weste göre tek başına veya duo oyun carryliyebilme potansiyelin TR serverında daha yüksek seçim senin
  • Aynı sey için bende ticket attım. Olumsuz cevap aldım. Şimdi tekrardan go4lol turnuvası için geçiş talebinde bulundum. Bakalım göreceğiz. Eğer olumlu olursa talebin ticket nosunu paylaşabilir misin ?
  • quote:

Bence dene ama eminim 6 ay sonra west i gormek bile istemeyeceksin :)

ne yönden kolay ki elo kasması karşıya genellikle 1800 elo adamlar geliyo trde kaç eloda olursan ol.
  • zaten tr serverında ki insanlar daha acemi. Yavaş yavaş meta oturur, çocuklar bırakır oynamayı o zaman go tr. ama şu an için west hala viable
  • Ticket atıp yalvarsek tr ye atarlarmı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

zaten tr serverında ki insanlar daha acemi. Yavaş yavaş meta oturur, çocuklar bırakır oynamayı o zaman go tr. ama şu an için west hala viable

6 aya kadar meta degisececek, bu ceremeyi tum serverlar bi sekilde cekecek. Hatta yeni oyunlarda meta vs meta seklinde catismalar olacak. Yani oyun tek duzelikten ciksin diye ugrasiliyo ve meyvelerini vermeye de basladi hafiften. Tek sorun AD ile AP kasanlari late game de esitlemek. Oda bu hali ile biraz zor gibi.Illaki 1 rol oyunda on plana cikiyor. Eskiden tanklardi sonra offtanklara dondu, bi ara ap lere gecer gibi oldu ama en fazla 2 hafta ap ler kasabildi. Sonrasinda AD ve bruiser lar bayragi devraldi gidiyor.
  • Beyler ben de geliyorum smurf hesapla.
  • quote:

Hocam size istek yolladım oyundan kabul ettiniz mi?

Bu arada Stream'de bi Teemo olarak oynamanızı istiyorum.
  • Geçmiş olsun
  • Şimdiden geçmiş olsun.
  • Olası sinir krizlerine hazır ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cormano

Olası sinir krizlerine hazır ol.

cinnetide ekle cinnet geçirmeden olmaz sinir krizi+cinnet=ggwp 20 min sur plz
  • tr için bir şey demiycemde west te şu ara bozmuş durumda biraz.yani 2 sindede oynuyorum öyle büyük bir fark yok ortada.troll feeder her yerde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.