Şimdi Ara

9 tane zayıfım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl bu duruma geldim hala inanamıyorum, derslerimde gerçekten çok başarılı bir öğrenciydim her zaman belge getirirdim. iyi bir notla bir anadolu lisesine yerleştim. ne olduğunu anlamadan sene sonu geldi ve 9 zayıfım var, bunları elimden geldiğince çalışıp düzeltmeye çalışıyorum 40 ort olan muhtemelen geçeceğim dersler var ama geçemeyeceklerimde var zayıf sayısını 3e indirip geçmem lazım. ortalama yükseltme sınavlarına kalmadan geçersem hayatımın olayı olur, eğer yaz sınavlarına kalırsam yada sınıfta kalırsam ailemde büyük tepkiye sepep olacak. ne yapacağımı bilmiyorum lütfen tavsiye verin arkadaşlar.

Atandan kalmış olan kılıcı iyi bile, Onu bütün gücünle vuracaksın çağında.
    Savaş... Bunun tadını ey Türk sen bulamazsın, Ne sevgili yanında, ne baba ocağında.

• Büyük ihtimal sorumluluk sınavlarına kalacaksın,burda yapman gereken zayıfını 4'e indirmek,sorumluluk sınavları ile zaten 4'e düşürürsün.Burda yapman gereken güzel bir ders çalışıp,en az zayıfla geçmek.Şuan kurtarabileceğin sınavlara çalış çünkü kurtaramayacağın dersleri sorumluluk sınavinda 45 alarak geçersin.Sıkıntı etme kardeş,sınıfta kalmak kolay değil.devlet,sınıfta kalanlar fazla olduğu zaman eylül ayında tekrar sorumluluk sınavları oluyor.Son olarak ne olmak istiyorsan onun bölümüne git,sayısal yapamıyom diye hedefinden vazgeçme,düşekalka her türlü sınıfı geçersin.kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınavlar yaz tatilinde 2 kere oluyo genelde yani şimdi sen 40 olan derslerim var demişsin 2 tanesi öyle olsa ve sözlüyle geçsen 7 yapar şimdi her sorumlulukta 4 sınav hakkının olduğunu düşünürsek her girdiğinde 2 tanesini versen geriye 3 zayıf kalır onlarla da sorumlu geçersin ben çok girdim sorumluluk sınavlarına eğer o dersten kalan sayısı az olursa kopya da çekersin ama çok kişi olursa işi sıkı tutarlar

• Benimde 9 tane secmelilerle.Lise 3'e gidiyorum. 6 dersde zaten ortalamalari 40 civari ve cok calisiyorm sorumluluklara kalmamaya çalışıyorum. Ama edebiyat dersinden kesin kalcam gibi hatta 0 gelcek 1 etmeye caliaiyorum. Aklima takilan şey ise secmeliyle beraber 2 ders oluyor muhtemelen bir dersten daha kalicam. Bu yuzden toplam 3 ders zayif gozukcek sizce ortalama ile gecermiyim?

Orijinalden alıntı: Destdestron

Benimde 9 tane secmelilerle.Lise 3'e gidiyorum. 6 dersde zaten ortalamalari 40 civari ve cok calisiyorm sorumluluklara kalmamaya çalışıyorum. Ama edebiyat dersinden kesin kalcam gibi hatta 0 gelcek 1 etmeye caliaiyorum. Aklima takilan şey ise secmeliyle beraber 2 ders oluyor muhtemelen bir dersten daha kalicam. Bu yuzden toplam 3 ders zayif gozukcek sizce ortalama ile gecermiyim?

0 varsa ortalama ile geçme gibi bi şansın yok diye biliyorum

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Benimde 9 tane secmelilerle.Lise 3'e gidiyorum. 6 dersde zaten ortalamalari 40 civari ve cok calisiyorm sorumluluklara kalmamaya çalışıyorum. Ama edebiyat dersinden kesin kalcam gibi hatta 0 gelcek 1 etmeye caliaiyorum. Aklima takilan şey ise secmeliyle beraber 2 ders oluyor muhtemelen bir dersten daha kalicam. Bu yuzden toplam 3 ders zayif gozukcek sizce ortalama ile gecermiyim?

1 ederim ama 2 olmaz o "0"

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

1 ederim ama 2 olmaz o "0"

seçmeli dersten zaten bişey farketmiyo ben lise 1 de 3 dersten kaldım gittim sorumluluğa mecburen ama bölüme göre de değişir

• Liseyi ilkokul sandın herhalde.
    Sen ortaokulda teşekkür alınca aynştayn falan sanmışsındır kendini.
  • STAL (lisenin adının baş harferi) veya üzeri bir lisedeysen durumun:Liseye yeni gelen şoku. Ilk iki sene öyle bir şekilde geçer 3 ve 4. Sene düzelir merak etme. Simdiden çalış son sınavlarda düzeltirsin.

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking
  • Kardeşim Haziran'da yapılacak olan sorumluluk sinavında 4 farklı dersten sinava girebilirsin.Zayıfın 3 veya 3'ün altında olacak yoksa kalırsın.8 sinava gireceğine göre,hayli hayli verebilirsin diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLiqht -- 16 Mayıs 2013; 21:16:26 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene okulun kapanmasına yakın açılan tipik başlık Benimde 9'da bir ara 7 zayıfa çıkmıştı sonra 3 e indi. En azından 4 zayıfa indirmeyi dene gerisini yazın halledeceksin. Tavsiyem deli gibi ingilizce kasman yönünde. Yoksa benim gibi 9. sınıfı 57 ortalamayla geçtiğin için sınava hazırlanırken küfredersin
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.