ekran kartının ismi nvidia...ilgilendiğiniz için tşk ederim...
Ekran kartının ram ve markası da yetmez arkadaşım model hangisi onu yazarsan daha net yanıt alırsın.
Örneğin Nvidea 8600 veya 8800 GT gibi yada daha alt seviye kart isimleri gibi
quote:
Orjinalden alıntı: c0nfine
quote:
Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
Dual Core 1.6
2 gb ram
intel x3100 ekran kartı
bu oyunu oynayabilirmiyim acaba.?
Ekran kartı malum İntel diye.. kuşku oluşuyor doğal olarak
oyunu kurdum ama bi türlü çalıştıramadım orjinal cd takın diyor oyun kopya ne yapmam lazım acill yardım edebilirmisiniz sayfalara komple baktım ama bi türlü aradığım cvb bulamdım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: c0nfine
quote:
Dual Core 1.6
2 gb ram
intel x3100 ekran kartı
bu oyunu oynayabilirmiyim acaba.?
Ekran kartı malum İntel diye.. kuşku oluşuyor doğal olarak
fx5200 ile oynamış adamım bırakta intel oynasın
quote:
Orjinalden alıntı: umut67_67
oyunu kurdum ama bi türlü çalıştıramadım orjinal cd takın diyor oyun kopya ne yapmam lazım acill yardım edebilirmisiniz sayfalara komple baktım ama bi türlü aradığım cvb bulamdım
1,09 patch indirdim 1,09 crack bulmama gerek var mı var sa nereden inidrebilirim
tm dır arkadşlar oyunu açtım ama slovenyaya takıldım 2 gündür acaba orayı nasıl geçebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: umut67_67
tm dır arkadşlar oyunu açtım ama slovenyaya takıldım 2 gündür acaba orayı nasıl geçebilirim
ne tesadüf
arkadaslar ben su anda mısırda 3.cu boluımdeyım. oyun toplam kac bolum yada kac tane bolum var. (mısırı 3 bolum sayarsak sayarsak :D )
Herkese merhaba.
Elimden geldiği ve zamanımın yetebildiği kadarıyla forumlarda aramalar yaptım fakat soruma yanıt bulamadım. Sorum ise C&C 2 de en sevdiğim araçlar olan Wolverine ve Titanlar C&C 3 de yok . C&C 3 sitesinde bu iki aracın bulunduğu resimler var . Acaba paket veya mod mu yoksa gerçekten bu araçlar yok mu ? :(
Teşekkürler.
titan dediğin sanırım yürüyen robotlar onlar CC3 kanes wrath da war
quote:
Orjinalden alıntı: Kinkajou
Elimden geldiği ve zamanımın yetebildiği kadarıyla forumlarda aramalar yaptım fakat soruma yanıt bulamadım. Sorum ise C&C 2 de en sevdiğim araçlar olan Wolverine ve Titanlar C&C 3 de yok . C&C 3 sitesinde bu iki aracın bulunduğu resimler var . Acaba paket veya mod mu yoksa gerçekten bu araçlar yok mu ? :(
Tiberium Wars oyununun Kane's Wrath adlı ekspansiyonunda GDI fraksiyonunun alt dalı olan ZOCOM yada Stell Talon gruplarından biri titan ve wolverine birimlerini üretiyor, yani C&C3'ün ek paketini indirip bu birimlerle takılabilirsin dostum
quote:
Orjinalden alıntı: Kaiji
quote:
Orjinalden alıntı: Kinkajou
Tiberium Wars oyununun Kane's Wrath adlı ekspansiyonunda GDI fraksiyonunun alt dalı olan ZOCOM yada Stell Talon gruplarından biri titan ve wolverine birimlerini üretiyor, yani C&C3'ün ek paketini indirip bu birimlerle takılabilirsin dostum
şştt @kaji , sen bunu oynarmıydın ya bir ortak yönümüz daha çıktı sanırım =)
2(brutal)vs1 yeniyorsan bi ara online atalım
quote:
Orjinalden alıntı: Giray Han
şştt @kaji , sen bunu oynarmıydın ya bir ortak yönümüz daha çıktı sanırım =)
way way way kimleri göriyim kimleri göriyim ortak yön çıkmasına çıktıda hacu benim stratejilerde hero3 dışında pek iddaam yok, rts lerde bırak oyuncuyu yapay zekâ bile beni haşat edebiliyor
kane's tower bölümünü bir türlü geçemiyorum. bu bölümün nasıl geçileceğini biri anlatabilir mi?
arkadaşlar oyunda iken aniden çıkyo oyundan nedeni ne olabilir sistem aşağıdaki gibi
crack yenile ondan...oyun zevkli ama o tiberiumların üstüne çıkıca tanklar patlıo uyuz oluyomm
quote:
Orjinalden alıntı: tehodred
crack yenile ondan...oyun zevkli ama o tiberiumların üstüne çıkıca tanklar patlıo uyuz oluyomm
yok kardeş olmuyor bazen girdikten 10 sn sonra atıyo oyundan bazen 20 dk buluyo
yokmu arkadaşlar bana yardımcı oalcak biri bu oyun açılmıyo laptopta ekran kararıyor sonra masa üstüne dönüyor tekrar laptopta vista yüklü ondan olabilirmi bi yardımcı olun