Şimdi Ara

Need For Speed Underground 3 [ANA KONU] | Güncel konudan devam (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
4
Favori
13.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pir

İlk oyunların tam ekran desteklisi çıksa yeter bana...

Bugları düzeltseler grafikler aynı kalsa. Ben Gemimi diye bir yemekçi vardı onun etrafında drift atardım ama şimdi. Saçma saçma görevler olaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wroclaw.

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

İlk oyunların tam ekran desteklisi çıksa yeter bana...

Bugları düzeltseler grafikler aynı kalsa. Ben Gemimi diye bir yemekçi vardı onun etrafında drift atardım ama şimdi. Saçma saçma görevler olaylar.

Alıntıları Göster
    Underground serisi gelişime çok uygun bi oyun aslında çok güzel devam serileri gelebilir uğraşsalar ama adamlar parayı nerden kazanacaklarsa oraya yatırım yapıyolar bu yüzden bir sürü seri sona erdi electronic arts ve EA Games in

• quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

Underground serisi gelişime çok uygun bi oyun aslında çok güzel devam serileri gelebilir uğraşsalar ama adamlar parayı nerden kazanacaklarsa oraya yatırım yapıyolar bu yüzden bir sürü seri sona erdi electronic arts ve EA Games in

Alıntıları Göster
    nfs carbondan sonra bitti. 6 yılda düzelmediyse bundan sonrada düzelmeyecektir. yani nfs u3 gelse bile rezalet bir oyun olacaktır.

most wanted 2012 çok güzel bir oyun olabilirdi. potansiyel vardı oyunda. ama criterion gibi bir firmaya nfs yaptırırsan gider sana burnout gibi bir oyun yapar. anlamıyorum, burnout gibi mükemmel bir oyun var, devam ettir o oyunu işte. neden nfs yi burnout gibi yapmaya çalışıyorsun? amacın ne? rahatsız mısın, psikopat mısın? hasta mısın?

most wanted(2012) a biraz daha gerçekçi sürüş fiziği getirseler, oturaklı bir hikaye koysalar, öyle orsp gibi araba değiştirmesek, yolda gördüğümüz her aracı kullanmasak mesela çok daha güzel bir oyun olabilirdi. grafikleri güzel zaten, motor sesleri fevkaladenin fevkinde, olağanüstü, muazzam. ben böyle bir şey görmedim. tek kelime ile mükemmel.

sonuç olarak NFS 2007 yılında bitmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

nfs carbondan sonra bitti. 6 yılda düzelmediyse bundan sonrada düzelmeyecektir. yani nfs u3 gelse bile rezalet bir oyun olacaktır.

most wanted 2012 çok güzel bir oyun olabilirdi. potansiyel vardı oyunda. ama criterion gibi bir firmaya nfs yaptırırsan gider sana burnout gibi bir oyun yapar. anlamıyorum, burnout gibi mükemmel bir oyun var, devam ettir o oyunu işte. neden nfs yi burnout gibi yapmaya çalışıyorsun? amacın ne? rahatsız mısın, psikopat mısın? hasta mısın?

most wanted(2012) a biraz daha gerçekçi sürüş fiziği getirseler, oturaklı bir hikaye koysalar, öyle orsp gibi araba değiştirmesek, yolda gördüğümüz her aracı kullanmasak mesela çok daha güzel bir oyun olabilirdi. grafikleri güzel zaten, motor sesleri fevkaladenin fevkinde, olağanüstü, muazzam. ben böyle bir şey görmedim. tek kelime ile mükemmel.

sonuç olarak NFS 2007 yılında bitmiştir.

Alıntıları Göster
    nfs underground 1'i aynı age of empires 2 hd gibi remake yapıp birebir aynı yeni hd grafikler yeni arabalar ve yeni modifiye parçaları ile yeniden piyasaya sürse keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

nfs underground 1'i aynı age of empires 2 hd gibi remake yapıp birebir aynı yeni hd grafikler yeni arabalar ve yeni modifiye parçaları ile yeniden piyasaya sürse keşke

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir oyun babam ve ben ailecek tutku ile oynuyoruz :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hylcn

Çok güzel bir oyun babam ve ben ailecek tutku ile oynuyoruz :).

Alıntıları Göster
    Anlaşılan oki EA NFS serisinde en çok sevilen oyunların içine tamamen etmeden bırakmayacak.
    Bundan sonra nfs porsche unleashed 2 çıkarsa hiç şaşırmam içine etmedikleri bir o kalıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Anlaşılan oki EA NFS serisinde en çok sevilen oyunların içine tamamen etmeden bırakmayacak.
    Bundan sonra nfs porsche unleashed 2 çıkarsa hiç şaşırmam içine etmedikleri bir o kalıyor çünkü.

Alıntıları Göster
    valla undergraund 2 yi grafiklerini mostwanted 2 nin grafikleri gibi yapsınlar modifiye drift sokak yarışları olsun gör ne kadar satarlar.Şimdiki oyunlara bakıyorum sırf yarış ne modifiye ne drift bişey anlamıyorum polisden kaçıyon polis oluyon arabaya veriyorlar altına ne o aracı kazanıyorsun ne de satın alıyorsun çok saçma sapan oysa mostwanted daki hikaye çok iyidi parayı kazanıyordun alıyordun arabayı... hey gidi günler heyy ne oyunlarmış yav :((

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E27E7EAB

valla undergraund 2 yi grafiklerini mostwanted 2 nin grafikleri gibi yapsınlar modifiye drift sokak yarışları olsun gör ne kadar satarlar.Şimdiki oyunlara bakıyorum sırf yarış ne modifiye ne drift bişey anlamıyorum polisden kaçıyon polis oluyon arabaya veriyorlar altına ne o aracı kazanıyorsun ne de satın alıyorsun çok saçma sapan oysa mostwanted daki hikaye çok iyidi parayı kazanıyordun alıyordun arabayı... hey gidi günler heyy ne oyunlarmış yav :((

Alıntıları Göster
    Konu başlığına [ANA KONU] diye yazman dikkat çekmek için yapmışsın. Yanlış bir başlık, düzeltmeni öneririm.

EA Games eğer Underground felan yapıp modifiyiye dönerse NFS'yi bırakırım şahsen. Eski konseptine geri dönmeye başladı şuanda gayet iyi gidiyor. Şuan ki en iyi oyunu NFS Hot Pursuit 2010. Arcade tarzına bu oyunda geri döndü ve farklı bir bakış açısı ekleyerek oyuna Çivi Şeridi, EMP, Jammer gibi silahlar ekledi. Oyun biraz da taktiksel bir hal aldı. Oynanışı en zevkli oyunlardan biri. Hız yaptığını da hissedebiliyorsun.

Rivals'da biraz daha serbestlikle birlikte Online (All Drive) eklendi. Evet oyunun bazı kötü yanları mevcut. 30 FPS sınırı olmamış ama oynanışa çokta bir etkisi yok. Oyunda max. 2 silah seçeneği var ve silahları biraz abartmışlar. Shockwave, Stunt Mine gibi silahların olması bana Blur'u hatırlattı. Fizik motorunu MW 2012'den kullanıp oynanışı HP2010 gibi yapmışlar ucuza kaçmışlar ama oyun baştan sona eğlence.

Ben seneye EA Games'ten NFS Hot Pursuit 3 bekliyorum. Oyunun fizik motorunu HP2010'dan alsınlar. Oynanışa, ekstra olarak HP2010'a yapılan DLC paketindeki ''Most Wanted'' modunu eklesinler yeter. DLC paketini PC platformuna yapmamaları çok büyük hataydı.

EDIT: Yazmayı unutmuşum. Underground gibi oyunların fizik motoru da gerçekçi değildi. 250 KM ile viraj mı dönülür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 19 Ocak 2014; 23:16:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Core.

Konu başlığına [ANA KONU] diye yazman dikkat çekmek için yapmışsın. Yanlış bir başlık, düzeltmeni öneririm.

EA Games eğer Underground felan yapıp modifiyiye dönerse NFS'yi bırakırım şahsen. Eski konseptine geri dönmeye başladı şuanda gayet iyi gidiyor. Şuan ki en iyi oyunu NFS Hot Pursuit 2010. Arcade tarzına bu oyunda geri döndü ve farklı bir bakış açısı ekleyerek oyuna Çivi Şeridi, EMP, Jammer gibi silahlar ekledi. Oyun biraz da taktiksel bir hal aldı. Oynanışı en zevkli oyunlardan biri. Hız yaptığını da hissedebiliyorsun.

Rivals'da biraz daha serbestlikle birlikte Online (All Drive) eklendi. Evet oyunun bazı kötü yanları mevcut. 30 FPS sınırı olmamış ama oynanışa çokta bir etkisi yok. Oyunda max. 2 silah seçeneği var ve silahları biraz abartmışlar. Shockwave, Stunt Mine gibi silahların olması bana Blur'u hatırlattı. Fizik motorunu MW 2012'den kullanıp oynanışı HP2010 gibi yapmışlar ucuza kaçmışlar ama oyun baştan sona eğlence.

Ben seneye EA Games'ten NFS Hot Pursuit 3 bekliyorum. Oyunun fizik motorunu HP2010'dan alsınlar. Oynanışa, ekstra olarak HP2010'a yapılan DLC paketindeki ''Most Wanted'' modunu eklesinler yeter. DLC paketini PC platformuna yapmamaları çok büyük hataydı.

EDIT: Yazmayı unutmuşum. Underground gibi oyunların fizik motoru da gerçekçi değildi. 250 KM ile viraj mı dönülür ?

Alıntıları Göster
    NFS serisinde underground'dan itibaren arabaları parayla alabilmek ve onları geliştirmek için çaba harcardık ve oyunun oynanışı bize keyif verirdi.Şimdiki oyunlarında çok fazla arcade tarzı yada çok fazla similasyon tarzı (shift 1, shift 2) var.Grafikleri belki çok kötüydü (şuandaki teknolojiyle kıyaslıyorum) ama underground 2'nin o oynanışı mükemmeldi

Zira most wanted (eski olanı) underground serisinin devamı niteliği taşıyordu ve hem grafikler az çok oturmuştu hem de oyundan aldığımız keyif çok farklıydı.Şimdiki oyunlarda arkadaşların da söylediği gibi bi burnout tarzı çok fazla arcade tarzı çoluk çocuğun oynayabileceği bir oyun var

Carbon bile bu oyunlardan kat kat iyiydi

• Gelecek. Ve çok da güzel bir şekilde gelecek. İnanıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Gelecek. Ve çok da güzel bir şekilde gelecek. İnanıyorum ben.
    EA tarafında NFS serisi için bir araya getirilen Ghost Games yeni bir Underground oyununa sıcak baktıklarını söylemişlerdi fakat ilk Most Wanted'ı çok seven, saatlerce oynamış gibi olarak yeni Most Wanted tam bir hayal kırıklığıydı benim için Rivals'ı da hiç beğenmemiştim açıkçası o yüzden pek bir umudum yok ve eskisi gibi modifiye derinliği de olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Millet modifiye olsun istiyor sen hala ne diyorsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Harold.Finch

quote:

Millet modifiye olsun istiyor sen hala ne diyorsun...

Alıntıları Göster
    Neden bilmiyorum; ama ilk oyun (NFS Underground) bana Underground 2'den daha kaliteli geliyordu. NFSU2'deki gibi serbest dolaşım yoktu ve her bölümü geçmek için yarışı kazanmak zorundaydık; ama atmosferi, tasarımları ve müzikleri NFSU2'den daha çok bağlayıcıydı bana göre. Ayrıntılı modifikasyonun gelmesiyle NFS serisinde de bir devrim olmuştu. Bir de oyunun grafikleri o döneme göre oldukça üst düzeydi.

Fizik motoru gerçekçi değildi de, o dönemde kaç oyunda fizik motoru gerçekçiliği vardı ki?

İllegal sokak yarışı oyunlarında gece atmosferini daha çok seviyorum. Carbon ile geceye dönülmüştü; fakat ne Most Wanted kadar kaliteliydi ve ilgi gördü ne de gece atmosferine sahip Underground'ların tadını verdi. (Bence Carbon da gayet iyi oyun da...)

Yeni bir Underground oyunu ben de isterim; ama 2012'de çıkan Most Wanted Remake'inin çok olumsuz yorum alması gibi bir sonuçla karşılaşılmaz umarım.

Fakat bence serinin bir sonraki oyunu yeni bir Hot Pursuit Remake'i olacak.

• Bune be herkes modifiye yazmış. Tamam underground serisinin en güzel yanı buydu ama herşey modifiye değildi bizim için.
    Free run da gezmekten zevk alanlar vardır illaki.
    Kariyeri bitirmek için gece gündüz oynayanlarda vardır illaki.

Ea bu atmosferi most wanted dan donra bozdu. Aslında carbonda iyiydi ama kariyeri başarısız buldum ve sonrada oynatmadı kendini ama yinede serinin en iyi son oyunuydu.

Zaten pro streeten sonra bozdu oyun. Gran turismo ya benzettiler. Oysaki biz çarşılarda arabamızla dolaşmayı seven adamdık. Kariyerde m3 gtr yi almak için uğraşan adamdık biz. Ama yalan yok kızları güzeldi. Undercoverla işi toparlamaya çalıştılar ama başarısız oldular.

Burdan ea ya sesleniyorum. Adam gibi oyun yapın. Gücünüzü tarihten alın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BBlackman

Need For Speed : Porsche Unleashed 2013 nasıl olurdu.?

Süper olurdu...Tabi artık 2015 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 18 Kasım 2014; 15:00:21 >
  • Bu oyunlardan modifiyeyi kaldırmaları ea games in sonu oldu...

• Çok iyi hatırlıyorum 3.-4. sınıfa giderken (şu an sekize gidiyorum) arkadşların hepsi evde bir arabya modifiye çekerdi ve ertesi gün nasıl bir modifiye çektiğini anlatırdı ve bizde hayalini kurardık.Ne günlerdi be ,özledim bak şimdi
    Ancak şimdi ise nfs oyunlarında ne modifiye nede başka birşey bulunuyor çünk
    ü adamlar hep orjinal araba kullanıyorlar örneğin bugatti veyron - pagani huayra , lamborghini aventador vs. vs. gerçi bunlara modifiye çeksen ne yazar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: -GamerForLıfe-

Çok iyi hatırlıyorum 3.-4. sınıfa giderken (şu an sekize gidiyorum) arkadşların hepsi evde bir arabya modifiye çekerdi ve ertesi gün nasıl bir modifiye çektiğini anlatırdı ve bizde hayalini kurardık.Ne günlerdi be ,özledim bak şimdi
    Ancak şimdi ise nfs oyunlarında ne modifiye nede başka birşey bulunuyor çünk
    ü adamlar hep orjinal araba kullanıyorlar örneğin bugatti veyron - pagani huayra , lamborghini aventador vs. vs. gerçi bunlara modifiye çeksen ne yazar .
    Geçenlerde bi yerde U3 duyrulacak tarzı bi şey okumuştum sanki. Hayalimdeki gibi olursa mükemmel bi duyuru olur kendi adıma

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Geçenlerde bi yerde U3 duyrulacak tarzı bi şey okumuştum sanki. Hayalimdeki gibi olursa mükemmel bi duyuru olur kendi adıma

Kolayy kolay olmaz hocam hayalimizdeki gibi. UG2 cidden en efsane oyundu nfs de . Hem serbest gezme hem her an diğer arabalarla yarışma hem drift hemde buna serbest modifiye. Şimdi sırf bunlara bakarak ve bu işin "gerçek" değilde "oyun" olduğunu düşünerek birşey üretirlerse işte o zaman tadından yenmez. Ancak bu gerçekcilik dalgasına çok bozdular oyunları. Oyunlarda bence amaç gerçekcilikten ziyade oynanabilirlik ve alınan zevk ön plana geçmeli. Mesela PES6 efsanedir bu konuda tamam grafikler çok ama çok kötü ancak oyundaki oynanabilirlik harika. bir maç yaparsın arkadaşınla 6-6 10-9 skorlarla biter.

NFS underground serisini çıkartırsa umarım adam gibi çıkartır. Çocukluk dönemimize döneriz bizde. hatta UG2'e sadece büyük bir harita fazla yarış, yeni araçlar ve yeni modifikasyon parçaları eklesin hiçbirşeye dokunmasın o bile çok tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Kolayy kolay olmaz hocam hayalimizdeki gibi. UG2 cidden en efsane oyundu nfs de . Hem serbest gezme hem her an diğer arabalarla yarışma hem drift hemde buna serbest modifiye. Şimdi sırf bunlara bakarak ve bu işin "gerçek" değilde "oyun" olduğunu düşünerek birşey üretirlerse işte o zaman tadından yenmez. Ancak bu gerçekcilik dalgasına çok bozdular oyunları. Oyunlarda bence amaç gerçekcilikten ziyade oynanabilirlik ve alınan zevk ön plana geçmeli. Mesela PES6 efsanedir bu konuda tamam grafikler çok ama çok kötü ancak oyundaki oynanabilirlik harika. bir maç yaparsın arkadaşınla 6-6 10-9 skorlarla biter.

NFS underground serisini çıkartırsa umarım adam gibi çıkartır. Çocukluk dönemimize döneriz bizde. hatta UG2'e sadece büyük bir harita fazla yarış, yeni araçlar ve yeni modifikasyon parçaları eklesin hiçbirşeye dokunmasın o bile çok tutar.

Alıntıları Göster
    NFS Porsche Unleashed 2015 çıksa daha iyi olurdu bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.