Şimdi Ara

Araştırma : Windows 8'e olan üretici ilgisi beklenenin altında kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 14:47:01 >
    "Yanlış adamla dövüşüyor olsanız bile en azından doğru silah seçin."
  • Windows 8 hakkında yapılan olumsuz yorumların aynısını 7 zamanında da görmüştük ille de XP'ci tayfa vardı hatta onlar bir süre daha XP ile devam etti Windows 7 her konuda üstün olduğu halde.Bazıları değişikliğe kolay alışamıyor bu da normaldir ama sırf bunun için yerden yere vurmak haksızlık.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Windows 8 hakkında yapılan olumsuz yorumların aynısını 7 zamanında da görmüştük ille de XP'ci tayfa vardı hatta onlar bir süre daha XP ile devam etti Windows 7 her konuda üstün olduğu halde.Bazıları değişikliğe kolay alışamıyor bu da normaldir ama sırf bunun için yerden yere vurmak haksızlık.

Bu sadece olumsuz yorum olayı değil ki... Microsoft windows 7 deneme sürümünün ilk 3 aylık kullanımı ile windows 8' in 3 aylık deneme sürümü kullanımı oranı karşılaştırmasına göre windows 8 preview, windows 7 previewin yarısınin altında kalmış... O yüzdem mikrosoft windows 7' nin 3 katı reklam harcaması yapma kararı verdi...

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Windows 8 hakkında yapılan olumsuz yorumların aynısını 7 zamanında da görmüştük ille de XP'ci tayfa vardı hatta onlar bir süre daha XP ile devam etti Windows 7 her konuda üstün olduğu halde.Bazıları değişikliğe kolay alışamıyor bu da normaldir ama sırf bunun için yerden yere vurmak haksızlık.

Bu sadece olumsuz yorum olayı değil ki... Microsoft windows 7 deneme sürümünün ilk 3 aylık kullanımı ile windows 8' in 3 aylık deneme sürümü kullanımı oranı karşılaştırmasına göre windows 8 preview, windows 7 previewin yarısınin altında kalmış... O yüzdem mikrosoft windows 7' nin 3 katı reklam harcaması yapma kararı verdi...

Doğru olduğunu kabul edersek bunun bir çok nedeni olabilir.En başta windows 7nin windows xp ye göre çok daha modern ve performaslı olduğu gerçeği olabilir.artan donanım ve yazılım standartlarınında etkisi oldukca büyüktü.Örneğin xp directx9 a kadar destekliyordu.Yada 4gb ve üstü ram kullnamak için xpnin yaygın olmayan 64bit versiyonunu kullanmak gerekirdi ancak bir çok program uyumsuzduKaldıki her dilide desteklemiyordu..vistada pek beğenilmeyince windows 7 bu eksikliklere ilaç gibi geldi millete.Her anlamda daha iyi bir işletim sistemi.Sata ahci sürücülerini kendi yükleyen bir işletim sisteminden bahsediyoruz sonuçta.

şuanda windows7den gayet memnun herkes.Ancak xp-7 farkı windows 7-8 arasında olmadı.özellikle ssdlerin ortaya çıkmasıyla donanımsal anlamda işletim sistemi deneyimini güncellemek mümkün hale geldi.yinede windows 8 daha iyi bir işletim sistemi.windows 8 in özellikle hibrit cihazlardaki yaygınlığı masaüstünüde etkileyecektir.Tabi bu zmanla olacaktır.Şuanda önyargılar dolu millette.Başlatın eksikliği 3.parti programlarla giderilmesine rağmen hala başlat menüsü olmadığı için windows 8 kullanmam diyenlerden bu ön yargının olduğunu çok rahat anlayabiliriz.Şahsen bende deneyimledim windows 8i.Deneme süresi olduğu için tekrar windows7ye döndüm ama ilk fırsatta tekrar windows 8 e geçmeyi düşünüyorum.Çünkü daha hızlı özellikle hdd kullananların bence kesinlikle geçmesi gereken bir işletim sistemi.İnanın pcyi kapatmak istemiyorum sırf şu açılışı beklememek için.8 de bu öyle güzelki herşey anında açılıyor üstelik green serisi hdd im var.İlk başta metroyu kullanmak sıkıntılı olabiliryor.ancak alışma süresi 1gün.Biraz internette ipuçlarını öğrendikten sonra gerçekten çok kolay geliyor insana.sözü fazla uzatmadan 2-3 sene sonra windows 9un çıkma arefesinde windows 8 candır diye mesajlar göreceğiz.Yani çok fazla takmaya gerek yok bunları :)

• yorumların tamamını okudum hafif bir tebessüm oluştu yüzümde ben rtm düştüğünden beri kullanıyordum. Hissedeceğiniz en belirgin fark açılış kapanış süresi. Microsoft bunu w7 de yapamaz mıydı tabi yapabilirdi ama yapmadı. Pazarlama stratejisidir olur. Driverler 2010-2011 sonrası pc ler için problem yaratmıyorken, daha eski olanlarda yaratıyor. Metro arayüzü bir seçenektir kimi hoşlanır kimi hoşlanmaz. Benim şahsi görüşüm touchpadlere (multitouch olanlara) dokunmatik hissi verebilecek güncellemeler gelmezse dokunmatik olmayan bir notebook da metro kullanmanın anlamı yok. Eli çok yoruyor arkadaşlar. Hızlı açılma olayı da hdd ye veri tutulmasıyla alakalı. Adamlar dosya sistemini değiştirmediler. Değişselerdi o zaman rekor süreler görebilirdik. O da w9 a kaldı artık. Kim ne kadar överse övsün w8 de daima bir uyum problemi olacak. Yani deneyip de konuşuyoruz. Bazı oyunlarda fps düşüşleri bazı programlarda frame atlamaları. bu gibi sorunlar yüzünden w7 döndüm ben. Güncelleme entegreli bir iso indirdim canavar gibi kullanıyorum. sonuç olarak w8 ofis-iş-internet odaklı kullanıcılar için yeterince hazır. Ama üst düzey kullanıcılar, oyuncular, hobi olarak kendine bazı programları seçenler için kesinlikle hazır değil. Bakalım zaman ne gösterir. Gönül ister ki sorunsuz olsun hepimiz kullanalım. Ama durum bu yani.herkese iyi forumlar

• Windows 8 yükseltme teklifinden yararlandığım için(29 tl) geçiş yapacağım ama diğer türlü orjinal almaya değmez diye düşünüyorum. Sanki windows 7ye ios veya android yüklemişiz gibi olmuş. Belli grafik iyileştirmeleri ile normal masaüstündeyken metroyu görüntüleme veya normal windows 7 menüsünün eklenmesi zor olmayacaktır. Ha gene metro kötü mü olmuş? Kesinlikle hayır. Artık programlar metroda daha stabil bir kullanım şekli sunacak bizlere. Belki de daha az ram ile daha fazla iş yapabileceğiz.

• W7 çok iyiydi. XP'nin yeri her zaman farklıdır ama.

Orijinalden alıntı: Exvision

W7 çok iyiydi. XP'nin yeri her zaman farklıdır ama.

XP microsoftun yaptığı en iyi işletim sistemi idi bence de...

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

W7 çok iyiydi. XP'nin yeri her zaman farklıdır ama.

XP microsoftun yaptığı en iyi işletim sistemi idi bence de...

Kim ne derse desin XP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDC9156E7 -- 23 Ekim 2012; 23:50:23 >
  • Yazılım işiyle uğraşan biri olarak samimi söylemek isterim, Windows 8=Vista. Çünkü Microsoft bunu hep yapıyor. Bu bir ara işletim sistemi, ilk öce yokluyor beğenilmezse diğer işletim sistemine geçiliyor. Tıpkı Windows Millenium gibi bir yol izleniyor.

Orijinalden alıntı: SystemApps

sadece bir analistin gözlemlemesini içeren haberde yapılan yorumlara bakın.binlerce kez tartışılan değişikliğe karşı tahammülü olmayan xp candırcılar windows 8 ile win7 candırcılar olarak karşımızda ...

Windows8 daha kullanışlı bikere.Metroyu fareyle çok rahat kullanabiliyorum.topu topu 5 cm çaplı daire içerisinde hareket ettirdiğim mause metronun tüm nimetlerini çok rahat bir şekilde kullanmaya yetiyor.Tek tıkla uygulamar arası geçiş yapabiyorum.tek tıkla masaüstüne geçebiliyorum.

ha ben beceremiyorum yeni şeyler öğrenemiyorum diyorsanız eywallah.Ama yok kullanılmıyor dokunmatik için vs derseniz verilecek tek cavap var

yav he he...

adam haklı win8 kullanıcısı olarak söylüyorum

• Windows 8, Windows 7'ye göre daha kullanışlı.
    Xp........iyi
    vista......kötü
    win7 ......iyi
    win8..... ??????

İnşallah iyidir,kötü diye umut etmiyorum ama kehanet tutarmı bilinmez.

Orijinalden alıntı: har3

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

sadece bir analistin gözlemlemesini içeren haberde yapılan yorumlara bakın.binlerce kez tartışılan değişikliğe karşı tahammülü olmayan xp candırcılar windows 8 ile win7 candırcılar olarak karşımızda ...

Windows8 daha kullanışlı bikere.Metroyu fareyle çok rahat kullanabiliyorum.topu topu 5 cm çaplı daire içerisinde hareket ettirdiğim mause metronun tüm nimetlerini çok rahat bir şekilde kullanmaya yetiyor.Tek tıkla uygulamar arası geçiş yapabiyorum.tek tıkla masaüstüne geçebiliyorum.

ha ben beceremiyorum yeni şeyler öğrenemiyorum diyorsanız eywallah.Ama yok kullanılmıyor dokunmatik için vs derseniz verilecek tek cavap var

yav he he...

adam haklı win8 kullanıcısı olarak söylüyorum

bir şey beceremiyorlar diyerek, insanların fikirlerini değiştirmeye çalışmak, ucuz bir numara oluyor. herkesin farklı bir alışkanlığı vardır. ben bir windows 7 pro kullanıcısı olarak, işletim sistemimi değiştirmek için, bir neden görmüyorum. xp mode olmasaydı, windows xp'den bu kadar kolay vaaz geçmezdim. benim gibi pek çok kullanıcının windows 8'e soğuk bakmamızın nedeni, yeniliklere kapalı olmamız değil, ihtiyacımız olmayan bir şey almak istememizdir. windows 8'e vereceğim paraya, finereader almayı tercih ederim.

[DH] Öğretmenler Odasi!

• Win7 candır can
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.