Şimdi Ara

Yeni Sıfır Araç alcam (0) ....CLIO SPORT TOURER- Linea.. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
8.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zamandır forumda yazıyorum bakınıyorum yeni araç almak için...
    beklediğim araç geldi yeni CLIO SPORT TOURER baktım çok hosuma gitti
    --CLIO SPORT TOURER joy 1.2 motor benzinli araç nerdeyse herse full aracta ...31.999 tl den başlıyor...
    --dizelle arasında 10 bin tl fark var bu fark verılmeye cıdden degermı acaba? ...
    --ben aracı 15-16 bin tl nakıt verip üzerini krediyle almayı dusunuyorum suanda sıfır arac kredılerıne bakınca oldukca cazıp...
    15.000 tl ye 380 tl taksıtle 48 ay nasıl sizce?

---bu aracı alsam ılerde lpg taktırmak zorunda kalırmıyım acaba benzin git gide artıyor...

yakıt degerleri...
    Şehiriçi 7
    Şehirdışı 4,7
    Karışık 5,5

Lineya baktım baya bir 4K ACTUAL PLUS 1.4 FIRE 77 HP E5 27.999 tl diyor yine kredi olanklarıda iyi ...
    ikiside ayrı segmentte araclar...
    .....
    ufak bir arac istemiyorum ama cokta buyuk hantal olmasın bıraz genc ısı olsun yani :)
    ...
    bugun bır arakadasımda toyota bakmıs bu aracları dusunurken 40 bin tl den baslıyor toyotolarda ama kredi secenekleri nedir ne degildir bılmıyorum...

Arkadaşlar araç tafsıyenız max 30-32 bin tl cıvarı dusunuyorum ...
    şimdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom058 -- 28 Mart 2013; 23:02:24 >

• 'Tafsiye' diyen biri trafiğe çıkmasa daha iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: xxl567

'Tafsiye' diyen biri trafiğe çıkmasa daha iyi...

Zaten trafikteyim merak etme sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • clionun vergi avantajı var ve yeni bir araç alternatif olarak cruze hbde düşünülebilir 33 binden başlıyor. iki aracıda test edin hangisinin ödemesi daha kolay onu tercih edin derim. iki araça lpgye uyumludur.

Chery kimo 1.3 lusso
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

clionun vergi avantajı var ve yeni bir araç alternatif olarak cruze hbde düşünülebilir 33 binden başlıyor. iki aracıda test edin hangisinin ödemesi daha kolay onu tercih edin derim. iki araça lpgye uyumludur.

Tessekurler...cruze da bakiyim ozaman hic dusunmemistim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

yukarıda adam bir sayfa yazı yazmış içinden bir kelimeye takılıp yargılama yapmak yanlış, hatta yargılama hakkını kendinde görmek çok yanlış.

Orijinalden alıntı: merdempc

yıllar öncesini biliyorum, bu forum daha yeni yeni adam olmaya çalışıyor herkes birbirine yardım peşinde, bir kişi daha fazla gelsin burası canlansın diye uğraşılıyor.
    bugün bakıyorum herkes forumu sahiplenmiş adam kovma peşinde, babalarının tarlası sanıyorlar burayı.

yukarıda adam bir sayfa yazı yazmış içinden bir kelimeye takılıp yargılama yapmak yanlış, hatta yargılama hakkını kendinde görmek çok yanlış.

dolmus buralar coluk cocukla normaldir yani adami snsirsin turkce ogretmeni

araştırmanı tavsiye ederim

http://www.renaultclubtr.com/forum/clio-4-kulubu/

Konuya dönersek, ikisi arasında CLIO Sport Tourer alırdım.

Orijinalden alıntı: CoderAdam

Bu mesaj silindi.
    Harf hatası, Türkçe konuşamamak anlamına gelmez. Sadece klavyede bir üstteki tuşa basıldığı anlamına gelir. Ama mesela şunlar, Türkçe'nin pek bilinmediği anlamına gelir.

Trafiğe, "biri" çıkmaz, biri tarafından kullanılan araç çıkar.

quote:

'Tafsiye' diyen biri trafiğe çıkmasa daha iyi...

Arabaya yazılınmaz. Dil kursuna da yazılınmaz, kayıt olunur veya kaydolunur. Cümleler, büyük harfle yazılmaya başlanır. Türkçe kelimesi, özel bir isimdir ve ilk harfi büyük yazılır.

quote:

bence arabadan önce bir türkçe dil kursuna yazılsan daha iyi.

Konuya dönelim, bagaj olayı şart mı?

• Seat ibiza sw bakabilirsiniz hocam. Cruze Hb de iyidir

Benzinli baktiginiza gore az km yapacaginizi farz ediyorum?

Eger biraz daha eklerseniz sifir dizel linea da olabilir.

ayrıca edebiyat öğretmeni olma hevesindekiler konunun içine ediyorsunuz , insanların bilgi alma ihtiyacını giderebiliyorsanız yazın gideremiyorsanız yazmayın.

Orijinalden alıntı: freedom058

Uzun zamandır forumda yazıyorum bakınıyorum yeni araç almak için...
    beklediğim araç geldi yeni CLIO SPORT TOURER baktım çok hosuma gitti
    --CLIO SPORT TOURER joy 1.2 motor benzinli araç nerdeyse herse full aracta ...31.999 tl den başlıyor...
    --dizelle arasında 10 bin tl fark var bu fark verılmeye cıdden degermı acaba? ...
    --ben aracı 15-16 bin tl nakıt verip üzerini krediyle almayı dusunuyorum suanda sıfır arac kredılerıne bakınca oldukca cazıp...
    15.000 tl ye 380 tl taksıtle 48 ay nasıl sizce?

---bu aracı alsam ılerde lpg taktırmak zorunda kalırmıyım acaba benzin git gide artıyor...
    yakıt degerleri...
    Şehiriçi 7
    Şehirdışı 4,7
    Karışık 5,5

Lineya baktım baya bir 4K ACTUAL PLUS 1.4 FIRE 77 HP E5 27.999 tl diyor yine kredi olanklarıda iyi ...
    ikiside ayrı segmentte araclar...

Clio ST nin eskisi bile yeterince iyiydi, sadece ülkemizdeki tüketici kitlesinin fazla ilgisini çekememişti. Yeni Clio ST yi inceleme fırsatım olmadı ancak eminim ki çok çok daha iyi bir araç olmuştur. 1.2 16 v motor sadece yürüsün derseniz, sakin kullanımda iyi bir seçenek. 10 bin fazla verip de dizele de gerek yok. 40 bine çıkınca alternatifler de çoğalıyor zaten. 15.000 TL 48 Ay %0,69 Faiz 380 tl taksit çok iyi bir oran. Eğer şehir içi yoğunlukta ve sakin kullanan biriyseniniz, yani uzun yolda 90-100 hızlarda giderim derseniz sizi mutlu eder. Motoru lpg uyumludur. Sıfır araç olarak çok güzel bir tercih, alırsanız şimdiden hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

clionun vergi avantajı var ve yeni bir araç alternatif olarak cruze hbde düşünülebilir 33 binden başlıyor. iki aracıda test edin hangisinin ödemesi daha kolay onu tercih edin derim. iki araça lpgye uyumludur.

Tessekurler...cruze da bakiyim ozaman hic dusunmemistim

Cruze güzel araç, artı C sınıfı ama hem benzinde hemde Lpg de sizi üzer. Cruze'un konfor olarakta Clio'dan üstün bir araç olduğunu düşünüyorum, fakat yakıt tasarrufu istiyorsanız Clio ST derim.

Orijinalden alıntı: Semih Esentürk

Adam bir yanlış yapmış yerden yere vurmuşsun. Tamam yazım yanlışını uyarmak isteyebilirsin. Fakat bunu söyleyiş tarzına bak, sonra millete laf yetiştirirsin. Konunu başlığı "Yeni araç alcam....CLIO SPORT TOURER- Linea.. ?", Türk Dili ve Edebiyatı değil. Konuyla ilgili yorumun yoksa boşa rüzgar yapma.

Konuya gelecek olursak. Yerinizde olsam Clio düşünürdüm. Linea'nın yüzü eskidi. Fazla km yapmıyorsanız benzinde de sizi kurtarır. Çok zorlanacağınızı düşünüyorsanız lpg taktırırsınız.

usta clio sport tour bende incelidim

hb versiyonundan genişlik olarak bir fark yok sadece bagaji 40 santim daha geniş

hb versiyonu sport tourdan 2.000 tl daha ucuz

hb alınıp opsiyon falan ekletebilirsin.

ACEMİ BİRLİĞİ: Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı ETİMESGUT/ ANKARA
  • O paraya alinicak en mantikli 2 araba
    Babamin Lineada bi problem yok guzel arac ama cllio sport tourer da guzel araba tabi cevremde alan olmadigi icin bi problemi var mi bilmiyorum :/

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.