Şimdi Ara

İstanbul'da bayanın rahat edebileceği semtler? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
8.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Küçükyalı - Bostancı arası iyidir.
    10 seneden beri beşiktaşta oturuyorum hiç bir sıkıntı yok
    tavsiye ederim yada istinye olabilir bayan açısından
  • Üsküdar da oturuyorum 650 tl kira 3+1 yani ucuza ev bulabilirsin biraz araştırınca burası diğer ilçelere nazaran daha iyi ve ne işi buldun gümrük mü yoksa tercümanlıkmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Mecidiyeköy ulaşım açısından en uygun yerdir.Kartalada beylikdüzünede aşağı yukarı aynı sürede varırsınız.Ayrıyetten modernde bir semt fulya mecidiyeköy şişli sizin için en rahatı olur

+1
    şişli fulya iyidir ama kiralar biraz yüksek gelebilir.

Alıntıları Göster
    Bostancı tek kelime ile bu tarife uyuyor.
  • Her ilcenin guzel ve cirkin yeri var.
    Dedginiz fiyrlarla kirali bulmaniz zor.

Üskudar icin. Yavuzturk-unalan-selamiali mah size gore degil. Diger mahallelerin hepsi olur.

Ama kira olarak bulmaniz zor
    Fiyat cok az

• Beylikduzu sizin icin uygundur.
    Beylikduzu /yakuplu tam size gore

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Üsküdar da oturuyorum 650 tl kira 3+1 yani ucuza ev bulabilirsin biraz araştırınca burası diğer ilçelere nazaran daha iyi ve ne işi buldun gümrük mü yoksa tercümanlıkmı

üsküdarın hangi semti?? bi de taksime hergün gelip gitmem gerekecek en uygun fiyata ulaşımı en kolay yeri neresidir? biraz yardımcı olabilirsen sevinirim üsküdara yabancıyım:) bi tek beylerbeyi tarafını biliyorum..
    tercümanlık yapıyorum..dış ticaret ölmüşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Orijinalden alıntı: icyseden

şansıma şişli denk geldi ve hala burada oturuyorum/çalışıyorum. tavsiye eder miyim? etmem.. kiralar felaket. 10 ay geçtikten sonra diyebilirim ki, bütün niyetim en kısa zamanda üsküdara taşınmak. bu konuyu fikir edinmek için okuyan bayan arkadaşlara duyrulur.

Bence gayet iyi bi seçim yapmışsınız.ev arkadaşı bulun derim erasmus öğrencilerini oneririm yasiniz çok fazla değilse hem iyi anlaşır hem pratikte ingilizcenizce gelişir.

şişli'de kirası 1500 altında olan evler sürekli yaşamak için pek uygun değil. çok boğucu bi kere her yer taş duvar, yeşillik göremiyorum..çıkıp gezmek için çok güzel ama dediğim gibi yaşam alanları çok boğucu o yüzden üsküdar istiyorum en azından arada köpeğimi gezdirebileceğim yeşil yerler olur sahile gideriz vs diye düşündüm

• Avcılar Cihangirde oturuyorum sessiz sakin bi yer metrobüsde yakın

• fikirtepe

• quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

bağğğyaannn

ne diyem mahmut mu diyem?
  • Karaköy

• quote:

quote:

bağğğyaannn

beylikdüzü en iyisi.En rahatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShibLeg

quote:

quote:

bağğğyaannn

beylikdüzü en iyisi.En rahatı.

Alıntıları Göster
    Esenler , Bağcılar , Sultangazi nadide semtlerdendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIZLI KOŞAN AT -- 17 Aralık 2013; 14:14:52 >

• quote:

quote:

Mecidiyeköy ulaşım açısından en uygun yerdir.Kartalada beylikdüzünede aşağı yukarı aynı sürede varırsınız.Ayrıyetten modernde bir semt fulya mecidiyeköy şişli sizin için en rahatı olur

+1

Alıntıları Göster
    bağcılara gel herkes okumuş etmiş. çıplak çıksan bile bakmazlar. çok iyi insanlar var öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Leif Erikson

bağcılara gel herkes okumuş etmiş. çıplak çıksan bile bakmazlar. çok iyi insanlar var öneririm

Alıntıları Göster
    o geyiği daha önce yaptılar geç kaldınız:)
  • quote:

o geyiği daha önce yaptılar geç kaldınız:)
    dudullu ve sultanbeyli'ye işiniz düşerse bile gelmeyin Kartal desen eskiden iyiydi şimdi apaçiler dolu. Ataşehir tam bilmiyorum ama otobüsle geçerken görüyorum çok güzel bir semt. Bostancı, kadıköy taraflarıda ortak eve çıkın en iyisi.
  • türkiyede öyle biyer yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Üsküdar da oturuyorum 650 tl kira 3+1 yani ucuza ev bulabilirsin biraz araştırınca burası diğer ilçelere nazaran daha iyi ve ne işi buldun gümrük mü yoksa tercümanlıkmı

üsküdarın hangi semti?? bi de taksime hergün gelip gitmem gerekecek en uygun fiyata ulaşımı en kolay yeri neresidir? biraz yardımcı olabilirsen sevinirim üsküdara yabancıyım:) bi tek beylerbeyi tarafını biliyorum..
    tercümanlık yapıyorum..dış ticaret ölmüşş

üsküdar/bulgurludayım ben oturduğum yere 200 metre mesafede 129T otobüsü geçiyor direk taksime gidiyor taksime gideceksen senin için en iyi yerler ya üsküdar yada kadıköy olur hemen motora atlayıp beşiktaşa ordanda otobüsle taksime gidersin 129T nin geçtiği yerlerden ise otobüsle direk taksime kadar gidebilirsin.

• quote:

quote:

+1

Alıntıları Göster
    verebileceğiniz fiyatlar ve istediğiniz özelliklere uygun yer bence maltepe. sahil dibinde rahatça köpeğinizi gezdirebilir, yürüyüş yapabilirsiniz. metroya binip aktarmayla metrobüse geçmek çok kolay. ayrıca binalar çok yeni olmadığı için kiraları uygun oluyor. beşiktaş gibi yerde 1+1lerin 1200den aşağı kirası yok ( çarşı civarı için konuşuyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Küçükyalı - Bostancı arası iyidir.

kesinlikle Küçükyalı iyidir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.