Şimdi Ara

digimon gibisi olmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
4
Favori
5.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgü®

Agumonla bir digimon birrleşip acayip birşey oluşturuyordu . Voltrondan sonra görülen ilk birleşmeydi

Alıntıları Göster
    Kanal D'yi mail yağmuruna tutsak tekrar yayımlayabilirler mi?Kanal D Sadece 1 kez yayınladı,neden tekrar yayına sokmasın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Gerisi hikaye

+1 tek geceerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emmesen

Tasolarını biriktiriyordum bunların taso özel ayarlıydı iç içe geçiyordu kenarları böyle kıvrılıyordu bi ileri bi geri diye ama asla bir POKEMON DEĞİLDİ

Alıntıları Göster
    Forever beyblade
  • Digimon ve Yugioh en sevdigim animelerdi pokemona alisamamisdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Digimon ve Yugioh en sevdigim animelerdi pokemona alisamamisdim.
    bende hala tasoları duruyo ben de pokemon a pek ısınamamıştım ama digimon u ve beyblade i çok severdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Perseus|

bende hala tasoları duruyo ben de pokemon a pek ısınamamıştım ama digimon u ve beyblade i çok severdim.

Alıntıları Göster
    beyblade iyiydi ya, mahallede turnuvasını yapmıştık özledim ha :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Perseus|

Alıntıları Göster
    Digimon ile Pokemon candır.
  • pokemon digimon tsubasa byblade yu-gi-oh vs. gider boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Tasolarını biriktiriyordum bunların taso özel ayarlıydı iç içe geçiyordu kenarları böyle kıvrılıyordu bi ileri bi geri diye ama asla bir POKEMON DEĞİLDİ

aynen onlarla oynamasıda daha güzeldi pokemonun tasoları gibi bozuk para gibideğildi.pokemon kraldır orası ayrı mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relative Minors

beyblade iyiydi ya, mahallede turnuvasını yapmıştık özledim ha :(

Alıntıları Göster
    Ben ayrımcılık yapmazdım hepsini izlerdim. Ama en sevdiğim Beyblade idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

tek kral pokemondu

hocam gözünü seveyim pokemon 99 luların çizgifilmi. digimon gibisi olmadı valla ben böyle düşünüyorum daha çok heycan verirdi. bildiğin anime sitesi falan varmı?

edit: sanırım haksızlık ettim pokemonuda çok severdim. bide ozamanlar dragonball vardı. kame hame dalgası yapıyodu o çocuk oda güzeldi. harbi arşiv yapmam lazım ya 40 yıl geçse yine izlerim. şimdikiler saçma bakugan benten falan

Ya nasıl 99luların çizgi filmi oluyor zaten 99 2000 de izliyorduk pokemonu

• quote:

tek kral pokemondu

+1
  • quote:

quote:

quote:

tek kral pokemondu

hocam gözünü seveyim pokemon 99 luların çizgifilmi. digimon gibisi olmadı valla ben böyle düşünüyorum daha çok heycan verirdi. bildiğin anime sitesi falan varmı?

edit: sanırım haksızlık ettim pokemonuda çok severdim. bide ozamanlar dragonball vardı. kame hame dalgası yapıyodu o çocuk oda güzeldi. harbi arşiv yapmam lazım ya 40 yıl geçse yine izlerim. şimdikiler saçma bakugan benten falan

Alıntıları Göster
    Angemon akar alem bakar.

• quote:

quote:

quote:

tek kral pokemondu

Alıntıları Göster
    pokemon you are my best friend

ulan hangi çizgi filmin şarkısını hatta şarkılarını hatırlıyosunuz be pokemon candır canandır.yukarda theme song paylaşılmış bi dinleyim dedimde çok kötü oldum be

• pokemon kaldırılmıştı o zaman . mecburen digimona bağlanmıştık. birde moshi li vardı ismini hatırlamıyorum . ölenler yuvarlak para gibi oluyordu

quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Çoğu kişide nedense monster racnher i bilmez kanal d de yayınlanırdı sabah 9 gibi

digimon gibisi olmadı

heh buydu hatırlamadım bir an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 26 Kasım 2012; 20:11:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rafinha -- 26 Kasım 2012; 20:08:00 >

• quote:

beyler bayanlar harbi onun gibi çizgi film olmadı. agumon vardı evrim geçiriyodu. agumondaaan greymonaaa falan diyodu evrim geçirip greymon oluyodu. greymon bazen yanlış evrim geçirip skal greymon olurdu iskeletor bişey.. ne gaza gelirdik be şuan yazarken bile gaza geldim bunu veren kanal veya bu arşivi nerden edinebilirim? mümkünse türkçe dublaj alt yazıda olabilir. varmı bildiğiniz animelerin oldugu yer

alakasız olucak ama ismini öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rafinha

Alıntıları Göster
    www.animefreak.tv
    www.turkanime.tv buradan emin değilim ama varsa türkçe altyazılı bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulquiorra-

Digimon ve Yugioh en sevdigim animelerdi pokemona alisamamisdim.

natsu alırım anahtarını
  • Digimon Pokemon Tsubasa.cok severim bu 3 unu keske torrent falan bulabilsem türkce hallerini ama bulamadım hic.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.