Şimdi Ara

arkadaslar yardim acayip bir sorunla karsi karsiyayim( ÇOZULDU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lewa os un ustune 35 kernel tw5 yukleyecektim telefonu kapattim cwm ye girmek icin tekrar acicaktim ama bir daha acamaz oldum telefonu sarja taktim acildi bir kac saniye sonra reset atiyo aciliyor tekrar reset atiyor neyse acildi tekrar acildi sarjdan cikardim hemen kapandi yardim edin lutfen acill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Freedom- -- 6 Ekim 2012; 21:35:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kimse yokmuuuuu yardim edecek bir fikir verin tek care kvk ise nasil stock a geri donerim

• sıkıntı yapma rahat ol. burdaki ''http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm '' b518i hafıza kartına at.hafıza kartın boş olursa iyi olur... telefon kapalıyken usb ile pc ye bağla ses kısma + ses arttırma + powera bas biraz bekle.sonra kendi yükleyecek romu.açıldığında telefon istediğin romu yükleyebilirsin.. tw5'i yüklemen için aurora yüklü olması gerek telefonda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim03

sıkıntı yapma rahat ol. burdaki ''http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm '' b518i hafıza kartına at.hafıza kartın boş olursa iyi olur... telefon kapalıyken usb ile pc ye bağla ses kısma + ses arttırma + powera bas biraz bekle.sonra kendi yükleyecek romu.açıldığında telefon istediğin romu yükleyebilirsin.. tw5'i yüklemen için aurora yüklü olması gerek telefonda...

dostum 2.3 ler icin coktan tw5 cikti hatta kuranlar oldu ama telefon acilmiyor power tusuna basiyom acilmiyor sadece sarj a takinca kendi kendine aciliyor bi kac saniye sonra reset atiyo yine aciliyor yine reset atiyor

• Up!

• dediğimi yapsana... hafıza kartını pc ye bağla at b518'i. başka türlü yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asim03

dediğimi yapsana... hafıza kartını pc ye bağla at b518'i. başka türlü yapamazsın.

Tamam deniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CWM açılıyorsa her türlü telefon kurtarılır.telefonun pilini çıkar ve tekrar tak sonra hemen Ses + ve power tuşlarına basılı tut cwm gelene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Softwaré

CWM açılıyorsa her türlü telefon kurtarılır.telefonun pilini çıkar ve tekrar tak sonra hemen Ses + ve power tuşlarına basılı tut cwm gelene kadar.

Ne dedigimi anlamadiniz telefon hic acilmiyor power tusuna basiyom hic kapali duruyor ole sarja takinca aciliyor biraz duruyor sonra reset atiyor hep bole reset atti yine acildi power tusuna basili tuttum menu geldi power tusunda da sikinti yok nerde sıkinti anlamadim simdi ben bi sekilde cwm ye girsem herhangi bir rom kursam rom kurarkende reset atarsa al sana gitti telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

quote:

CWM açılıyorsa her türlü telefon kurtarılır.telefonun pilini çıkar ve tekrar tak sonra hemen Ses + ve power tuşlarına basılı tut cwm gelene kadar.

Ne dedigimi anlamadiniz telefon hic acilmiyor power tusuna basiyom hic kapali duruyor ole sarja takinca aciliyor biraz duruyor sonra reset atiyor hep bole reset atti yine acildi power tusuna basili tuttum menu geldi power tusunda da sikinti yok nerde sıkinti anlamadim simdi ben bi sekilde cwm ye girsem herhangi bir rom kursam rom kurarkende reset atarsa al sana gitti telefon

ben rom kurarken telefonu kapatıp cwmye birsürü girdim hiçbir sorun çıkarmadı.pilinizde sorun olabilir bu durumda dediğinize göre sadece sarjda açılıyor telefon birsüreliğine

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

quote:

ben rom kurarken telefonu kapatıp cwmye birsürü girdim hiçbir sorun çıkarmadı.pilinizde sorun olabilir bu durumda dediğinize göre sadece sarjda açılıyor telefon birsüreliğine

bende bir cok rom kurdum cwm ye girmeden once telefonu kapattim kapatmadan once sorun yoktu kapattim bir daha ne cwm ne de telefonu acabildim sarja taktim kendi kendine acildi bir sure durdu reset yine acildi bir sure durdu yine reset pildede anormallik yoktu once

• Sorunu cozdum kac.kere pil cikarip taktim olmamisti ama yine az once denedim pili cikardim sim karti cikardim yine taktim sonra pili taktim biraz yamuk gibi duruyordu saga dogru ittim az kuvvetle ve power e bastim acildi bu x5 ne acayip bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Freedom- -- 6 Ekim 2012; 21:34:30 >
  • Telefonunuz power tuşuna basınca açılmaz ise, cwm ekranına dahi giremiyorsanız tamamen brick olduğunu düşünüyorsanız küçük bir tavsiye.
    pili çıkartın usb den pcye bağlayın istediğiniz gibi kullanırsınız. Telefon açılır, cwm ekranı gelir rom kurarsınız. Bende de aynısı olmuştu hiç bir tepki vermediğinde telefon pili çıkartın usb ye takın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.