Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: metall82

eu serveri ragnorktayız arkadaşlar. metall warrior oyundaki adım yarın oyun başlıyor.

Hocam oyun için aylık ödeme yapılıyor mu?

evet hocam 11€ gibi aylık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: silencedd

Cogunluk hangi serverda

Ragnarok serveri
  • Hocam pre paid card var mı?Oyunu nerden alacağız ps3 sürümünü alsak pcde oynayabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.A.Cooper -- 28 Ağustos 2013; 1:29:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

Hocam pre paid card var mı?Oyunu nerden alacağız ps3 sürümünü alsak pcde oynayabilirmiyiz?

Pre-paid kart olacakmış sanırım.8. live letter'da söylemişti Yoshida.Hatta farklı tiplerde olacakmış falan , ama ne zamana gelir bilmiyorum buralara.2. sorun hakkında bir bilgim yok ama sanmıyorum.Ps3 ve Pc keyleri ayrı çünkü.Gene de araştır sen.
  • bakalım nasıl bir ff gelecek karşımıza
  • Odin serverinda oynayan varmı ? The Turks diye klana girdim hepsi yabancı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhytonClyne -- 28 Ağustos 2013; 3:54:44 >
  • Eu serverlara karakter acamiyorum hepsi full diyor sacmaliga bak ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sekilde Phoenix serverına girmeyi başardım. Pek queueyle de karşılaşmadım. Deneminizi tavsiye ederim.
  • Hic secemiyorum sira olsa gene iyi

Edit: 3-5 tane amerika serveri acik digerlerini hic bi sekilde secemiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevec -- 28 Ağustos 2013; 16:47:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin saatlerde karakter açmayı deneyin.Sabah veya çok geç saatlerde.Ve oyuna girince çok böyle önemli işiniz yoksa oyunu kapatmayın , prime time'larda özellikle girmek sıkıntı oluyor tekrardan.Server kapasitelerini arttırıp , queue getirselerdi iyiydi.
  • uygun fiyata nerden alırız oyunu digital olarak GMG out of stock diyor.
  • oyunun satışı ve yeni char yapma kapatıldı dün itibariyle cok fazla talepten dolayı serverlar yetmedi başta eu na idi simdi jp serverlarıda aynı sorunu yaşıyor oyun 100 üzerinden 90 gibi benim için alamayanlar bence 1 hafta felan bekleyip almaya çalışsınlar kaçırılmayacak bir mmorpg olmus
  • Herkes izlenimelrini yazıp konuyu zenginleştirse :D
  • quote:

Herkes izlenimelrini yazıp konuyu zenginleştirse :D

Güzel işte genel olarak , yukarıda yorumlarımı okuyabilirsin.Ayrıca alidelen oyun olmuş diyorsa olmuştur
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Nerden alacağım ? Çok bahtsızım 11.sınıf olduk bütün babalar şimdi çıkıyor.On board ekran kartıyla oynayamam değil mi :S
  • quote:

Nerden alacağım ? Çok bahtsızım 11.sınıf olduk bütün babalar şimdi çıkıyor.On board ekran kartıyla oynayamam değil mi :S

Şu anda satışları durdurmuşlardı sanırım.Ve evet kasa onboard ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Şu anda satışları durdurmuşlardı sanırım.Ve evet kasa onboard ile.

malum okullar açılıyor 1 ay kaldı 1 ay için değer mi?
  • Oyuna talep çok fazla. Ben başka bir siteden 3 adet sattım PS3 için. Hala soruyorlar var mı diye.

Sattım ama ben oynarmıyım bilemiyorum belki arkadaşlar ile oynarım ama tarzım değil. :D
  • kaça sattınız özelden yazar mısın hocam
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.