Şimdi Ara

Pcye format atacağım sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bir pc var ona format atcam anakart asus m2a-mx sizce driverleri siteden indiripmi kurayım yoksa driver pack programıylamı ?

• Driverlerini kendi sitesinden indirip öyle kurun. Daha sağlıklı olur.

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Driverlerini kendi sitesinden indirip öyle kurun. Daha sağlıklı olur.

hocam driver indirme yerine geldim auido lan var onları indirdim birde chipset yazıyor onuda indirmeme gerek varmı ?
  • Evet chipset driverlerini de indirin. Lan driverini de yükledikten sonra eksik birşey kalırsa formattan sonra internete bağlanıp tekrar yükleyebilirsiniz. Ekran kartının driverlerini de unutmayın.

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Evet chipset driverlerini de indirin. Lan driverini de yükledikten sonra eksik birşey kalırsa formattan sonra internete bağlanıp tekrar yükleyebilirsiniz. Ekran kartının driverlerini de unutmayın.

peki teşekkürler
  • indir ne varsa zarar gelmez.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.