Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    he bu arada seni blokladığımı söylemeyi unutmuşum kıvran dur sen

çocuklarla işim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 29 Ekim 2013; 22:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

he bu arada seni blokladığımı söylemeyi unutmuşum kıvran dur sen

çocuklarla işim olmaz

yaşının genç olması boyle ukalaca davranmana hak mı veriyor..internete ulaşabilmen formlarda millete ukalalık taslama hakkını verdiğini mi düşünüyorsun..burada bebelik yapma..bloklamaış herkese laf yetiştirip sonra blokluyor musun..
  • kervancılar kullanıcısına yanıt
    fazla kıvranma rahat dur yerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Film güzel ancak gerilim için aralara serpiştirilen sesler açık ara rezalet. Kalite olarak emek verilmiş bir yapım ancak sesler baştan savma olmuş. Senaryosu birazcık yavan kalmış ama yinede yeterli. 7/10 derim.

sesler derken hangi sesler, çarpışma sesleri filan mı?

Evet deseydi uzayda ses yayılmaz dicektin değil mi ?

çarpışma sesleri zaten yoktu, sesler deyince olmayan sesler mi yoksa müzikler mi merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

fazla kıvranma rahat dur yerinde

karşımda olsanda sana kıvramayı güzelce gösterirdim..
  • kervancılar kullanıcısına yanıt
    laftanda anlamıyor bu çocuk git ygs ye hazırlan sen
  • arkadaşlar film tr de ne kadar hasılat yaptı bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenaton.

arkadaşlar film tr de ne kadar hasılat yaptı bilen varmı ?

box office
  • quote:

quote:

box office

ABD sen daha çok hasilat yapmis Türkiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yönetmenin hatrına gidilir sırf :)
  • @X@ndeR Yorumları biraz okudum da film olay filmi değil durum filmi denmiş. Life Of Pi gibi bir yapım mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

@X@ndeR Yorumları biraz okudum da film olay filmi değil durum filmi denmiş. Life Of Pi gibi bir yapım mı acaba?

Life Of Pi güzel bir örnek. Benim fikrim aynen onun gibi sadece bir hayatta kalma filminden ibaret olmadığı yönünde. Life of Pi bunu daha net yapıyordu fakat Gravity daha üstü kapal yapıyor.
  • Alakası yok. Zaten yönetmen bunu röportajında da belirtiyor. 2001: A Space Odyssey filmiyle karşılaştırılıyormuş sürekli, fakat bunun tamamen saçmalıktan ibaret olduğunu filminin içinde herhangi bir felsefik mesaj gütmediğini söylemiş. Yani Yerçekimi için düşüncelerle dolu eğlence treni diyebiliriz. Evet filmin içinde bazı simgesel sekanslar var ama hepsi o kadar. Kaldı ki Life of Pi ilk çıktığı günden beri felsefik tarafıyla yorumlanan bir film. Gravity'nin senaryosunun vasatlığı da belki bu yüzden eleştirildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Alakası yok. Zaten yönetmen bunu röportajında da belirtiyor. 2001: A Space Odyssey filmiyle karşılaştırılıyormuş sürekli, fakat bunun tamamen saçmalıktan ibaret olduğunu filminin içinde herhangi bir felsefik mesaj gütmediğini söylemiş. Yani Yerçekimi için düşüncelerle dolu eğlence treni diyebiliriz. Evet filmin içinde bazı simgesel sekanslar var ama hepsi o kadar. Kaldı ki Life of Pi ilk çıktığı günden beri felsefik tarafıyla yorumlanan bir film. Gravity'nin senaryosunun vasatlığı da belki bu yüzden eleştirildi.

o film saçmalıktan başka birşey degildi benim gözümde yani harcadığın zamana yazık benim görüşüm böyle, fakat böylesine kaliteli bir filmlede o dandik filmi kıyaslamak neyin kafası çözmüş değilim aslında o filmi en kaliteli ripini indirdim orjinal şekilde dayanamadım.
    Ayrıca bu cinemaximum ne kadar saçma bir çalışma sistemi var arkadaş filmi seyredecek adamdan para almıyormusun ? alıyorsun madem öyle neden ertesi gün için yer ayırtmıyorsun parasını vermeyecekmiyiz anlamış değilim saçmalıktan başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertoloji

quote:

quote:

box office

ABD sen daha çok hasilat yapmis Türkiye

daha çok olur mu yahu..abd toplam 200 milyon dolarlık bir hasılat yapmış..tr de ise toplam 4 milyon 20 bin tl yapmış..arada dağlar var...
  • Kim ne derse desin, film 10 numara 5 yıldız olmuş.

2 kere gittim izledim ve muhteşem bi film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001: A Space filmi varoluşsal felsefi bir eser neredeyse. Anladıktan ve kendinize göre yorumladıktan sonra filmin amacını da kavrıyorsunuz. Stanley Kubrick'in en iyi eserlerinden bir tanesi olmakla birlikte çoğu yönetmenin film çekerken örnek aldığı bir yapımdır da. Ben çok sevmiştim ama kişiden kişiye değişir tabii ki saygı duyuyorum. Fakat o filme dandik demek inanılmaz büyük bir hata olur, onu da söyleyeyim. Dediğim gibi anlamak, kavramak ve yorumlamak üzerine bir film olduğundan dolayı bazı kesime neden beğenmedin denemez. Fakat dandik demek çok büyük bir yanılgı. Alfonso Cuaron da zaten o karşılaştırmanın hata olduğunu, 2001 filminin bugüne kadar yapılmış en önemli filmlerden birisi olduğunu söylüyor. Yani yönetmen bile bu filmin 2001 filminin yanından geçemeyeceğini söylüyor.

Ben görüşünüze saygı duyuyorum yanlış anlamayın. Sadece 'dandik' demek hata onu açıklamaya çalıştım.
  • Haklısın, filme ön yargının zirvesinde yaklaştığımdan ve gıcık olduğumdan aşşağılamam normal :) Filmi bu açıklamalarınızdan dolayı indirip seyredeceğim belki birşeyler değişir benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Alakası yok. Zaten yönetmen bunu röportajında da belirtiyor. 2001: A Space Odyssey filmiyle karşılaştırılıyormuş sürekli, fakat bunun tamamen saçmalıktan ibaret olduğunu filminin içinde herhangi bir felsefik mesaj gütmediğini söylemiş. Yani Yerçekimi için düşüncelerle dolu eğlence treni diyebiliriz. Evet filmin içinde bazı simgesel sekanslar var ama hepsi o kadar. Kaldı ki Life of Pi ilk çıktığı günden beri felsefik tarafıyla yorumlanan bir film. Gravity'nin senaryosunun vasatlığı da belki bu yüzden eleştirildi.

bu röportajın kaynağı var mı? tamamını okumak isterim.
  • Hocam aylık sinema dergisine röportaj vermiş Toronto Film Festivali'nde, bende oradan yazıyorum. Başka bir kaynak var mı bilmiyorum ama isterseniz araştırabilirsiniz. Ya da o kısmını yazabilirim buraya. Özellikle soruluyor o soru hatta.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.