Şimdi Ara

Asus K55VJ (SX077D) FN tuşu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi laptopun fn tuşları çalışmıyor (ses ayarları hariç sağlam ama ekranda bişey çıkmıyor) sitesine baktım win8 için var sadece.Bu sorunu nasıl aşabiirim sizce.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Win8 sürücüsü yok mu atkacpi denen sürücü bunları yapıyor.

çok teşekkürler halleetim
    Herkes kendi mizacını erdem kabul eder ve kendine benzemeyen insanları ''hatalı'' bulur. İnsanın bu tabiatı göz önüne alındığında, anlaşmanın bir mucize olduğunu itiraf etmek gerekir. İlk adımı karşımızdakini anlamak için atarsak, bu mucize gerçekleşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.ulke

nasıl hallettin ??

üzerinden çok zaman geçti ama eğer yanlış hatırlamıyorsam arkadaşın dediği atkacpi yi araştırmıştım.Şu an windows 8.1 e yükselttiğim için yardımcı olamıyorum
  • Arkadaşlar ıyı geceler öncelıkle kusura bakma forumda konuyu ınceledım fakat bulamadım bı çözum bende asus k55vd marka leptop var format attım drıverlerı kurdum fakat pc açınca mejbur fn+f2 ye her seferınde basacan yoksa wıfı aktıf olmuyo yanı uzun lfın kısası bunu nasıl otomatik yaparım

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.