Şimdi Ara

GTX7XX veya HD8YYY Haberlerini Çürütecek Hipotezim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bazi arkadaslar kartlarin bioslarini modlayip baska kartmis gibi gosteriyor... Bu isin aciklamalarindan biri o...

Edıt:Tamam shader sayıları felan degısmıyorsa photoshop ısıdır ya da gercektır 2 ıhtımal kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ketçaplı Pilav -- 5 Mayıs 2013; 14:05:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Niye, ne alaka? Bunu yapsalar bile GPU-Z'de shader, memory vs. birimlerinin sayısı değişmez zaten. Sadece ismini modlayabilirler. Onunla uğraşana kadar Photoshop'ta yaparlar zaten. Ama bunların hiçbrinin bir amacı yok tabi.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Niye, ne alaka? Bunu yapsalar bile GPU-Z'de shader, memory vs. birimlerinin sayısı değişmez zaten. Sadece ismini modlayabilirler. Onunla uğraşana kadar Photoshop'ta yaparlar zaten. Ama bunların hiçbrinin bir amacı yok tabi.
    ilginç

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

ilginç

Alıntıları Göster
    ben zamanında e6500 e gtx 260 alırken korkmuştum ama aldıktan sonra 3.75ghz overclock yaptım crysis 3 ü 1920 1080 de akıcı oynatıyordu aynı şekilde hitman ide 1920 1080de
    ve ayarlar high / very high karışıkta oynatıyordu sadece geçmelerde ince donma oluyordu ama dersen işlemciyi overclocklayamam 4 çekirdek al

Orijinalden alıntı: f3v0123

ben zamanında e6500 e gtx 260 alırken korkmuştum ama aldıktan sonra 3.75ghz overclock yaptım crysis 3 ü 1920 1080 de akıcı oynatıyordu aynı şekilde hitman ide 1920 1080de
    ve ayarlar high / very high karışıkta oynatıyordu sadece geçmelerde ince donma oluyordu ama dersen işlemciyi overclocklayamam 4 çekirdek al

Böyle konuya böyle yorum mu ne bu

Orijinalden alıntı: Drakeshark

quote:

Böyle konuya böyle yorum mu ne bu

Alıntıları Göster
    anlatmak istediğim o işlemciye yüknelebildiği kadar yüklenirse darboğazı en aza inidirir bir sıkıntı yaşamaz

• quote:

e6500+gtx260+crysis3+1920 1080+akıcı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

e6500+gtx260+crysis3+1920 1080+akıcı

onuda bırak dx10 kartı ıle sadece dx11 ısteyen crysıs3 nasıl oynadı oda ayrı konu..forumda bos beles uye kaynıyor resmen..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• "Zamanında" demiş bi de yanına Crysis 3 iliştirmiş cümlenin mantığında hata var.

(Her nekadar baslikta 7xx -HDyyyy yazsa da icerik super olmus )

Orijinalden alıntı: Statistik

Guzel konu, gtx 7xx - HD8yyy konularundan sıkılmıştık biraz :)))))

(Her nekadar baslikta 7xx -HDyyyy yazsa da icerik super olmus )
    Onu bunu bilmemde 7970'e %20 eklerlerse çok iyi bir kart olur f/p açısından. 8850'ye zaten sözüm olmaz. Aslında kart alınacaksa seneye alınmalı. Malum 20nm.

Orijinalden alıntı: zkGreen

Onu bunu bilmemde 7970'e %20 eklerlerse çok iyi bir kart olur f/p açısından. 8850'ye zaten sözüm olmaz. Aslında kart alınacaksa seneye alınmalı. Malum 20nm.

Alıntıları Göster
    biri demiş kartları modlayıp görüntülerini yeni seriler diye milleti kandırıyorlar.
    diğeri çift çekirdek core2duo işlemci ile dx 10 ekran kartı ile minium dx11 isteyen crysis 3 'ü akıcı oynuyorum diye...
    yorumları okudukça dumur oldum ;neresi burası alacakarnlık kuşağı felan mı ?
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

biri demiş kartları modlayıp görüntülerini yeni seriler diye milleti kandırıyorlar.
    diğeri çift çekirdek core2duo işlemci ile dx 10 ekran kartı ile minium dx11 isteyen crysis 3 'ü akıcı oynuyorum diye...
    yorumları okudukça dumur oldum ;neresi burası alacakarnlık kuşağı felan mı ?

Alıntıları Göster
    Konu baştan sona fail. Fail içinde fail.

• Cpu-Z database'ine girdi doğru. ama shader, rop birimi falan 7xxx serisinden farkli. buyuk ihtimal dogru bir haber.

Orijinalden alıntı: Guest-5AF373BF5

Cpu-Z database'ine girdi doğru. ama shader, rop birimi falan 7xxx serisinden farkli. buyuk ihtimal dogru bir haber.
    AMD Cephesine birşey diyemiyorum fakat , Nvidia cephesi kesin ve donanımhaber'de bizzat yayınlandı.

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Nvidia-iki-yeni-GeForce-GTX-Titan-ekran-karti-hazirliyor.htm

Yani donanım haber kafasına göre bu konuları açmadı , bir istihbarat varki forumda yer buldu.

• quote:

anlatmak istediğim o işlemciye yüknelebildiği kadar yüklenirse darboğazı en aza inidirir bir sıkıntı yaşamaz

Hocam konuyla ne ilgisi var peki?

Orijinalden alıntı: PostMortem

quote:

Hocam konuyla ne ilgisi var peki?

Alıntıları Göster
    Konunun başlığı ile yazılanlar arasındaki tezatlık bariz biçimde ortada :D Onu geçtim,adam Crysis 3 için zamanında yorumu yapmış,Dx 10 lu kartla oynamış,overclock deneyimini ve darboğazı anlatmış,sanki o anda başka biri ile konuşmuş ta biz göremiyormuşuz hissi oluştu içimde birden bire,forum cinlendi mi ne oldu ?

Komplo teorileri ve fantastik kurgu bir arada resmen
    Intel I5 3570k@ 4.2Ghz//Msi Z77a-GD55 //Corsair Vengeance 2X4 1600//Zotac Gtx 460(emekli)// Evga Gtx 570 Classified (Emekli)//MSI GTX760 Twin Frozr(Yedek)//MSI R9 290 Gaming//Ocz Agility 3 120Gb//Samsung SSD 840 EVO 250//2xSamsung Spinpoint F3 500Gb//Corsair H80i//High Power Element Smart 750W(Değişecek)

• quote:

Ne içtiysen aynısından istiyorum.

Orijinalden alıntı: .19o7

Sanki failception

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HighonFire

quote:

Orijinalden alıntı: .19o7

Sanki failception

Alıntıları Göster
    intel e7400 ve gt 210 crysis 3 hitman tom raydır ve bunun gibi yeni çıkan oyunları çok akıcı oynuyorum yukarıda ki arkadaş e6500 ve gtx 260 ile çok rahat oynar hatta 3 monitör takıp bile oynayabilir ben gt 210 ile oynuyorsam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.