Şimdi Ara

Command & Conquer 3 : Tiberium Wars (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.259
Cevap
1
Favori
164.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semih20

şimdi bu yamaların 1.2 sini yüklemediğinde .1.8 veya 1.2 den yüksek bir yama yükleyemiyormu???şimdi indirmeye başlicam pachleride hepsinim indireyim yoksa en son çıkan 1.8 imi indireyim sadece

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: semih20

şimdi bu yamaların 1.2 sini yüklemediğinde .1.8 veya 1.2 den yüksek bir yama yükleyemiyormu???şimdi indirmeye başlicam pachleride hepsinim indireyim yoksa en son çıkan 1.8 imi indireyim sadece

şu COH harbiden manyak oyunmuş ya bi izleyin bana hak vereceksiniz ..tabi bu oyunu bilmiyorsanız...

http://original.companyofheroesgame.com/index_en.html?section=&country=United+States&month=1&day=1&year=1986

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

En son cikan 1.08 i indirmeniz yeterli olacaktir baska hicbir yamaya ihtiyaciniz yok.Oyunu kurup direk 1.08 i yukleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

En son cikan 1.08 i indirmeniz yeterli olacaktir baska hicbir yamaya ihtiyaciniz yok.Oyunu kurup direk 1.08 i yukleyebilirsiniz.
    çok teşekkür ederim sevgili kardeşim ben bütün pachleri indirmiştim...:D

acaba 1.8 1.7 nin içerdiği özellikleri içeriyormu...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Niye ki 1.06 yı yükledikten sonra 1.07 ye geçemez miyim?

Bir de oyunu multiplayer oynayabilmek için orjinal olması şart mı?

Bir de () benim şu an indirdiğimde Kane Edition yazıyor normal Tiberium Wars ile ne farkı var?

Soyleki bugune kadar cikan yani 106 ya kadar cikan yamalar hep full cikti yani tek yama olarak cikti cok buyuk bir ihtimalle 107 de tek yama olarak cikacak ve 107 den sonraki yamalara 107-108 gibi olacak ama buyuk bir ihtimal 107 full olarak cikacak cunku icinde SDK sida olacak.Kotali degilsen tabi problem olmaz.Butun yamalari bile cek istiyorsan.

Oyunu EA uzerinden netten oynayabilmek icin original sart ama evde network olarak ve hamacidende netten oynayabilmek icin original cc3 e ihtiyacin yok.

KANE Editionun tek farki fazladan videolarinin ve bir kac ek MP haritasinin olmasidir baska bir farki yok.Ayrica yamalar her iki surumede yuklenebiliyor yani kane icin farkli bir yamaya ihtiyac yok standart yani.Bendede kane var sorun olmuyor yani.

Alıntıları Göster
    arkadaslar ben oyunu ılk cıktıgı donemde aldım oynadım 1 hafta kadar bıtırdım cıktım gıttım sonrada elımı surmedım yazılanların buyuk cogunlugunu okudum bazıları cok begenmıs bazıları begenmemıs herkesın sahsı fıkrı tabıkı bu durum bende cok begendıgımı soyleyemeyecehgım acıkxcası helekı cc generals zh yı delı gıbı oynamıs bırı olarak sımdı bır suru yenı yama cıkmıs:) ozellıkle 1.08 dekı degısıklıkler nelerdık yanı bırım yenı harıta falan varmı bırde su dengesızlık sorununu 1.07 ıle cozmusler sanırım 1.08 full mu sanırım eskı yamaları yuklemeye gerek yok degılmı arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: semih20

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1.08 tamamen fulldur direk kurmaniz yeterlidir.Yani oyunu bastan kurup direk yamayi yukleyebilirsiniz ayni sekilde daha once herhangi bir yamayida yuklemis olabiliriniz farketmiyor yani 1.08 tamamen fulldur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpıon78

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadşlar 1.8 ne gibi değişiklikler içeriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1.04 ten sonra her patch le denge daha da bozuluyor bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Necro

1.04 ten sonra her patch le denge daha da bozuluyor bu oyunda

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 1.8'de ne gibi değişiklikler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiberaL

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır Oynuyorum bu oyunu.Oyun orjinal.1.08 yaması kurulu.Ancak son 10 gündür online bağlantıda problem var.Sürekli hata veriyor.Bağlanamıyorum.Böyle bir problemle karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Yeni bir video yayınlandı.İzlemenizi tavsiye ederim.

http://media.pc.ign.com/media/823/823989/vids_1.html

Alıntıları Göster
    bu son update yaptıktan sonra wrong dısk hatası verıyo nasıl çözebilirim arkdaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

tam sürüm çıksada artık bizde alsak ya
    bence ek ünite olabilir

Alıntıları Göster
    Ben bu oyunu açıyorum oynarken 10 dk sonra falan kapanyor birden çözemedim...

512 mb ram
    3.00 GHz
    Ati Radeon 128 Mb A9200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandalattack -- 27 Eylül 2007; 21:39:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandalattack

Ben bu oyunu açıyorum oynarken 10 dk sonra falan kapanyor birden çözemedim...

512 mb ram
    3.00 GHz
    Ati Radeon 128 Mb A9200

Alıntıları Göster
    Yeni cikacak olan 1.09 yamasi ile ilgili detaylar aciklandi yamanin ekim ortalari veya sonlarina dogru cikmasi bekleniyor;

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=46315&mode=thread&order=0

• quote:

Yeni cikacak olan 1.09 yamasi ile ilgili detaylar aciklandi yamanin ekim ortalari veya sonlarina dogru cikmasi bekleniyor;

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=46315&mode=thread&order=0

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 1.08 yamasını kurdum faakt yeni ünite falan yok nedir yeni olan

• quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Alıntıları Göster
    bu oyunun hiç bir yamasını kurmadım ve öylece ara sıra oynarım. yamalarda yeni ünitelermi var. bi de hangi yamalarda yeni ünite var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

evet bende de bi yenilik yok??
  • quote:

Orijinalden alıntı: \*\ TaGoKo /*/

quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

evet bende de bi yenilik yok??

Alıntıları Göster
    1.09 iyi düzeltmelerle geliyor anladığım kadarıyla.. tabi bu kadarlada kalmazlar.. çıktığı zaman başka düzltmelerde görürüz...

expansion gelsede yine OYUN oynamaya başlasam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

1.09 iyi düzeltmelerle geliyor anladığım kadarıyla.. tabi bu kadarlada kalmazlar.. çıktığı zaman başka düzltmelerde görürüz...

Alıntıları Göster
    bu son update yaptıktan sonra wrong dısk hatası verıyo nasıl çözebilirim arkdaslar
    bı yardım eden yokmu .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

büyük harfle yazıp belirtmek istediğin görüşe tüm kalbimle katılıyorum kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

quote:

Alıntıları Göster
    grafikler buraya vkonulanlar kadar kötü deil..gerçekten grafikleri muhteşem..baya beyendim....
    patlama efekleri ateş efekleri harika olmuş...1 gb ram yetiyor..

• bu oyun benı hayal kırıklıgına ugrattı
    ben o kadar sevemedım bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoW STORMRAGE

quote:

Alıntıları Göster
    Çok memnun oldum arkadaşım...

İnanki başka türlerde oyun oynayamıyorum. yani en son çıkan, en iyi oyunların hepsi çıktığı ilk günü bana gelir.. Hepsini açıp oynarım evet grafikler manyak olur süper yapılmış oyunlardır ama beni 15dk tutamazlar...

Ama iş strateji ise aynı skirmish bölümünü 6 saatten fazla oynayabiliirm... Hele ki o strateji C&C ise...

REDALERT benim için farklı bir konsepttir, efsanedir.. Onun mertebesine erişebilicek bir oyun yoktur benim için. Belki Redalert 3 yapılırsa olur..
    Daha sonrasında Generals zerohour 'un zero hour reborn :The last stand modu gelir..
    Ve şimdide CC3... Uzun süre zevk alarak oynayabildiğim tek oyun şuan CC3

quote:

Orjinalden alıntı: Eto Demerzel

quote:

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.