|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 14 Mayıs 2017; 8:45:15 > |
aka Proteinbar Bro
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 12 Haziran 2017; 22:44:20 > |
Kurtlukta kanun, düşeni yemektir.
|
|
Tavsiyem bu tarz konularda hiçbir kimseden bilgi almayın, google academics de yazan çince bir makaleyi bile anlatım bozukluğu yaşamadan google translate ile türkçeye çevirebilirsiniz. En başta youtuber lardan uzak durun, videoları izlerken eğlenin gülün ama cheat meal muhabbetine girmeyin. Hadi bir şey daha söyleyeyim içimden geldi ketojenik diyet de popülizm dir çünkü ketojenik diyetin ortaya çıkma sebebi sinir sistemi hastalıklarına sahip insanlara tedavi oluşturmaktır ki mantığında miyelin kılıfın yapısının büyük oranda yağ içermesi vardır yani hedef noktası kilo aldırıp verdirmek değildir ! Peki çok saygıdeğer meslektaşlarım diğer diyetisyenler ne yaptı ketojenik diyet ayağına milletin parasını söğüşledi. Bu yüzden google academics dışındaki bir kaynağa asla güvenmeyin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 21 Kasım 2021; 8:1:34 > |
Daha çok sen youtubedan birşeyler izleyip sana dayatılanı yazmışsın gibi geliyor.. 1 tane cümlende bilimsel yazı veya makale linki göremedim, kendi fikrin dahi yok.Sen şuan ezberden konuştuğun için okumadığında belli. IF'de zaten Cheat meal/fastfood kavramı yok.Hangisine cevap olarak yazdığın belirsiz çünkü böyle konu olmadığı için sadece videodan öğrendiklerinle yazmışsın alakasız. Broscience nedir bi araştırmanı öneririm, onuda bilmiyorsun sanırım. Zaten 10 senelik konu ölü olduğu için pek cevap alamazsın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariano3 -- 31 Ocak 2022; 18:13:7 > |
Google scholarship fen az buz ingilizce biliyorsan zaten ulaşırsın gerekli makalelere illa buraya ben mi atmalıyım DOI numarasına kadar ? Chet meal ile tabiki if alakasız ben ekstra bilgi olarak verdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|