Şimdi Ara

Askerden kaçmak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
1
Favori
6.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • memati dostum askere gitmek istiyosun tabiki her milliyetci ister fakat orda boşu boşuna şehit olmak koyuyo tam ne güzel şehit oluyosunda kahpece olmak koyuyo adama dagın altında karakol adam tepeden roketi sallasa yapacak birşeyin yok karakolda beklemicen bu kahpe tohumlarını sürekli taaruz yapıcaksın osman paşa gbi saldıracaksın ozaman boşa yapmış olmazsın.senin bordo berelin var bekletiyosun kullanmıyosun sal daglara yasasınlar orada polis timlerinide salıcaksın 85 90 yılı gbi bak kalıyomu terör.osman paşada yanliş yaptı mhpye katılsaydı mhp daha iyi yerlerde olurdu aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Orijinalden alıntı: memeti

quote:

Orijinalden alıntı: efiks57

Sözleşmeli uzman er alınıyor.
    1700 de maaş veriyorlar. Her operasyon için de ek ücret alıyorsun.
    Git belki "nasip" olur sana da şehitlik.

derdım sehıt olmak değil,

derdim TERÖR ÖRGÜTÜNÜN '' AHA BAŞARDIK TÜRK GENÇLİĞİ ARTIK BİZDEN KORKUYOR, KARŞIMIZA ÇIKACAK CESARETLERİ YOK, ÇÜNKÜ BİZ ONLARI ÖLDÜRE ÖLDÜRE ÖLÜMLE KORKUTTUK-SİNDİRDİK-BASTIRDIK '' DEMEMESİDİR.

AMA MALESEF, VATAN SAOLMASIN DIYE NARA ATAN SEHIT ANALARI , BEN ASKERDEN NASIL KAÇARIM , ÖLMEK İSTEMİYORUM DİYE KONU AÇAN GENÇLERİ GÖRDÜKÇE BU KANSIZLAR YUKARIDAKI YORUMU YAPIP CESARET BULACAKLAR.

sanıyormusunukı teror doğunun sorunudur. YEMİN EDERİM Kİ DOĞUYU KAYBETTIGINIZ AN, CANINIZ-NAMUSUNUZ-MALINIZ ŞİMDİKİNDEN ÇOK DAHA TEHLIKEDE OLACAK.

O YILAN SIZ ONA DOKUNMADIGINIZ HALDE SIZE DOKUNACAK

tmm işte yeniden asker olmak istemiyor musun? Buyur arkadaş demiş sözleşmeli asker alınacakmış.Buyur başvur bu kadar çok istiyorsan.Bol keseden atmak kolay.Askerliğimi yapmadım.

Alıntıları Göster
    yorum yapan o kadar çok koyun var ki okudukça midem bulandı yazık kanlarında sorun var ..

• quote:

Orijinalden alıntı: cantona10

memati dostum askere gitmek istiyosun tabiki her milliyetci ister fakat orda boşu boşuna şehit olmak koyuyo tam ne güzel şehit oluyosunda kahpece olmak koyuyo adama dagın altında karakol adam tepeden roketi sallasa yapacak birşeyin yok karakolda beklemicen bu kahpe tohumlarını sürekli taaruz yapıcaksın osman paşa gbi saldıracaksın ozaman boşa yapmış olmazsın.senin bordo berelin var bekletiyosun kullanmıyosun sal daglara yasasınlar orada polis timlerinide salıcaksın 85 90 yılı gbi bak kalıyomu terör.osman paşada yanliş yaptı mhpye katılsaydı mhp daha iyi yerlerde olurdu aslında
    Vatanı korumak için askere gidiyosun;iki üç tane ciğeri beş para etmez için ayakçılık yapıyosun.Bu şekildemi vatan korunucak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C81E767DF

Vatanı korumak için askere gidiyosun;iki üç tane ciğeri beş para etmez için ayakçılık yapıyosun.Bu şekildemi vatan korunucak ?

Alıntıları Göster
    analar doğuruyor kelleleri nasıl olsa.niye ben gidiyorum?3-5 subayın astsubayın ayak işlerini yapıyorum diyemi ailemden sevdiklerimden ayrılıyorum.vede bunun adı vatan borcuymuş kutsal görevmiş...ben canımı sokakta bulmadım.hedeflerim yaşamak istediklerim ideallerim var.okumayıp sokaklarda gezip bi mesleğiniz yok ise gidin yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efiks57

Sözleşmeli uzman er alınıyor.
    1700 de maaş veriyorlar. Her operasyon için de ek ücret alıyorsun.
    Git belki "nasip" olur sana da şehitlik.

derdım sehıt olmak değil,

derdim TERÖR ÖRGÜTÜNÜN '' AHA BAŞARDIK TÜRK GENÇLİĞİ ARTIK BİZDEN KORKUYOR, KARŞIMIZA ÇIKACAK CESARETLERİ YOK, ÇÜNKÜ BİZ ONLARI ÖLDÜRE ÖLDÜRE ÖLÜMLE KORKUTTUK-SİNDİRDİK-BASTIRDIK '' DEMEMESİDİR.

AMA MALESEF, VATAN SAOLMASIN DIYE NARA ATAN SEHIT ANALARI , BEN ASKERDEN NASIL KAÇARIM , ÖLMEK İSTEMİYORUM DİYE KONU AÇAN GENÇLERİ GÖRDÜKÇE BU KANSIZLAR YUKARIDAKI YORUMU YAPIP CESARET BULACAKLAR.

sanıyormusunukı teror doğunun sorunudur. YEMİN EDERİM Kİ DOĞUYU KAYBETTIGINIZ AN, CANINIZ-NAMUSUNUZ-MALINIZ ŞİMDİKİNDEN ÇOK DAHA TEHLIKEDE OLACAK.

O YILAN SIZ ONA DOKUNMADIGINIZ HALDE SIZE DOKUNACAK

tmm işte yeniden asker olmak istemiyor musun? Buyur arkadaş demiş sözleşmeli asker alınacakmış.Buyur başvur bu kadar çok istiyorsan.Bol keseden atmak kolay.Askerliğimi yapmadım.

Alıntıları Göster
    Devlet büyükleri kendileri milyarlarca liralık zırhlı araçlarla gezerken, orada savaş ortamında mücadele eden askerlere zırhlı araçları çok görüyorlar. Veya en azından içinde o kadar askerin bulunduğu sevkiyat otobüsünü yukarıdan helikopterle takip etme zahmetinde bile bulunmuyorlar. Helikopterle takip etse ne olacak demeyin. Sonuçta o arazinin tamamı teröristlerin saklanmasına uygun değil. Pusabilecekleri belirli yerler var ve oralarda saklanıyorlar. Yukarıdan onları takip edecek bir helikopter hem caydırıcı bir görev görür hem de gördüğü teröristleri yukarıdan etkisiz hale getirir ve dünkü gibi olayların yaşanmamasını sağlar.

Ama biz on yıllardır bunları konuştukça bu devletin başındakiler bunları hiç umursamadı. Başa kim gelirse gelsin bir şey değişmedi. Hiç biri askerlere gereken değeri vermedi. Ve bunca şeyin üstüne bir de şehit kanı üzerinden arka planda pazarlıklar yapıldı. Bu ülkenin gencecik evlatları emparyalist güçlerle yapılan anlaşmalar sonucu yem edildi. İnsanlar vatan sağolsun, şehitler ölmez, şehitlik kaderdir, nasiptir ve benzeri söylemlerle uyutuldu. Şehitlik nasip, kader falan değildir. Şehitlik bu ülkenin yetkililerinin senin canını hiçe saymasıdır. Kusura bakmayın ama bu kadar pis oyunların içinde yer alan, vurdumduymaz bir yönetimin olduğu ülkede askerlik yapmak şeref falan değildir. Göz göre göre baştakilerin pazarlıklarına, hain planlarına yem olmaktır.

• quote:

memati dostum askere gitmek istiyosun tabiki her milliyetci ister fakat orda boşu boşuna şehit olmak koyuyo tam ne güzel şehit oluyosunda kahpece olmak koyuyo adama dagın altında karakol adam tepeden roketi sallasa yapacak birşeyin yok karakolda beklemicen bu kahpe tohumlarını sürekli taaruz yapıcaksın osman paşa gbi saldıracaksın ozaman boşa yapmış olmazsın.senin bordo berelin var bekletiyosun kullanmıyosun sal daglara yasasınlar orada polis timlerinide salıcaksın 85 90 yılı gbi bak kalıyomu terör.osman paşada yanliş yaptı mhpye katılsaydı mhp daha iyi yerlerde olurdu aslında

HAKLISIN HOCAM ,

askeriyede taktık ve stratejık olarak cok hata var zaten kayıpların çoğu bundan kaynaklı. ıstıhbarat hataları, modernıze olmamıs teknolojı ve lojıstık gıbı seylere hıc gırmıyorum bunlar ayrı bır tartısma konusu.

benım takıldıgım askerlık vazıfesınden kaçma heveslısı olmak farklı bırsey.

Osman pamukoğlu gıbı bırısı meydandan ip sallayıpta, ıcaatte hıcbırsey yapmayan , ıkıde bır yolda dusup yurumeyı beceremeyen , basıretsız devlet bahcelının emrınde ne yapabılırdı.

siyası perspektıf olarak pamukoğlu daha radıkal kararlar alan ve uygulamaya koyabılecek bır lıder bence.

ha sunu ısterdeım keske bagımsız aday olsaydı, 130 bın oyla meclıse ıstanbuldan 2 vekıl gırerdı destek ıle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Yok arkadaş insanlar hala tehlikenin farkında değiller. Batıda yaşayanlar olarak doğuda yaşayanlardan tek farkımız üstümüze mermi sıkılmıyor. Bunun haricinde adamlar orada yaptıklarının aynısını burada eskiden gizli yaparlardı şimdi apaçık yapıyorlar.
    -Batıda kalabalık bir nüfusa ulaştılar mı ? Ulaştılar.
    -Her yerde rahat rahat kürtçe konuşabiliyorlar mı ? Evet.
    -Özellikle büyük şehirlerde kendi mahallelerini köylerini oluşturdular mı ? Evet.
    -Gruplar halinde organize olabiliyorlar mı ? Parti, dernek, toplum örgütleri var mı ? Var.
    -İstedikleri zaman istedikleri yerde toplantı, yürüyüş, gösteri yapabiliyorlar mı ? Evet.

Şu anda güneydoğuda yaşanan bir savaş var ve batının oradan tek farkı silahlı çatışmalar olmaması. Ama sizin üstünüze mermi gelmiyor diye oradaki hayatı toz pembe göremezsiniz. An meselesidir bir kaç yıl içinde büyük şehirlerde de büyük olaylar çıkması. Şu meşhur "milletin uyanışı" belki o zaman gerçekleşir. Ne bileyim herkesin evine tek tek saldırırlarsa falan ancak o zaman insanlar bir silkinip neyin ne olduğunu görecekler. Tabi iş işten geçmezse.

Ek olarak şu askerlik şöyle kötü böyle kaka, ben zaten ilk fırsatı bulduğumda kaçarım, lanet olsun böyle ülkeye vs. şeklinde söylenen arkadaşlar. Gerçekten dediğinizi yapsanız da alıp başınızı gitseniz artık be. Hani her vatan millet dediğimizde "ehehe ocak terk, bak bak bordo klavyeliler iş başında zaa, ccc bunlar yea" şeklinde kendinizi pek bir akıllı, o söylemi yapan kişiyi de gerizekalı sanıyorsunuz ya hah işte o pek yüksek olan zekanızı burada harcamayın. Batı bütün güzellikleriyle sizi bekliyor. Gidin de biz de artık sapla samanı ayıralım.

+1000

• quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Yok arkadaş insanlar hala tehlikenin farkında değiller. Batıda yaşayanlar olarak doğuda yaşayanlardan tek farkımız üstümüze mermi sıkılmıyor. Bunun haricinde adamlar orada yaptıklarının aynısını burada eskiden gizli yaparlardı şimdi apaçık yapıyorlar.
    -Batıda kalabalık bir nüfusa ulaştılar mı ? Ulaştılar.
    -Her yerde rahat rahat kürtçe konuşabiliyorlar mı ? Evet.
    -Özellikle büyük şehirlerde kendi mahallelerini köylerini oluşturdular mı ? Evet.
    -Gruplar halinde organize olabiliyorlar mı ? Parti, dernek, toplum örgütleri var mı ? Var.
    -İstedikleri zaman istedikleri yerde toplantı, yürüyüş, gösteri yapabiliyorlar mı ? Evet.

Şu anda güneydoğuda yaşanan bir savaş var ve batının oradan tek farkı silahlı çatışmalar olmaması. Ama sizin üstünüze mermi gelmiyor diye oradaki hayatı toz pembe göremezsiniz. An meselesidir bir kaç yıl içinde büyük şehirlerde de büyük olaylar çıkması. Şu meşhur "milletin uyanışı" belki o zaman gerçekleşir. Ne bileyim herkesin evine tek tek saldırırlarsa falan ancak o zaman insanlar bir silkinip neyin ne olduğunu görecekler. Tabi iş işten geçmezse.

Ek olarak şu askerlik şöyle kötü böyle kaka, ben zaten ilk fırsatı bulduğumda kaçarım, lanet olsun böyle ülkeye vs. şeklinde söylenen arkadaşlar. Gerçekten dediğinizi yapsanız da alıp başınızı gitseniz artık be. Hani her vatan millet dediğimizde "ehehe ocak terk, bak bak bordo klavyeliler iş başında zaa, ccc bunlar yea" şeklinde kendinizi pek bir akıllı, o söylemi yapan kişiyi de gerizekalı sanıyorsunuz ya hah işte o pek yüksek olan zekanızı burada harcamayın. Batı bütün güzellikleriyle sizi bekliyor. Gidin de biz de artık sapla samanı ayıralım.

+1000

+1

TEKRAR SÖYLUYORUM AMAN BANA DOKUNMASINDA 1000 YAŞASIN DEDIKLERI YILAN BATIDAKINEDE DOKUNACAK ZAMANI GELINCE.

• Vatana hizmet etmek sadece askerlik yapmak degildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

Vatana hizmet etmek sadece askerlik yapmak degildir.

Bunun cevabını yukarıda vermiştik sanırım okumamışsınız

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

vatana hizmet etmek istiyorsan git sokaktaki çöpleri temizle,gönüllü faaliyetlerde bulun daha faydalı olursun.Askere gidip iki tane şere*** hizmetine dönmeyi vatana hizmet olarak görüyorsan sende bir sorun vardır.

memeti
    Mesele vatana hızmet ıse elbette dedıgın gıbı bunun bırcok yolu var. mesela öğretmenım ben ve egıtımı ıcın bana teslım edılen cocuklara bılgımı en seffaf ve dogru sekılde, ılımden bılımden onları mumkun surette faydalandırarak hızmet ettıgımı dusunuyorum.

BURADA VURGULAMAK ISTEDIGIM ASKERLIK HIZMETI , BU APAYRI BISEY. ASKERLIK HICBIR HUKUMET,SIYASETCI,BUROKRAT VE POLITIKACI ICIN YAPILMAZ. ASKERLIK MEMLEKETIN HUZUR VE SUKUNU ICIN YAPILIR. YONETICILERINIZ IKTIDARINIZ KOTU DIYE ASKERE GITMEMEK OLURMU HIC. SIMDIKI HUKUMET KOTU DIYE OY VERMEYE GITMEYECEKMISIN. YADA TUTTUGUN TAKIM 3 HAFTA ARKA ARKAYA MAGLUP OLDU DIYE VAZMIGECECEKSIN TAKIMINDAN . TABIKI HAYIR.

SİZİNKISI PIREYE KIZIP YORGAN YAKMAKTIR.

HA TABIKI BEN RAMBO DEGILIM GIDIP TERORU TEK BASIMA BITIREMEM YADA SEHIT DUSEREK TERORU ÇÖZEMEM AMA, BU İŞLER BİREYSEL BAZDA BASLAR. HERGUN ACILAN ASKERDEN KAÇMAM LAZIM GIBI KONULAR, HAİNLERİN KEYFINE KEYIF KATMAKTADIR. ALLAH RIZASI İÇİN YAPMAYIN ARKADASLAR. DİK DURMAMIZ LAZIM DİK.

HANGI INANCA MENSUP OLURSA OLSUN VATANI GOREV BUTUN ULKELERDE KUTSALDIR ARKADASLAR BUNUDA UNUTMAYIN.

rica ediyorum bana ülkücü ergen muamelesi yapmayın, 8 yıllık forum uyesıyım, 13 yıllık vazıfe gecmısım var. asla ve asla ülkücü değilim hiçte olmadım.ama herkesın görüşünede saygılıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 19 Eylül 2012; 10:51:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine.

quote:

HAKLISIN HOCAM ,

askeriyede taktık ve stratejık olarak cok hata var zaten kayıpların çoğu bundan kaynaklı. ıstıhbarat hataları, modernıze olmamıs teknolojı ve lojıstık gıbı seylere hıc gırmıyorum bunlar ayrı bır tartısma konusu.

benım takıldıgım askerlık vazıfesınden kaçma heveslısı olmak farklı bırsey.

Osman pamukoğlu gıbı bırısı meydandan ip sallayıpta, ıcaatte hıcbırsey yapmayan , ıkıde bır yolda dusup yurumeyı beceremeyen , basıretsız devlet bahcelının emrınde ne yapabılırdı.

siyası perspektıf olarak pamukoğlu daha radıkal kararlar alan ve uygulamaya koyabılecek bır lıder bence.

ha sunu ısterdeım keske bagımsız aday olsaydı, 130 bın oyla meclıse ıstanbuldan 2 vekıl gırerdı destek ıle.

Alıntıları Göster
    İşte gitmek istemeyenler çoğaldıkça devlet mecburen profesyonel orduya geçmek zorunda kalacak. Askere gitmek isteyenlerde maaşlı yaparlar görevlerini. Şimdi hiç para almadığın gibi bir de üstüne para harcıyosun.

• Baştakiler guvende olsun diye kilimi kipirdatmam

• quote:

Valla helal olsun,askerlikten tırsıp kaçmaya çalışan ve gitmemek için türlü bahaneler uyduran bir çok kişinin olduğu bu ülkede senin gibi milliyetçi ve vatanını seven arkadaşların olduğunu bilmek güzel.

Tabii bu mesajım başımızdaki hükümetin icraatlarını yok sayarak yaptığım bir yorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

İşte gitmek istemeyenler çoğaldıkça devlet mecburen profesyonel orduya geçmek zorunda kalacak. Askere gitmek isteyenlerde maaşlı yaparlar görevlerini. Şimdi hiç para almadığın gibi bir de üstüne para harcıyosun.

haklı olabılırsınde bu sancılı donemde mı olması lazım bu surecın. evet belkıde geç bıle kalındı ama profesyonel askerlık ıcın ama, birlik ve beraberliğin yani duruşun ehemmıyet kazandıgı su gunlerde ben gıtmıcem demek ne kadar negatıf oluyor farkındamısınız.

gitmek istemeyenlerın fıkrını degıstırecek halım yok, ama farkında olmadan haınlerın keyfıne keyıf katmayın barı.

ÇARŞAF ÇARŞAF AÇILAN ASKERE GITMEK ISTEMIYORUM-NASIL KAÇARIM KONULARINI AÇMAYIN LUTFEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Baştakiler guvende olsun diye kilimi kipirdatmam

yahu sevgılı arkadasım hıcmı yukarıdakı mesajlarımızı okumadınız.

BIZ BASTAKILER RAHAT OLSUN DIYE DEGIL, ANAMIZ BACIMIZ KARIMIZ RAHAT OLSUN, YARIN EVLADIMIZ RAHAT OLSUN DIYE GITTIK ASKERE. HALADA BUNUN İÇİN GİDİYORUZ.

BIRAKIN BAŞTAKILERI, HUKUMETTEN-MUHALEFETE HICBIRISI İÇİN ASKERLIK DEGIL ISLIK ÇALMAM.

AMA BU TOPRAKLAR EBEDIDIR, KALICIDIR. BUGUN BU HUKUMET GELIR YARIN BASKASI GELIR.

BAKI OLAN DEVLETTIR,VATANDIR ARKADASLAR.
  • quote:

Forumda konular acılıyor askere gıtmek ıstemıyorum dıye, nasıl askerlıkten kacarım dıye

farkında degıller hainleri ve sempatizanların bu konulardan nasıl mutlu oldugunun.

keske yasalarla mumkun olsada su dönemde vatan savunması için tekrar gidebilsem askere

bunu enayilik olarak görenleriniz var belkide ama bu hainlerin kökü kazınmadıkça sıra şehirlere gelecek

evde karınızı annenizi bırakıp işe gidemeyeceğiniz günler gelebilir

bir canım var gerekirse oda feda olsun vatana, ömür dediğin neki zaten

içten duygularınız beni de mutlu etti. böyle insanlar görmek güzel. ama kimse de hain diyemez askere gitmek istemiyorum diyen genç arkadaşlara. haksızlar mı sizce peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

quote:

Forumda konular acılıyor askere gıtmek ıstemıyorum dıye, nasıl askerlıkten kacarım dıye

farkında degıller hainleri ve sempatizanların bu konulardan nasıl mutlu oldugunun.

keske yasalarla mumkun olsada su dönemde vatan savunması için tekrar gidebilsem askere

bunu enayilik olarak görenleriniz var belkide ama bu hainlerin kökü kazınmadıkça sıra şehirlere gelecek

evde karınızı annenizi bırakıp işe gidemeyeceğiniz günler gelebilir

bir canım var gerekirse oda feda olsun vatana, ömür dediğin neki zaten

içten duygularınız beni de mutlu etti. böyle insanlar görmek güzel. ama kimse de hain diyemez askere gitmek istemiyorum diyen genç arkadaşlara. haksızlar mı sizce peki?

RİCA EDERİM HAIN DEMEDIM. Boyle konular acıp haınlerı sevındırmeyın dedım. zira haınler bıkkın-kuskun-yılmış-korkmuş-bastırılmış-sındırılmiş bır gençlik istiyor Türkıyede dedım.

evet, belkı haklılar şuankı vazıyette askere gıtmemek için zıra devlet ve ordu komık duruma dusmus generaller ve burokratlar sayesınde. bunun çözümü için bence ayrı konu açmalıyız zıra konu çok derın ve çok buyuk.

• quote:

quote:

Bunun cevabını yukarıda vermiştik sanırım okumamışsınız

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

vatana hizmet etmek istiyorsan git sokaktaki çöpleri temizle,gönüllü faaliyetlerde bulun daha faydalı olursun.Askere gidip iki tane şere*** hizmetine dönmeyi vatana hizmet olarak görüyorsan sende bir sorun vardır.

memeti
    Mesele vatana hızmet ıse elbette dedıgın gıbı bunun bırcok yolu var. mesela öğretmenım ben ve egıtımı ıcın bana teslım edılen cocuklara bılgımı en seffaf ve dogru sekılde, ılımden bılımden onları mumkun surette faydalandırarak hızmet ettıgımı dusunuyorum.

BURADA VURGULAMAK ISTEDIGIM ASKERLIK HIZMETI , BU APAYRI BISEY. ASKERLIK HICBIR HUKUMET,SIYASETCI,BUROKRAT VE POLITIKACI ICIN YAPILMAZ. ASKERLIK MEMLEKETIN HUZUR VE SUKUNU ICIN YAPILIR. YONETICILERINIZ IKTIDARINIZ KOTU DIYE ASKERE GITMEMEK OLURMU HIC. SIMDIKI HUKUMET KOTU DIYE OY VERMEYE GITMEYECEKMISIN. YADA TUTTUGUN TAKIM 3 HAFTA ARKA ARKAYA MAGLUP OLDU DIYE VAZMIGECECEKSIN TAKIMINDAN . TABIKI HAYIR.

SİZİNKISI PIREYE KIZIP YORGAN YAKMAKTIR.

HA TABIKI BEN RAMBO DEGILIM GIDIP TERORU TEK BASIMA BITIREMEM YADA SEHIT DUSEREK TERORU ÇÖZEMEM AMA, BU İŞLER BİREYSEL BAZDA BASLAR. HERGUN ACILAN ASKERDEN KAÇMAM LAZIM GIBI KONULAR, HAİNLERİN KEYFINE KEYIF KATMAKTADIR. ALLAH RIZASI İÇİN YAPMAYIN ARKADASLAR. DİK DURMAMIZ LAZIM DİK.

HANGI INANCA MENSUP OLURSA OLSUN VATANI GOREV BUTUN ULKELERDE KUTSALDIR ARKADASLAR BUNUDA UNUTMAYIN.

rica ediyorum bana ülkücü ergen muamelesi yapmayın, 8 yıllık forum uyesıyım, 13 yıllık vazıfe gecmısım var. asla ve asla ülkücü değilim hiçte olmadım.ama herkesın görüşünede saygılıyım.

Dogru. Ayrica 'Vatanini en cok seven gorevini en iyi yapandit.'

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Tek başıma yaşayan biri olsam seve seve giderim askere çünkü ölsem bile geride ciğeri yanan kimsem olmaz ama şimdi gidip şehit olursam geride gözü yaşlı annem ve ailem kalacak. Ailemden başka kimse bu dünyada önemli değil benim için. vatan uğruna şehit olmak diyorsunuzda önce başımızdakiler vatan ruhununu içindemi onu bir düşünün. Birde neden hep fakir insanların çocukları şehit oluyor. Neden taksimde her gün barlarda diskolarda sürten serseriler şehit olmuyor, neden başımızdakilerin çocuklarından biri şehit olmuyor? Şehit olsanız 1 ay sonra sizi kimse hatırlamayacak ama ölene dek aileniz unutmayacak. Ellerinden ne gelecekki giden gitmiş zaten.

Kusurabakmayın cevap olarak ne yazarsanız yazın bu görüşüm değişmeyecek. İster vatan haini deyin ister aferin deyin bu yazdıklarımım arkasındayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

yahu sevgılı arkadasım hıcmı yukarıdakı mesajlarımızı okumadınız.

BIZ BASTAKILER RAHAT OLSUN DIYE DEGIL, ANAMIZ BACIMIZ KARIMIZ RAHAT OLSUN, YARIN EVLADIMIZ RAHAT OLSUN DIYE GITTIK ASKERE. HALADA BUNUN İÇİN GİDİYORUZ.

BIRAKIN BAŞTAKILERI, HUKUMETTEN-MUHALEFETE HICBIRISI İÇİN ASKERLIK DEGIL ISLIK ÇALMAM.

AMA BU TOPRAKLAR EBEDIDIR, KALICIDIR. BUGUN BU HUKUMET GELIR YARIN BASKASI GELIR.

BAKI OLAN DEVLETTIR,VATANDIR ARKADASLAR.

peki bir belediye otobüsüne saçma bir şekilde korumasız bir biçimde 70 kişi tıkılıp rpg ile şehit düşmek çok saçma bu strateji ile kimse gitmek istemez hiç bir ülkede böyle bir strateji bulamazsın

edit:yıl olmuş 2012 hala mayına şehit giden askerimiz var bu böyle olmaz insanlar şehit olsa bile adabıyla olmak ister hocam bu strateji ile senin düşüncen ramboculuktan öteye gitmez (düşüncen çok güzel katılıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nik bulamadım idare et -- 19 Eylül 2012; 11:12:44 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.