Şimdi Ara

Alibaba.com aliexpress.com alışveriş yapan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
3
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu sitelerden alışveriş yapan varmı nasıldır güvenilirmidir ürün geliyormu

http://www.aliexpress.com/

http://www.aliexpress.com/category/200003478/trench.html montları çok ucuzdur alışveriş yapanınız varsa bir adet bende ürün alacağım, Türkiye de çok aşırı pahalı montlar

• ben pandawill.com dan tablet almıştım sorunsuz geldibak istersen orda mont vardır belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hizmet ediyorum insanlara hayvanlara doğaya. Kağıtları camları dışarıda dahi sağa sola atmayıp elimden geldiğince ayrı poşetleyip toplu çöpün yanına koyuyorum ki başkalarına para kazandırıyorum. Biten pilleri atık pil kutusuna atıp doğaya zarar vermiyorum. Yediğim etin kemiğini kedi köpeğe yiyemeyeceğim bayat ekmeği kuşlara veriyorum. Tükettiğim meyvelerin çekirdeklerini doğaya dikemezsem uygun gördüğüm yerelere serpip hiç yoktansa o tohumlara bir şans tanıyorum. Hiç zor değil inan çok mutlu oluyorum.
  • alibaba.com ilk önce türkiye'den biri almış sanmıştım. Eskiden televizyonda bir programda kurucusunu görmüştüm. Türk değildi :) Bence güvenilirdir ama alışveriş yapmadım..
    Steam ID: ZaPo31
  • quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

ben pandawill.com dan tablet almıştım sorunsuz geldibak istersen orda mont vardır belki

Dostum sagol verdiğin siteyi inceliyorum düşüncen için çok teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

Ucuz dediğin montlar 40-50 liradan başlıyor ki ne olduğu belirsiz. Bi defosu olsa at çöpe. Onun yerine 50 lira onlara verene kadar koy 20-30 daha al buralardan bi mont.

Siteden ne malı olduğunu görebiliyoruz örneğin kotonmu pamukmu şumu bumu diye burdaki en güzel montlar türkiyede yok varsa fiyatları çok uçuk
    Daha Fazla Göster
  • Özellikle express'te kullanıcılara dikkat et. Çok dolandırıcı olduğunu duymuştum.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.