Şimdi Ara

UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe) (447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.241
Cevap
71
Favori
313.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardesim giddi gidiyor dan aldimm arama yerine bi ps4 sticker yazayimm dedimm ohooo neler neler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus ROG MAXIMUS IX CODE Z270 - //i7 7700K 4.2Ghz(o.c. 4.8ghz)(NZXT Kraken X62)//G.SKILL F4-3000C15D-16GVRB RipjawsV 16gb 3000mhz (2*8)hyperx fan // Asus Rog Strix GTX 1070 8GB//ASUS VG248QE 24" 3d 144hz Monitor -Samsung P2350 23" 60hz LCD ToC Monitor// Corsair Force GT 120GB CSSD-1tb (500 500) samsung hdd (7200rpm,16mbcache)-western dıgıtal Caviar green 12tb hdd (6x2tb 64mb cache)-seagate 1tb barracuda//creative x-fi titanium fatality pro sound card//Aerocool Strike X ST Big Tower Oyuncu Kasası/High Power Direct12 1000W 80 Plus Bronz Modüler PSU//ZALMAN ZM-MFC3 5.25'' FRONT PANEL FAN KONTROLCÜ Aerocool Touch 2000 //lg dvd rw//logitech z-5500 505watt 5.1 speaker//logitech G27 feedback wheel//logitech G500-G105//lenovo y560(gaming series)
  • engova kullanıcısına yanıt
    forumda skin satan bi arkadaş var ona bi bakayım olmadı gitti gidiyordan sipariş veririm.

Orijinalden alıntı: Carcharies

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

@Carcharies Filmi hakkında bilgiler var mı? Fragmanı çıktı mı? Neler biliyoruz?

@PlayerX Trailer çıkmadı hocam di mi? Hiçbir bilgi yok mu last of us 2 ile ilgili? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Elimizdeki şimdilik tek bilgi bu
    http://www.imdb.com/title/tt3581920/

Sony filmi pek önemsemiyor gibi normalde 2016 haziraninda çıkması bekleniyordu

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

@Carcharies Filmi hakkında bilgiler var mı? Fragmanı çıktı mı? Neler biliyoruz?

@PlayerX Trailer çıkmadı hocam di mi? Hiçbir bilgi yok mu last of us 2 ile ilgili? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Elimizdeki şimdilik tek bilgi bu
    http://www.imdb.com/title/tt3581920/

Sony filmi pek önemsemiyor gibi normalde 2016 haziraninda çıkması bekleniyordu

Alıntıları Göster
    Bir oyun bu kadar mı güzel olur arkadaş yaahem oynuyorum hemde belgesel izliyorum sanki.beni hayran bıraktı korsanlara :) UNCHARTED serisinin en mükemmel serisiolmuş kesinlikle.

ps1 deki Tomb Raider 4 The Last Revelation'ın hissini tadını verdi bana bu oyun

• Tomb raider le bu oyunun ilişkisi çok garip zaten

İlk Uncharted çıkarken yapanlar dedi ki Evet doğru Tomb Raider'den esinlendik.

Sonra Tomb Raider Crystal Dinamics ile Rework yedi bu sefer onlar da dedi ki Uncharted'dan esinlendiğimiz noktalar var. Baya bi paslaşmışlar sizin anlayacağınız

Son noktaya geldiğimizde A Thief's End, Rise Of Tomb Raider'dan daha iyi bir oyun gibi. İkisi de iyi aslında ama Uncharted'ın sonun bitince bir şey düğümleniyor boğazına(Bkz)o hissiyat eksik Lara Croft'da

Bir de Lara Croft'u kız diye oynayan ergen ergen karaktere sarkan bir kitle var. Bakın ergen yaşta demiyorum bilmem kac yaşında olup hala karakteri sağa sola çevirip kıza bakan var. Onları işin içine katmıyorum bile

Yeni Uncharted çıkarsa umarım Naughty Dog kadar iyi bir oyun yaparlar.

İyi Forumlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 3 Haziran 2016; 14:35:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

Tomb raider le bu oyunun ilişkisi çok garip zaten

İlk Uncharted çıkarken yapanlar dedi ki Evet doğru Tomb Raider'den esinlendik.

Sonra Tomb Raider Crystal Dinamics ile Rework yedi bu sefer onlar da dedi ki Uncharted'dan esinlendiğimiz noktalar var. Baya bi paslaşmışlar sizin anlayacağınız

Son noktaya geldiğimizde A Thief's End, Rise Of Tomb Raider'dan daha iyi bir oyun gibi. İkisi de iyi aslında ama Uncharted'ın sonun bitince bir şey düğümleniyor boğazına(Bkz)o hissiyat eksik Lara Croft'da

Bir de Lara Croft'u kız diye oynayan ergen ergen karaktere sarkan bir kitle var. Bakın ergen yaşta demiyorum bilmem kac yaşında olup hala karakteri sağa sola çevirip kıza bakan var. Onları işin içine katmıyorum bile

Yeni Uncharted çıkarsa umarım Naughty Dog kadar iyi bir oyun yaparlar.

İyi Forumlar herkese
    Mümkünse son oyun olsun, keşke bu da çıkmasaymış ,oysaki büyük bir hevesle beklemiştim...Uncharted hayranıyım ama beni soğuttular oyundan. En az zevk aldığım bu 4. oyun oldu. Uncharted serisi bitmiş artık daha fazlasını kaldırmaz.5 ve 6 yı başka bir firma yapmayı aklından bile geçirmesin. 1-2 ve 3. oyunu da birçok kez oynadım,ezbere biliyorum. 4 de ise biraz farklı şeyler bekledim ama yok aynı şeyler tekrarlanmış. Diğer eski oyunlarda olan sahneler bile 4. oyunda mekan farklı olarak aynı şekilde işlenmiş. Tırmanma gereğinden fazla çoktu. Yine aynı şekilde ordu gibi düşman üzerime gelip çatışmaya girdik birçok yerde.Kadının sanki ordusu var bitmek bilmeyen düşman sayısı.Bu kadar çok düşman saldırmasına ne gerek var ya biraz azalt ki değeri anlaşılsın çatışmanın. Yine aynı kalkanlı shotgun lı adamlar bile vardı. Bütün seride vardı bu karakter ,düşmanı değiştir bari farklı bir şey gelsin. Yine hareket eden araçların üstünde adam öldürerek zıplayıp ilerleme vardı. Makineli silahı olan aracın bizi kovalaması , bizim kaçarken ona ateş ederek patlatmamız. Bunların hepsi 2. oyunda vardı. Nerede neyin ne olacağını bile bilerek oynadım. Şurada tahta kırılacak, şimdi aşağı düşeceğiz, şu kapı açılmayacak,şimdi patlama olacak vb. şeyler.Ezberlemişim artık seriyi hiç sürpriz yaşamadım. Sonunun bile nasıl olacağını hissediyordum. Grafik- iple atlama ve araç sürme dışında farklılık yoktu. Eski oyunları oynuyormuşum hissi verdi bana. Ayrıca oyun ruhsuzdu ,bir şeyler eksikti, eski tadı alamadım maalesef.
    Last of us ı 4 kere oynadım her oynadığımda aynı tadı ve zevki aldım. Ama uncharted 4 ü zor bitirdim bir 2.kez asla oynamam. Uncharted fanatiği olarak bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 3 Haziran 2016; 16:03:51 >

• Yurtdisindan alinan oyunun icinde de turkce dublaj olur mu?

Orijinalden alıntı: venge

Mümkünse son oyun olsun, keşke bu da çıkmasaymış ,oysaki büyük bir hevesle beklemiştim...Uncharted hayranıyım ama beni soğuttular oyundan. En az zevk aldığım bu 4. oyun oldu. Uncharted serisi bitmiş artık daha fazlasını kaldırmaz.5 ve 6 yı başka bir firma yapmayı aklından bile geçirmesin. 1-2 ve 3. oyunu da birçok kez oynadım,ezbere biliyorum. 4 de ise biraz farklı şeyler bekledim ama yok aynı şeyler tekrarlanmış. Diğer eski oyunlarda olan sahneler bile 4. oyunda mekan farklı olarak aynı şekilde işlenmiş. Tırmanma gereğinden fazla çoktu. Yine aynı şekilde ordu gibi düşman üzerime gelip çatışmaya girdik birçok yerde.Kadının sanki ordusu var bitmek bilmeyen düşman sayısı.Bu kadar çok düşman saldırmasına ne gerek var ya biraz azalt ki değeri anlaşılsın çatışmanın. Yine aynı kalkanlı shotgun lı adamlar bile vardı. Bütün seride vardı bu karakter ,düşmanı değiştir bari farklı bir şey gelsin. Yine hareket eden araçların üstünde adam öldürerek zıplayıp ilerleme vardı. Makineli silahı olan aracın bizi kovalaması , bizim kaçarken ona ateş ederek patlatmamız. Bunların hepsi 2. oyunda vardı. Nerede neyin ne olacağını bile bilerek oynadım. Şurada tahta kırılacak, şimdi aşağı düşeceğiz, şu kapı açılmayacak,şimdi patlama olacak vb. şeyler.Ezberlemişim artık seriyi hiç sürpriz yaşamadım. Sonunun bile nasıl olacağını hissediyordum. Grafik- iple atlama ve araç sürme dışında farklılık yoktu. Eski oyunları oynuyormuşum hissi verdi bana. Ayrıca oyun ruhsuzdu ,bir şeyler eksikti, eski tadı alamadım maalesef.
    Last of us ı 4 kere oynadım her oynadığımda aynı tadı ve zevki aldım. Ama uncharted 4 ü zor bitirdim bir 2.kez asla oynamam. Uncharted fanatiği olarak bunları yazacağım hiç aklıma gelmezdi.

Hocam oyun çok güzel ama bende çoğu dediğiniz şeye katılıyorum ama şuanda ps4 e çıkmış en iyi oyun katılıyorum seri bencede bitmeli. The last of us ayrı bişey zaten vuruş hissi kan efekti yumruk hissi çevreyi kullanma gibi şeylerle 2. oyun gelene kadar en iyisi bu yani üstüne oyun gelmez 😊😊

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

quote:

Hocam oyun çok güzel ama bende çoğu dediğiniz şeye katılıyorum ama şuanda ps4 e çıkmış en iyi oyun katılıyorum seri bencede bitmeli. The last of us ayrı bişey zaten vuruş hissi kan efekti yumruk hissi çevreyi kullanma gibi şeylerle 2. oyun gelene kadar en iyisi bu yani üstüne oyun gelmez 😊😊

Tabii ki hocam oyun kesinlikle kötü değil. Ps4 e çıkan en iyi oyunlardan biri ,zaten Uncharted ın benim için ayrı bir yeri var kötü asla diyemem. Ama diğer uncharted oyunlarını yalayıp yuttuğum için biraz daha farklı şeyler bekliyordum orası ayrı. Serinin bitmesi yerinde bir karar. Ve kesinlikle başka bir yapımcı tarafından devam oyunu gelmemeli. Tadında bırakmak en güzeli. Naughty Dog dan artık yeni bir oyun bekliyoruz. Ve tabii ki bir de last of us 2 yi sabırsızlıkla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 3 Haziran 2016; 21:29:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

oyunu az önce bitirdim

sonu ters köşe yapar diye bekliyordum ama mutlu sonla bitti

aslında ters köşe yaptı. çoğu kişi kim ölecek diye fikir üretiyordu. kimse ölmedi mutlu sonla bitti.
    Sadece ezicide bitirip platin alamazsınız Yanlış hatırlamıyorsam 57 kupa var oyunda hepsini almanız gerekiyor.

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Source kullanıcısına yanıt
    şansımı deneyim dedim artık zamanım var araştırıp platinleyeceğim bu oyunu

• Nathan'ın kızı sanki yeni Tomb Raider olucakmış gibi geliyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: venge

Mümkünse son oyun olsun, keske bu da çikmasaymis ,oysaki büyük bir hevesle beklemistim...Uncharted hayraniyim ama beni soguttular oyundan. En az zevk aldigim bu 4. oyun oldu. Uncharted serisi bitmis artik daha fazlasini kaldirmaz.5 ve 6 yi baska bir firma yapmayi aklindan bile geçirmesin. 1-2 ve 3. oyunu da birçok kez oynadim,ezbere biliyorum. 4 de ise biraz farkli seyler bekledim ama yok ayni seyler tekrarlanmis. Diger eski oyunlarda olan sahneler bile 4. oyunda mekan farkli olarak ayni sekilde islenmis. Tirmanma gereginden fazla çoktu. Yine ayni sekilde ordu gibi düsman üzerime gelip çatismaya girdik birçok yerde.Kadinin sanki ordusu var bitmek bilmeyen düsman sayisi.Bu kadar çok düsman saldirmasina ne gerek var ya biraz azalt ki degeri anlasilsin çatismanin. Yine ayni kalkanli shotgun li adamlar bile vardi. Bütün seride vardi bu karakter ,düsmani degistir bari farkli bir sey gelsin. Yine hareket eden araçlarin üstünde adam öldürerek ziplayip ilerleme vardi. Makineli silahi olan aracin bizi kovalamasi , bizim kaçarken ona ates ederek patlatmamiz. Bunlarin hepsi 2. oyunda vardi. Nerede neyin ne olacagini bile bilerek oynadim. Surada tahta kirilacak, simdi asagi düsecegiz, su kapi açilmayacak,simdi patlama olacak vb. seyler.Ezberlemisim artik seriyi hiç sürpriz yasamadim. Sonunun bile nasil olacagini hissediyordum. Grafik- iple atlama ve araç sürme disinda farklilik yoktu. Eski oyunlari oynuyormusum hissi verdi bana. Ayrica oyun ruhsuzdu ,bir seyler eksikti, eski tadi alamadim maalesef.
    Last of us i 4 kere oynadim her oynadigimda ayni tadi ve zevki aldim. Ama uncharted 4 ü zor bitirdim bir 2.kez asla oynamam. Uncharted fanatigi olarak bunlari yazacagim hiç aklima gelmezdi.

+ 1

Oyunu dün bitirdim. Sunlari yazmak aklimdan geçiyordu ama yasim 34 simdi beni buradaki gençler topa tutacaklar. Onlarla kavga gürültüyle ugrasmak istemedigimden cesaret edip yazmadim. Oyunu bitirdigimde hissettigim sey garip bir bosluktu. Tamam herhangi bir oyun olarak bakinca oyun çok güzel hakikaten arkadaslar ama Uncharted olarak bakinca oyunda birseyler eksik. Ruhu yok oyunun. Oyun içi siralama bile hep ayni 2. oyundan beri. Oyuna basla basini derde sok sully ile devam et yanliz kal elena ile bitir. Spoiler vermemeye çalisiyorum kusura bakmasin arkadaslar ama oyunu oynarken
    biraz Assasins Creed (Otlara saklanma) sanirim oradan almislar.
    biraz Far Cry (Araç/baskin)
    biraz The Order (Hiç bir anlami olmayan muhtemelen sonradan eklenmis cisimler inceleme mekanigi ve malum savas)
    biraz Tomb Raider (Çivi ile atlama)
    gibi gibi bir kaç oyundan mevcut mekaniklere birseyler yedirilmeye çalisilmis basarilida olunmus birde bunlara ip gibi ve kayma gibi bir kaç sey eklenmis ama sanki bu herseyi alip eklerken bir seyleride kaybetmis gibi geldi...
    Kisaca o "off iste bekledigim oyun" diyemedim bitirince. Hakikaten bir ruhsuzluk vardir oyunda.

Ayrica oyunu New Devon'a kadar gayet rahat zorda oynadim fakat o noktadan sonra ayarsiz ve abartili Call of duty hatta doom vari düsman dalgalari nedeniyle kulakligi sinirden kirip kasifte oyunu bitirdim sadece sonunu görebilmek için. Son savas çok güzeldi ama tahmin edilebilirdi ki ben sonuna gelmeden tema nedeni ile öyle bir savas olacagini tahmin etmistim. Sadece kimle olacagini bilemiyordum. Kisaca Naughty Dog söz meclisten disari bu oyun yoklugunda biraz kolaya kaçmis gibi geldi bana.

tekrar ediyorum! oyun herhangi bir aksiyon/macera olarak kesinlikle 8 ile 9 arasi ama kesinlikle bir masterpiece degil. Ayrica bu oyuna 10 veren Gamespotunda oyun endüstrisinin içine eden satilik bir medya araci oldugunu bir kere daha teyit ettim kendimce.

Son olarak; Uncharted mutlaka devam edecektir. Oyunun sonu bile aslında son değil devam olasılıklarını 3'e çıkartmışlar diyebilirim. Biz bu endüstride Lara'nın bile dirildiğini gördük. Devam gelmez demek çocukluk olur ama eğer ND hakikaten markayı satacaksa, bence Uncharted evrenini bu ruhsuzluktan açık dünya oynanışı kurtarır. Keşfetme, arayıp bulma, bulmacalar bence açık dünya oynanışına daha uygun bir dünya daha olamaz. Tabiki Uncharted gibi bir markanın açık dünyasında birbirini tekrar saçma görevler yerine her biri birbirinden muhteşem antik şehirler ve dozunda aksiyon, bulmacalar olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 5 Haziran 2016; 4:33:46 >

Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı)

• Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    abi silahları da coddan falan mı almışlar o şekilde bakma bence sonuçta oyun içindeki zenginlikler o saydıkların. ayrıca oyunda ruh vardı bence Nate'in sesinde bir gizem, bir veda hissettim. ya da oyunun adından dolayı bana öyle gelmiş de olabilir
    elena ile yeşil alanda yokuş yukarı arabayla çıkarken çalan müzik bile başlı başına bir güzellikti

Ben kötü demedim zaten oyun iyi yedirmişler tamam hakkını veriyorum ama biz indiana jones nesli bu oyunu ve TR'ı neden sevdik ? Keşfetme çözme yeni epik hikayeler için. O yoktu bu oyunda yeterince bana göre.

Müzik istersen online kısımda oyun aramaya tıkla beklerken çalan müzik harika. Tabi 2 saattir online kısımda oyuncu bulamıyor o müziktende sıkıldım o başka :)

Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı)
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Herkes kendi fikrini söylüyor tabi. Ben bugün 4 saat civarında mp oynadım. Hiç oyuncu bekleme gibi bir sorun olmadı. Tdm modunda

Orijinalden alıntı: Patient93

Herkes kendi fikrini söylüyor tabi. Ben bugün 4 saat civarında mp oynadım. Hiç oyuncu bekleme gibi bir sorun olmadı. Tdm modunda
     UNCHARTED 4: A THIEF'S END | Only On PlayStation 4/Pro (Türkçe)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.