Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SpeczGaming

arkadaşlar bu 7. böülmdeki 6 simgeyi gözlerimizi kapayıp simgeleri bulduktan sonra üst kata çıkıyoruz ama ilerleyemedim simgeeri bulmama rağmen oyun ilerlemiyor bi yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lostt

arkadaşlar bu 7. böülmdeki 6 simgeyi gözlerimizi kapayıp simgeleri bulduktan sonra üst kata çıkıyoruz ama ilerleyemedim simgeeri bulmama rağmen oyun ilerlemiyor bi yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

tüm simgeleri bulup aydınlattığından eminmisin eminsen o en üst kattaki odaya çıktığında platformun seni yukarı çıkarması lazım.. yoksa bug falan oluşmuş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

tüm simgeleri bulup aydınlattığından eminmisin eminsen o en üst kattaki odaya çıktığında platformun seni yukarı çıkarması lazım.. yoksa bug falan oluşmuş olabilir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Arkadaş herhalde gözlerini kapatıp bulduktan sonra aydınlatmayı unutmuş: el feneriyle birlikte o pusula gibi simgeyi o şekile tutacaksın tam oıturttuğpunda yukardaki simgeler aydınlanmaya başlayacak,altısına da yapacaksın,ilk seferinde ben de denemiştim niye olmuyor diye kafayı yemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

Arkadaş herhalde gözlerini kapatıp bulduktan sonra aydınlatmayı unutmuş: el feneriyle birlikte o pusula gibi simgeyi o şekile tutacaksın tam oıturttuğpunda yukardaki simgeler aydınlanmaya başlayacak,altısına da yapacaksın,ilk seferinde ben de denemiştim niye olmuyor diye kafayı yemiştim

Alıntıları Göster
    evet aynen öyle oldu el feneri ile yapıldığını unutmuşum. şimdi fener ve yüzüğü kullanınca geçiliyomuş. teşekkürler arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Yeni fire videosu etkileyici.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu yükleyince d3dx9_34.dll bulunamadı diyo.cd de mi sorun vardır acaba yok bilgisayarın ekran kartı falan mı kaldırmadığından olabilir.Eski bir bilgisayarda denedim pentium 4 fx 5200 ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai80

Arkadaşlar oyunu yükleyince d3dx9_34.dll bulunamadı diyo.cd de mi sorun vardır acaba yok bilgisayarın ekran kartı falan mı kaldırmadığından olabilir.Eski bir bilgisayarda denedim pentium 4 fx 5200 ekran kartı

Alıntıları Göster
    bende Logitech Chillstream var xbox ın aynısı onla oynayabilir miyim bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killsomething

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: killsomething

Bende de aynısından var. Tam uyumlu şekilde oynarsın. zaten yardım ekranlarında bu gamepadi gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

quote:

Bende de aynısından var. Tam uyumlu şekilde oynarsın. zaten yardım ekranlarında bu gamepadi gösteriyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NefretZm

quote:

çok memnunum valla gamepad imden harika yaw.dün çok pis düşürdüm takla attı resmen ama sapasağlam tık demiyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: mai80

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mai80

Arkdaşım;aynısı bende de olmmuştu;google a o d3dx9_34.dll yaz ve indirip windows ssystem dosyasına at sorun çözülür...

• quote:

Orijinalden alıntı: Korauf

Grafikler gerçekten harika.Umarım bu grafikler sadece ss de kalmaz.

Alıntıları Göster
    Grafikler güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaDo

Beyler episode 6 da takıldım birtane Forklift var ona biniyoruz köprüyü kaldırıyoruz. Yaratıkları öldürdükten sonra biryerde geçiyoruz sonra birtane kolu aşa doğru çekiyoz ondan sonra demir çubuk çıkıyor. Burda takıldım napıcaz yardım lütfen

Alıntıları Göster
    4. bölüme yeni geçtim, namuzsuz kuşlar arabayı kaldırıyor bi bırakıyorlar çat ölüyorum, geçerimde sıkıldım save leyip bıraktım.

Oyun genel olarak güzel, korku olarak biraz düşük gibi geldi bana, çok korkunç değil bazı yerler heyecanlandırıyor o kadar, tabii 4. bölüme kadar olan yerlerden bahsediyorum oyun 8 bölümden oluşuyor bakalım sonlara doğru fikrim değişecekmi :)

Bu arada oyunun tam çözümü aşağıdaki sitede, takıldığınız yerler olursa okuyun ;)

http://www.oyunlideri.com/alone-in-the-dark-tam-%C3%87%C3%B6z%C3%BCm%C3%BC-r308.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

4. bölüme yeni geçtim, namuzsuz kuşlar arabayı kaldırıyor bi bırakıyorlar çat ölüyorum, geçerimde sıkıldım save leyip bıraktım.

Oyun genel olarak güzel, korku olarak biraz düşük gibi geldi bana, çok korkunç değil bazı yerler heyecanlandırıyor o kadar, tabii 4. bölüme kadar olan yerlerden bahsediyorum oyun 8 bölümden oluşuyor bakalım sonlara doğru fikrim değişecekmi :)

Bu arada oyunun tam çözümü aşağıdaki sitede, takıldığınız yerler olursa okuyun ;)

http://www.oyunlideri.com/alone-in-the-dark-tam-%C3%87%C3%B6z%C3%BCm%C3%BC-r308.htm

Alıntıları Göster
    bana da oynamak yeni kısmet oldu bu gün başladım oynamaya şu kadarını söyliyim bu oyun aldığı eleştirilerin hiçbirini haketmiyor.tam bir survivor horror gerim gerim geriliyosunuz.kontroller başta biraz karışık geliyor ama kısa sürede alışıyosunuz.oynanış hantal diyenler hiç silent hill oynamamış demektir.2.bölümün sonundaki arabalı bölümde baya kastım ama çok zevkliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

bana da oynamak yeni kısmet oldu bu gün başladım oynamaya şu kadarını söyliyim bu oyun aldığı eleştirilerin hiçbirini haketmiyor.tam bir survivor horror gerim gerim geriliyosunuz.kontroller başta biraz karışık geliyor ama kısa sürede alışıyosunuz.oynanış hantal diyenler hiç silent hill oynamamış demektir.2.bölümün sonundaki arabalı bölümde baya kastım ama çok zevkliydi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunun sonunda takıldım hani şu dev agacın orası 50 güç topladım tam çözüme baktım yine geçemedim bomba bi türlü kalkanın üstünden geçmiyo çok yüksek bilen biri yardım ederse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: lastpavel

arkadaşlar oyunun sonunda takıldım hani şu dev agacın orası 50 güç topladım tam çözüme baktım yine geçemedim bomba bi türlü kalkanın üstünden geçmiyo çok yüksek bilen biri yardım ederse sevinirim

Alıntıları Göster
    Oyun nasıl arkadaşlar korku bakımından korkutan bir oyunmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykeskin

o çıkan demir parçanın altında tavandan kopup yere düsen büyük bir parça var.o yere düsen parçanın altındaki bosluğa fortliftin kollarını sok kaldır ama demir içeri çekili olacak.fortlift yerdeki parçayı kaldırınca araçtan in mekanizmayı çalıstır o demir parçöa çıksın.sonra fortlifte bin geri gel köprü olusacak ve yola devam

Alıntıları Göster
    Chapter 6'ya gelmiştim biraz zorladı bende bayağı bir zaman oynamadım sonrada sildim :) Bence Silent Hill Homecoming en iyisi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannibalz

Chapter 6'ya gelmiştim biraz zorladı bende bayağı bir zaman oynamadım sonrada sildim :) Bence Silent Hill Homecoming en iyisi :)

Alıntıları Göster
    Alone in the Dark bence adventure sınıfından bir devrimdir. Yapılan fizik bulamacaları, komplike hikayesi ve müthiş görselliği ile beni benden aldı. 3 defa bitirdim, hala da bitirmek istiyorum.

Hatta bir tam çözüm yazdım oyun için, ama bitmedi. Sanırım bu oyunu seven benden başka bir de evohan var. Belki o bitirir(bak bak). Çünkü bu aralar WoW'dan kafayı kaldıramıyorum. Yazıyı bulup bi ara buraya atacağım, sanırım sadece son 2 bölüm eksik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 1 Şubat 2009; 15:59:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DerelictHuman

Alone in the Dark bence adventure sınıfından bir devrimdir. Yapılan fizik bulamacaları, komplike hikayesi ve müthiş görselliği ile beni benden aldı. 3 defa bitirdim, hala da bitirmek istiyorum.

Hatta bir tam çözüm yazdım oyun için, ama bitmedi. Sanırım bu oyunu seven benden başka bir de evohan var. Belki o bitirir(bak bak). Çünkü bu aralar WoW'dan kafayı kaldıramıyorum. Yazıyı bulup bi ara buraya atacağım, sanırım sadece son 2 bölüm eksik.

Alıntıları Göster
    oyunu 1 günde bitirdim. bana fahrenheit ı anımsattı.

bi de,şu sarah a hasta olan yok mu benden başka? bu kızın orjinali yok mu hani esinlenildiği hatun falan

• quote:

Orijinalden alıntı: denizza

oyunu 1 günde bitirdim. bana fahrenheit ı anımsattı.

bi de,şu sarah a hasta olan yok mu benden başka? bu kızın orjinali yok mu hani esinlenildiği hatun falan

Alıntıları Göster
    bu episode 8 deki yaratığı nasıl öldürecem yaw.kalkanın üzerinden patlayıcı atmam gerekiyo ama bi türlü atamadım.kalkan çok yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

bu episode 8 deki yaratığı nasıl öldürecem yaw.kalkanın üzerinden patlayıcı atmam gerekiyo ama bi türlü atamadım.kalkan çok yüksek

Alıntıları Göster
    haritada portal lardan 1 ya da 2 tane bırak sadece o durumda kalkan yarıya iniyor sende rahatça atıyorsun patlayıcıyı

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Necro

haritada portal lardan 1 ya da 2 tane bırak sadece o durumda kalkan yarıya iniyor sende rahatça atıyorsun patlayıcıyı

Alıntıları Göster
    1gb ramn 512mb x1600pro ıntel3,0 işlemciyle akıcı oynuyabilirmiyim bu oyunu ona göre alıcamda arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakercobra

1gb ramn 512mb x1600pro ıntel3,0 işlemciyle akıcı oynuyabilirmiyim bu oyunu ona göre alıcamda arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Oyunun muzikleri ve atmosferi yeter..
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.