Şimdi Ara

Test Drive: Unlimited (ÇIKTI) (732. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.792
Cevap
15
Favori
917.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngilizce'si olanlar için müthiş bir retro-inceleme.Türünün bana ve birçok oyuncuya göre tek örneğidir TDU adamda şöyle bir özlem dolu inceleme yazmış yıllar sonra TDU adına vaktiniz varsa göz atmanızı tavsiye ederim.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-04-28-test-drive-unlimited-retrospective

• Arada yapımcıların kafasına taş düşüyorda böyle bir oyun çıkartabiliyorlar.Yine kaldık bir dahaki taşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Arada yapımcıların kafasına taş düşüyorda böyle bir oyun çıkartabiliyorlar.Yine kaldık bir dahaki taşa

Hocam bir daha böyle ağır bir taş düşmeyecek. Atari battı
  • Yıllar geçmiş
  • Efsane yarış oyunu, nostaljik oluyorum bu oyunu görünce, yıllar önce arkadaşıma cdsini vermiştim, şimdi olsa yüklerdim vallahi, hala oynarım
  • Otobanda basmak güzel oluyor.
  • efsaneye selam
  • mükemmel oyun
  • Vay be ne oyundu hüzünlendim. 3'ü çıksada oynasak.
  • Yeniden yükledim, çok sevdiğim bir yarış oyunudur, her yönüyle.
  • arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar test drive unlimited oynayan kalmışmıdır bilmiyorum ama ben yinede sorayım...

Patch 1.68b kurmaya çalıştığımda hata veriyor lütfen yardımcı olun yada modding tools kullanmayı biliyorsanız lütfen gösterin arkadaşlar aramadğım forum kalmadı cevabını bulamadım
    cevabını bilen lütfen yardımcı olsun...

iyi akşamlar...
  • şahsen ben hala oynuyorum 1.68b unoffical bir patch dır onu kurabilmen için daha öncesinde çıkan 1.67 a ve 1.67b yi kurmak lazım sanırım onlarında linkleri bulmak çok zor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

şahsen ben hala oynuyorum 1.68b unoffical bir patch dır onu kurabilmen için daha öncesinde çıkan 1.67 a ve 1.67b yi kurmak lazım sanırım onlarında linkleri bulmak çok zor artık

kardeşim bana lütfen özelden ulaş yardıma ihtiyacım var bi kaç sorum olucak
  • ARKADAŞLAR BANA ACİLL YARDIM EDİN LÜTFEN BEN TDU OYNUYORUM ÇOK SEVİYORUM AMA BU SORUN BENİ OYUNDAN SOĞUTUYOR SAATLERCE UĞRAŞIYORUM BAKMADIĞIM YER KALMADI BULAMADIM SİZ YARDIM EDİN BANA HARİTANIN SAĞINDA Bİ YER VAR ORDA ZAMANA KARŞI YARIŞ VAR ORAYA GİTTİĞİM ZAMAN BENİ OYUNDAN ATIYOR GALİBA EURO DOSYASINDA BAZI ŞEYLER EKSİK LÜTFEN BANA YARDIM EDİN BU DOSYANIN UPLOADIDA OLUR AMA YARDIMMM EDİNN LÜTFEN CANIM DAN BEZDİRDİ BU SORUN
  • oynuyorum bende hala bütün yamaları kurdum m5in bütün serileri e34 e60 f10 ne ararsan var
  • Yalnız yalnız turladım ne günlerdi of of of !!

Forza 'nın orası aynı duruyor bütün cazibesiyle.
  • biraz nostalji yapalım bu enzo yu hatırlarsın herhalde gürhan abi

• .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    Vay vay vay ! Ona iyi bak , yağını suyunu kontrol et ve bakımını ihmal etme. 20 000 km. yi bulmuştur o.
  • 
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.