Şimdi Ara

Asus K555UQ driver yok?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ASusun sitesinde bulamıyorum arkadaşlar. Asus K555 U netbook'a gore driver yok. X555'e yönlendiriyor.

• Yükleyebilirsin sorun olmaz, bir yabancı sitede x555'in bazı modelleri bazı ülkelerde K555 olarak satılacak yazıyor, demek ki fabrika üretiminde esas olan x555 onun için oraya yönlendiriyor. http://tlbhd.com/asus-x555-k555-review-19364/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 14 Kasım 2016; 11:33:22 >
  • cmldrs kullanıcısına yanıt
    Yukledim dostum saol. Sistem bilgilerinde pc'm x555 gozukuyor. K555uQ kullanıyorum neden acaba?

Asus K555UQ driver yok?!

Asus K555UQ driver yok?!
  • Yukarıda arkadaş linkini vermiş, herhalde sen ASUS TÜRKİYE sitesinden bakmadın ya da bulamadın. Daha önce kullandığım Toshiba laptop ta da aynı sorun vardı Türkiye dışındaki sitelerde görünmüyordu. Neticede x555 ile K555 aynı seri imiş.
    Ayrıca Windows 10'da hiç sürücü yüklemiyorum o kendi gerekli olanları bulup yüklüyor, böylece laptop'un bir sürü gereksiz yazılımından da kurtulmuş oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 14 Kasım 2016; 13:55:51 >

Orijinalden alıntı: cmldrs

Yukarıda arkadaş linkini vermiş, herhalde sen ASUS TÜRKİYE sitesinden bakmadın ya da bulamadın. Daha önce kullandığım Toshiba laptop ta da aynı sorun vardı Türkiye dışındaki sitelerde görünmüyordu. Neticede x555 ile K555 aynı seri imiş.
    Ayrıca Windows 10'da hiç sürücü yüklemiyorum o kendi gerekli olanları bulup yüklüyor, böylece laptop'un bir sürü gereksiz yazılımından da kurtulmuş oluyorum.

S.a arkadaşlar ben de k555uq bilgisayar aldım. Bilgisayara windows 8.1 yükledim ama hiçbir yerde driver bulamadım. Asus yetkili servisini aradım windows 8.1 desteklemiyormuş. Çok saçma geldi bana bu durum. Şimdiye kadar aldığım bütün bilgisayarlara istediğim işletim sistemini kurdum kullandım. Windows 8.1 pratikte daha iyi kullandığım ve bence daha stabil olduğu için kurmak istiyorum. Acaba hiçbir yerde uygun driver bulamam mı? Yoksa anakart mı desteklemiyor driverları acaba?

• Windows 10 olan sürücüleri yüklemeyi deneyin olma ihtimali olabilir temel sürücüleri yükleyeceğiniz için sıkıntı çıkmayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Malesef öyle, yeni laptoplar çıktığı tarihte mevcut olan işletim sisteminden öncekilere destek vermiyor. Ben olsam en güncel işletim sistemini kullanırım, ama illa 8.1 kullanacağım dersen sürücüleri deneme yanılma yöntemi ile araştırıp bulacaksın.

Malesef öyle, yeni laptoplar çıktığı tarihte mevcut olan işletim sisteminden öncekilere destek vermiyor. Ben olsam en güncel işletim sistemini kullanırım, ama illa 8.1 kullanacağım dersen sürücüleri deneme yanılma yöntemi ile araştırıp bulacaksın.

Deneme yanılma ile 3 gün uğraştım ama olmadı. Driver booster kurdum birçok driver buldu yükledi ama sonra hata verdi pc yeniden başladı ses gitti vs vs. Windows 10 kurdum mecburen ama windows 8.1 bence daha stabil çalışıyor. İnşallah windows 10 güncellemeler ile daha stabil hale gelir.

Orijinalden alıntı: MuRo_123

quote:

Deneme yanılma ile 3 gün uğraştım ama olmadı. Driver booster kurdum birçok driver buldu yükledi ama sonra hata verdi pc yeniden başladı ses gitti vs vs. Windows 10 kurdum mecburen ama windows 8.1 bence daha stabil çalışıyor. İnşallah windows 10 güncellemeler ile daha stabil hale gelir.

Windows 10 zaten stabildir. Driver boster tarzı programlar çöptür. Windows 8.1 desteklememesi gibi bir durum yok zaten.
    Windows 8.1 kurarsanız belirtin driverleri vereyim size.

• claus05 kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 uyumlu driverları siz bana verin ben uygun olunca kuracağim. Windows 8.1 bence daha stabil. Bu benim şahsi fikrim. Driverları nerden temin ediyorsunuz acaba?
  • arkadaşlar bende de asus k555uq laptop var bilgisayarın solundaki usb 3.0 portuna 3.0 flash bellek taktım mı görüyor ancak mouse klavye yada 2.0 flash bellek taktım mı görmüyor bilgisayara format attım gene olmadı windows 10 yükledim driverleri güncelledim gene olmadı ev Asus K555UQ driver yok?!rensel seri yol bağdaitırıcılarındaki ekran görüntüsüde bu varmı başına böyle bir durum gelen çözen servisemi göndermeliyim bilgisayarı.?

• erhan_3535 E kullanıcısına yanıt
    mrb kardeısm bendede aynı sorun sarji var ama biligisyar olarak gormıyor ama ustekı sıkıntısı yok dougrudor lutfen cozum bakın asus k555uq
    Doğruyu bul o seni çıkarır nasılsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.