Şimdi Ara

iPhone İçin Dünya'nın En İyi Müzik Oynatıcısı CAPRICCIO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
19
Favori
17.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  iPhone İçin Dünya'nın En İyi Müzik Oynatıcısı CAPRICCIO



     iPhone İçin Dünya'nın En İyi Müzik Oynatıcısı CAPRICCIO



    ios 7 Güncellemesi geldi !!



    ULTIMATE MUSIC PLAYER





    Arkadaşlar öncelikle, buraya emek verip, onlarca yazılım arasından ihtiyacı olanlara faydalı olacak bir içerik sunma amacındayım. İçeriğe ait yazılım(lar) tamamen kişisel zevkler, kullandığınız donanımların kalitesi ve kulak yeteneğinizle orantılı, beğenmek veya beğenmemek özgürlüğüne elbette sahibiz. Kullanan herkesin olumlu veya olumsuz fikirlerini ve deneyimlerini bekliyoruz. Ancak çok rica ediyorum, başlığa girip yazılımı yüklemeden etmeden, 2 gram emek harcamadan, tamamen sohbet amaçlı"Itunes bence çok başarılı gerek yok diye düşünüyorum", "ben ipoddan iyi olacağını düşünmüyorum" "yüklemedim ama iyi olacağını sanmıyorum" gibi cihazda hangi oynatıcı olduğunu bile bilip bilmeden boş, vakit kaybettirici, insanların aramalarını zorlaştırıcı yorumlarda bulunacaklar bu fikirlerini kendilerine saklasınlar. Konu laklak yeri değil, profesyonel bu işle uğraşıp kafa yoran insanların çözüm bulmasını sağlamak amacını taşımaktadır.




    Takip edenler hatırlayacaklardır daha önceden de tanıttığım bir çok seçkin müzik oynatıcılar oldu, bbe sonic maximizer, Denon audio, Equalizer gibi. Dünya üzerinde ki tüm müzik oynatıcıları 5 senedir test ederek Size tanıtılacak yazılımları seçiyorum.

    Capriccio şaşalı bir fiyata sahip değil belki, hatta ara yüzü bazılarınıza kötü bile gelecektir, çünkü grafik kasmamış pek geliştirici fakat Capriccio'nun tüm bu yazılımlardan farklı, inanılmaz profesyonel ses güçlendirmelerine sahip olması. Sahip olduğu bu güçle kullandığınız cihazınızı bildiğiniz hi-fi bir sisteme dönüştürebilecek. Bunun için elbette ki kaliteli kulaklıklara ihtiyacınız olacak.

    Koreli geliştirici creative gibi ses kartlarının windows üzerinde gerçekleştirebildiği ortam canlandırmalarını, yani Reverb, Echo, Chorus, Flanger, Distortion, Equalizer, gibi birbirinden farklı ve özel efectleri tek bir yazılım ile iphone, ipad ve ipd kullanıcılarına sunuyor. Üstelik tüm bunları ses kalitesini deforme etmeden inanılmaz başarılı bir biçimde yapıyor. Bu şekilde artık üç boyutlu ses dinleme imkanınız da oluyor elbette.


    Yazılımı aşağıdaki linkten yükledikten sonra, ipod listenize ulaşabileceksiniz yine aynı şekilde. Ayar sekmesine girdiğinizde, yazılımın kendi içerisinde gelen bir çok ayara ulaşabilir, beğendiğinizi seçebilir, veya yine ayarlar içerisinden kendiniz yukarıda yazdığım filtreleri birbirinden bağımsız kullanarak tamamen kişiselleştirilmiş, size özel sesi elde edebileceksiniz, üstelik bununla da bitmeyecek, kendi ayarlarınızı internete upload edip arkadaşlarınızla paylaşabilecek, veya paylaşılan ayarları inceleyip indirip kullanabileceksiniz.

    Yine ekleyeyim Equalizer ayarı muhteşem, sese dilersen 10 band müdahale edebilir, dilerseniz mid, alçak veya yüksek seslere doğrudan ayar çekebilirsiniz, bu equalizer ayarları gerçekten benim şuana kadar iosta gördüğüm en profesyonel ayarlama tekniği.

    Yazılım ayrıca Flac oynatabilme ve lyric gösterebilme özelliği de sunuyor

    Yazılımla ilgili son müjdem, Free versiyona sahip ve gördüğüm kadarıyla sadece reklam bannerı var, eğer satın almak istersenizde fiyatı sadece 1.79 tl. Ben 2 tl verip satın aldım böylesine güzel bir yazılımı geliştirenlere destek olması amacıyla, durumu müsait arkadaşlar da destek olabilirler, 2 tl çok büyük para değil, veya ücretsizini çekip kullanabilirsiniz tercih sizin.

    Ben ses testini iphone 5 üzerinde iphone 5 kulaklığı ile gerçekleştirdim ve çok etkilendim, umuyorum sizlerin de hoşuna gidecektir, Deneyimlerinizi yorumlarınızı eksik etmeyin,

    bol müzikli günler herkese :)

    not: yazılımın sesi düşük gelebilir, ayarlarda oda mevcut, dileyen yazılım içi sesi ayarlardan yükseltebilir.

    not 2: Dili Türkçe yaparsanız paylaşılan 2-3 equalizer ayarına ulaşabilirsiniz en fazla, dili ingilizce seçip o şekilde yüklenmiş equalizer ayarlarını download edin, sonra değiştirebilirsiniz dili keyfinize göre yine..





     iPhone İçin Dünya'nın En İyi Müzik Oynatıcısı CAPRICCIO

     iPhone İçin Dünya'nın En İyi Müzik Oynatıcısı CAPRICCIO



    Ücretsiz versiyon download


    Ücretli versiyon download


    en iyi ses ayarı için

    Setting / Sound Effects / Sound Effect Sharing sekmesinden
    hazırladığım bir çok equalizer ayarını yapımcısını "Technics" adıyla arayıp çekebilirsiniz.

    Yazilimi Kullanmaya baslayan arkadaslar fikirlerini diger herkesle burada paylasirsa sevinirim.









    diğer player konularım

    Cevap: << Denon Audio >>
    << BBE Sonic Max Pro ( iPhone için Pro Müzik Çalar ) >>
    Cevap: << EQUALIZER >> ipodlar çöpe!!
    << Accudio ios icin gelismis muzik oynatici >>






    ALTERNATİF Oynatıcı EQ 10







    EQ 10 eski bir oynatıcı eminim ki bilenler vardır içinizde, son güncelleme ile mükemmel bir hal aldı. Capriccio ya alternatif olarak kullanmaya başladım. Dilediğiniz biçimde özelleştirebileceksiniz ses ayarlarınızı, ben yine de kendi ayarlarımın ss lerini alıp başlığa ekledim. 2 Tl fiyata sahip yazılım. Son olarak reverb ve diğer ayarların yer aldığı fx sekmesine playerı her açtığınızda basmazsanız ses efecktleri açılmaz. Bol müzikli günler herkese ;)







    ALTERNATİF Oynatıcı Colatplayer

    Capriccio ya alternatif şuan colat player ve eq10 i kullanıyorum, colat player bedava yüklense de eklentileri biraz pahalı 10-15 tl tutuyor ayarları vs kullanmak isterseniz ancak çok basit bir arayüzü, kaliteli bir ses düzeyi ve görsel bir arayüzü var. Basit bir arayüzle kolayca ayar yapmak isterseniz eğer 3 band equalizera sahip colat playerı deneyebilirsiniz satın almadan. yalnız unutmadan colat player çok yeni bir yazılım bazı parçalarda çökebiliyor. Aklınıza takılı kalmasın Capriccio hepsinden de bir adım daha iyi ses kalitesi konusunda. Ancak biraz fazla teferruatlı geliyor kullanıcılarına.


    ücretsiz indirme linki




     iPhone İçin Dünya'nın En İyi Müzik Oynatıcısı CAPRICCIO
     iPhone İçin Dünya'nın En İyi Müzik Oynatıcısı CAPRICCIO







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 17 Temmuz 2014; 2:06:24 >







  • Teşekkürler, çok başarılı.
  • Yalnız o değil de, bu earpods un sesi bence fazlasıyla bass ancak tizler ve midlerde zayıf gelmişti, yanılıyormuyum?
    Yani bu durumda bu programla biraz olsun düzeliyor mu acaba?
    Bu arada, zahmet ve paylaşım için teşekkürler.
  • Teşekkürler başarılı bir paylaşım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: izmirbay

    Yalnız o değil de, bu earpods un sesi bence fazlasıyla bass ancak tizler ve midlerde zayıf gelmişti, yanılıyormuyum?
    Yani bu durumda bu programla biraz olsun düzeliyor mu acaba?
    Bu arada, zahmet ve paylaşım için teşekkürler.

    Ben teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar,

    programı kurduktan sonra ilk mesajın en altında bahsettiğim benin hazırladığım Earpod'a özel "HD sound for EARPOD only" ayarını çekerseniz Earpod'unuzun gücüne inanamayacaksınız ;)

    verdiğim ayar 3 gün içinde programın Avrupa ve Tr üzerinde en çok indirilen ayarı oldu
  • Yarın ilk işim programı denemek olucak. Fakat ücretli ile ücretsiz arasında ki fark nedir ?
  • hocam bende beats solo var sizin verdiğiniz ayarla mı kullanayım yoksa bi ayar tavsiye eder misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZiveR

    Yarın ilk işim programı denemek olucak. Fakat ücretli ile ücretsiz arasında ki fark nedir ?

    Ziver tek fark benim gordugum kadariyla suan reklam banneri ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA_OzaN

    hocam bende beats solo var sizin verdiğiniz ayarla mı kullanayım yoksa bi ayar tavsiye eder misiniz ?

    Hayir hocam, verdigim ayar arkadaslarin da soyledigi earpodun bass karakterli yapisini dengeleyecek bicimde hazirlandi. Diger kulakliklar icin uygun degil. Bunun icin programdaki diger paylasilan ayarlari deneyip begendiginizi yukleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics


    quote:

    Orijinalden alıntı: ZiveR

    Yarın ilk işim programı denemek olucak. Fakat ücretli ile ücretsiz arasında ki fark nedir ?

    Ziver tek fark benim gordugum kadariyla suan reklam banneri ;)

    Yarın iş yolunda CX500 ile denicem
  • Cx500 de bass karakterli bir kulak emin degilim ama verdigim ayar ise yarayabilir.

    Yazilimi yukleyenler 1-2 kelime goruslerini paylasirsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    Cx500 de bass karakterli bir kulak emin degilim ama verdigim ayar ise yarayabilir.

    Yazilimi yukleyenler 1-2 kelime goruslerini paylasirsa sevinirim



    hocam ben yükledim hatta daha önceki konularınız da paylaştığınız yazılımları da denemiştim fakat onları beğenmemiştim açıkçası . şuan normal müzik uygulaması yerine bunu kullanmaya başladım diyebilirim. teşekkür ederim :)

    fakat bu ayar konusunda biraz sıkıntım var.
    az çok bilirsiniz kulaklığı sanırım beats solo ile Normal 3D ayarını mı kullanayım yoksa normal ayarını yoksa aşağıdaki ayarlardan birini mi ?

    birde bu ayarların olduğu listeden "hm04149 - (((.))) SRS (((.)))new" ve "Eric B yeung - solo beats by dr dre" şeklinde bi ayar indirdim hoşuma gitti ikisi de fakat tarzları farklı açıkçası karar veremedim sizde bi bakar mısınız iyi midir diye ?

    şimdiden teşekkürler :)




  • birde ayarlar bölümünde default sound diye bir seçenek var bu srs ayarını paylaşan arkadaş 30 da tutun demiş. bu ayar tam olarak nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA_OzaN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    Cx500 de bass karakterli bir kulak emin degilim ama verdigim ayar ise yarayabilir.

    Yazilimi yukleyenler 1-2 kelime goruslerini paylasirsa sevinirim



    hocam ben yükledim hatta daha önceki konularınız da paylaştığınız yazılımları da denemiştim fakat onları beğenmemiştim açıkçası . şuan normal müzik uygulaması yerine bunu kullanmaya başladım diyebilirim. teşekkür ederim :)

    fakat bu ayar konusunda biraz sıkıntım var.
    az çok bilirsiniz kulaklığı sanırım beats solo ile Normal 3D ayarını mı kullanayım yoksa normal ayarını yoksa aşağıdaki ayarlardan birini mi ?

    birde bu ayarların olduğu listeden "hm04149 - (((.))) SRS (((.)))new" ve "Eric B yeung - solo beats by dr dre" şeklinde bi ayar indirdim hoşuma gitti ikisi de fakat tarzları farklı açıkçası karar veremedim sizde bi bakar mısınız iyi midir diye ?

    şimdiden teşekkürler :)


    Ozan kullandgin kulakligin orijinali iyi ama biliyorsun sahtesi de cok. Muhtemelen senin kullandgn kulakligin orijinal oldugundan yola cikarsak dengeli ve iyi sahne veren bir kulaklik, programda yuksek ayrinti veren ayarlarla denemeye baslayabilirsun bence, kulaktan kulaga ses algisi com degisiyor, milyon tane ayar var bilhassa programin kore bolumunde bunlari dene, hatta keyfine gore bir tane kendin yap. Benzer kulakliklarimiz olsa senin icin hazrlardim ama buradan ancak bu kadar kardesim ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA_OzaN

    birde ayarlar bölümünde default sound diye bir seçenek var bu srs ayarını paylaşan arkadaş 30 da tutun demiş. bu ayar tam olarak nedir ?

    Programin ses gucu ayari ;) Onu ne kadar arttirirsan yazilimin ses gucu artar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics


    quote:

    Orijinalden alıntı: uA_OzaN

    birde ayarlar bölümünde default sound diye bir seçenek var bu srs ayarını paylaşan arkadaş 30 da tutun demiş. bu ayar tam olarak nedir ?

    Programin ses gucu ayari ;) Onu ne kadar arttirirsan yazilimin ses gucu artar.

    cevaplar için teşekkürler hocam kulaklık orjinal artık ben deneye deneye bir şeyler ayarlıycam

    son sorum olarak bu programın ses gücünü yüksek tutmak mı iyidir yoksa düşük tutmak mı ?

    ben çok sesli müzik dinleyen biri değilim bunu göz önüne alırsak ne yapmalıyım ?


    programı tanıttığınız için tekrar teşekkürler gerçekten hoşuma gitti :):)




  • Sana guvendigimden dusunmeden satin aldim. Deneyecegim mutlaka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uA_OzaN

    quote:

    Orijinalden alıntı: Technics


    quote:

    Orijinalden alıntı: uA_OzaN

    birde ayarlar bölümünde default sound diye bir seçenek var bu srs ayarını paylaşan arkadaş 30 da tutun demiş. bu ayar tam olarak nedir ?

    Programin ses gucu ayari ;) Onu ne kadar arttirirsan yazilimin ses gucu artar.

    cevaplar için teşekkürler hocam kulaklık orjinal artık ben deneye deneye bir şeyler ayarlıycam

    son sorum olarak bu programın ses gücünü yüksek tutmak mı iyidir yoksa düşük tutmak mı ?

    ben çok sesli müzik dinleyen biri değilim bunu göz önüne alırsak ne yapmalıyım ?


    programı tanıttığınız için tekrar teşekkürler gerçekten hoşuma gitti :):)

    Ses gucu manyaklarindan degilim bende ozan, program ayarlarinda sesi yuksek tutup iphonedan belirliyorum dinledigim muzige gore. Matrax senmisin bu arada guzel olmus ayar ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shift41

    Sana guvendigimden dusunmeden satin aldim. Deneyecegim mutlaka.

    Tesekkurler guvenin icin hocam. Su ana kadar kurup begenmeyen birisini gormedim. Denemedgim ses yazilimi kalmadi. Bu programin ederi bence 10-15 dolardan asagi olmamali. Ses canlandirma fonksiyonlari cok basarili gercektende



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 26 Ocak 2013; 1:47:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technics

    quote:

    Orijinalden alıntı: Shift41

    Sana guvendigimden dusunmeden satin aldim. Deneyecegim mutlaka.

    Tesekkurler guvenin icin hocam. Su ana kadar kurup begenmeyen birisini gormedim. Denemedgim ses yazilimi kalmadi. Bu programin ederi bence 10-15 dolardan asagi olmamali. Ses canlandirma fonksiyonlari cok basarili gercektende

    Bende bu kadar övdüğün programin ucuz olmasina sasirdim. Daha pahali olmasini bekliyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.