Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdem3463

Benim kodu kabul etmeden önce 15-20 kere denemiştim öyle oldu anca.Bu saate belki biraz hafiflemiştir yoğunluk diye düşünüyordum da neyse artık dediğiniz gibi yarın girersiniz

@mavilynx

Dün gece defalarca deneneme rağmen hep hata vermişti ama bu sabah mail atmışlar o bahsettiğin 20 haneli kod.Mailde gönderdikleri sayfaya girdim kodu tamamlandı kayıt. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silinebilir

quote:

Benim kodu kabul etmeden önce 15-20 kere denemiştim öyle oldu anca.Bu saate belki biraz hafiflemiştir yoğunluk diye düşünüyordum da neyse artık dediğiniz gibi yarın girersiniz

@mavilynx

Dün gece defalarca deneneme rağmen hep hata vermişti ama bu sabah mail atmışlar o bahsettiğin 20 haneli kod.Mailde gönderdikleri sayfaya girdim kodu tamamlandı kayıt. :)

Alıntıları Göster
    oyunda single mod var mı arkadaşlar yoksa sadece online mı olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: mavilynx

quote:

@mavilynx

Hadi hayırlı olsun

@gamer333

Online sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 21 Ağustos 2013; 12:38:24 >

• quote:

quote:

quote:

@mavilynx

Hadi hayırlı olsun

@gamer333

Online sadece.

Teşekkürler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Silinebilir

quote:

quote:

quote:

@mavilynx

Hadi hayırlı olsun

@gamer333

Online sadece.

Teşekkürler. :)

Alıntıları Göster
    Phase 4'te ki karakterlerimize wipe gelmeyeceği kesinleşti :https://twitter.com/FF_XIV_EN/status/370091431823564800

Sırf error 3102 ve 90000 yüzünden wipe bekleyenler vardı.Resmi açıklama gelmesi iyi oldu

• quote:

Phase 4'te ki karakterlerimize wipe gelmeyeceği kesinleşti :https://twitter.com/FF_XIV_EN/status/370091431823564800

Sırf error 3102 ve 90000 yüzünden wipe bekleyenler vardı.Resmi açıklama gelmesi iyi oldu

Alıntıları Göster
    türkiye satışı hakkında bilgi var mı ? kutulu almak isterim alırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

türkiye satışı hakkında bilgi var mı ? kutulu almak isterim alırsam

Alıntıları Göster
    yeni dungeon videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=ub3og-QK4Kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidelen

yeni dungeon videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=ub3og-QK4Kg

Alıntıları Göster
    arkadaşlar selam,

psn uk store'da cıkmadımı bu oyun daha. aradım fakat bulamıyorum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xchagger

arkadaşlar selam,

psn uk store'da cıkmadımı bu oyun daha. aradım fakat bulamıyorum??

Alıntıları Göster
    Tüm ff severlere hayırlı olsun oyun bu gün açılıyor en sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidelen

Tüm ff severlere hayırlı olsun oyun bu gün açılıyor en sonunda

Alıntıları Göster
    Odin serverinda olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhytonClyne

Odin serverinda olan varmı ?

Alıntıları Göster
    beyler oyunun pc icin olanini aldim icindeki windows kodunu giriyorum gecersiz diyor ne yapmam lazim bilen varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oner556

beyler oyunun pc icin olanini aldim icindeki windows kodunu giriyorum gecersiz diyor ne yapmam lazim bilen varmi

Alıntıları Göster
    Her türlü sorununuzu bana skypedan bildirebilirsiniz yardımcı olurum tilsim.ureyener@live.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promathia

Her türlü sorununuzu bana skypedan bildirebilirsiniz yardımcı olurum tilsim.ureyener@live.com

Alıntıları Göster
    Beyler aylık ödeme olayı nasılmış oyunun ,ne kadar ödeniyor ayda?
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    aylık 25 tl baba
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Çok beni aşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

Çok beni aşar
    Olm siz amma yanar döner adamsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuuL

Olm siz amma yanar döner adamsınız

Alıntıları Göster
    Makina sizlere ömür , yeni, makina alana kadar amele gibi pc'de oyun oynayacağım.Kim bilir ne zaman alırım belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Makina sizlere ömür , yeni, makina alana kadar amele gibi pc'de oyun oynayacağım.Kim bilir ne zaman alırım belli değil.

Alıntıları Göster
    Sarı ışık yedin yine galiba neyse ps4 alırsın artık az kaldı kasım sonu burda..
  • NuuL kullanıcısına yanıt
    ne yapayım ps4'ü , ps 3 alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

ne yapayım ps4'ü , ps 3 alacağım
    Oyunun 2.günü bitmek üzere Server Maintenance , Server Login Failed , Server Full bu 3'lü arasında gidip geliyoruz toplasan 3-4 saat oynayabildik.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.