Tdu2 kısmına yazdım hazırlan diye ben tekrar kurdum Tdu2 'yi ısınma turları yapıyorum. Bu akşam serverler müsade ederse FORZA yapalım.
yetişemedim buluşmaya
Ben TDU2 'yi tekrar kurdum sende hazırlıklarını yap yavaş yavaş.
hiç canım cekmiyor tdu nun yanında ama yapacak birşey yok gürhan abi bundan sonra anca tdu 2 de buluşmalara devam ederiz işin kötü tarafı buluşma mekanımız forzayi kaldırmışlar neyse ben ufaktan bir tdu2 keyi alayım denize düşen yılana sarılır ne yapalım
Playstore 'den al internet faturasına 10 taksit şeklinde geliyor galiba. Kutulu bulmak zor gibi.
Forza' daki modifiye yeri kalkmış bizim Forza yerinde ,ana yoldan ilk sol ilk sağ FORZA. He he !!
O kadar küçük ödeme icin taksite gere yok abi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.
ne kadar acaba orj key fiyatı
quote:
Orijinalden alıntı: Mcuk
quote:
Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.
ne kadar acaba orj key fiyatı
TDU 2 konusunda verilmiş bende verim fakat konular birbirine girmesin.
aracın isminin yazdığı yerdeki siyah butona tıklayın mediagetin yanındakini seçin iner
inmiyor işte hocam oradan 3 kb ile çekiyor dosyayı
idm ile deneyin
onunla indiriyorum zaten indirip herhangi bi siteye upload edebilecek olursa çok sevinirim
cok tesekkurler en yakin zamanda oyunu tekrar indircem peki Test drive unlimited 2 si icinde var mi boyle arabalari?
su vizelerim gecsin hepsini teker teker yapacam bmwciyiz ((: cok saol @Mcuk yapamazsam PM atarim (:
quote:
Orijinalden alıntı: Gurkαn
cok tesekkurler en yakin zamanda oyunu tekrar indircem peki Test drive unlimited 2 si icinde var mi boyle arabalari?
su vizelerim gecsin hepsini teker teker yapacam bmwciyiz ((: cok saol @Mcuk yapamazsam PM atarim (:
var ama tdu2 bu oyunun yanında çok kötü fizikler felan araçlar güzel oynanış olarak gram zevk yok dfgt olmasına rağmen bende araçlar ondada var mod olarak
quote:
quote:
var ama tdu2 bu oyunun yanında çok kötü fizikler felan araçlar güzel oynanış olarak gram zevk yok dfgt olmasına rağmen bende araçlar ondada var mod olarak
oynanabilirligi daha iyi yapmak icin mod flan mi yuklemek gerekiyor? ben indiriyorum 1ncisini 2ncisini indirmedim.. %55 oldu bile (: cok zor mu bu arbalari degismek?
quote:
quote:
quote:
oynanabilirligi daha iyi yapmak icin mod flan mi yuklemek gerekiyor? ben indiriyorum 1ncisini 2ncisini indirmedim.. %55 oldu bile (: cok zor mu bu arbalari degismek?
zor değil mantığını kapınca çok kolay
quote:
@gurkan
hocam resim fazla olduğu için alıntı yapmıyorum kbkmayın