Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben marlboro denen yerde oynuyorum orası legacy değil ??? .. ama çok lag var o yüzden mi yoksa arada birde lagdan dolayı oyundan düşüyorum.
  • arkadaslar öldürdüğümüz yaratıklardan knight online deki gibi item düşmüyor sanırsam değilmi . kutu falan ve item çıkmadı hiç
  • item düşmüyor ama item founden diyor ve bir şeyler veriyor
    asıl önemli itemler dungeonlarda ki sandıklardan çıkıyor
  • Şu anda hangi serverda olduğumuzun pek bir önemi yok . Ama beta 4 de yani open beta da seçeceğiniz serverları daha sonra sanırım 6 ay içinde değiştiremiyorsunuz ayrıca open betada yaptığımız herşeyde oyuna taşınıyor .
  • diğer karakterlerden item alıp satma olacak mı oyunda bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertans007

diğer karakterlerden item alıp satma olacak mı oyunda bilginiz varmı

Diğer playerları kastediyorsan bir player bazaar ı yani satışı olmayacak sadece retrainerlarla satış yapacaksın .Ama sonuçta trade diye bir menü var diğer playerla anlaşıp satarsın karışamazlar
  • The open beta test will run from August 17 to 19 for both PlayStation 3 and PC.

quote:

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is due out for PlayStation 3 and PC on August 27 at $39.99 and $29.99, respectively. A free 30-day trial is included with new accounts, and monthly subscriptions start at $12.99.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 9 Ağustos 2013; 3:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

The open beta test will run from August 17 to 19 for both PlayStation 3 and PC.

quote:

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is due out for PlayStation 3 and PC on August 27 at $39.99 and $29.99, respectively. A free 30-day trial is included with new accounts, and monthly subscriptions start at $12.99.

Ayrıca phase 3'te (Ve sanırım daha öncesinde) bulunan herkes 16 Ağustos'ta başlayacak open betaya.

Dün yapılan live letterda ki soru ve cevapları incelemek isteyen olursa :http://forum.square-enix.com/ffxiv/threads/62880

Ayrıca Welcome Back Compaing adı altında , oyunun 1.0 sürümünü oynamış olanlar 9 Eylül'e (2 hafta ) kadar bedava oynayabilecek.(Forumda bazı kişiler bu 14 gün herkese verilecek diyorlardı ama 1.0 sürümünü oynamış olanlara kesin verilecek onu biliyorum)

Open beta ile ilgili bilgiler :

*Belirtildiği gibi önceki testlerde bulunan kişiler 16 , diğerleri 17'sin de başlayacak open betaya.

*Betada level sınırı 20 olacak.

*Arcanist klası oynanabilecek

*Pvp'yi test etme amaçlı collesioum açılacak ve sadece 30 level üstü karakterler girecek.(Yani legacyler)

*Daha önce bilgisi verilen Pvp'ye özel skiller , silahlar ve zırhlar beta da eklenmeyecek.Sadece oyuncuların o anki skilleri ile test edilecek.

*Housing deneme amaçlı bulunacak betada.

*Eğer herhangi bir büyük bug , exploit tarzı birşey bulunmazsa ; open betada ki karakterler ile oyun çıktığı zaman devam edebileceğiz.

*Fishing bulunacak.

Bunların dışında early acces tarihi 24 Ağustos ve release ; yani resmi çıkış tarihi de 27 ağustos.

Yoshida 24'ün de gamescom (Almanya) fuarında olacak , 27'sin de Japonya da ve son olarak 30 Ağustos'ta Amerika'da bulunacak.Oyunu denettireceklerini ve Ifrıt savaşı yerine Titan'ı koyacaklarını belirtti.Tabi oyunculara t-shirt tarzı hediyeler dağıtacaklarını ve kısa da olsa live letter yayınlayacaklarını belirtti.

• Demo kapandı sanırım uzun zamandır açmıyordum zaten. Benim en çok dikkatimi çeken şehirde kapıların açılırken karakterin içinden geçebiliyor olmasıydı. Sanırım beta ile ilgili bir durum, oyun çıktığı zaman böyle olacağını sanmıyorum.

Oyunu PS 4 te oynamayı düşünüyorum. Biraz geç sahip olacağım, aranıza katılırım sonradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Demo kapandı sanırım uzun zamandır açmıyordum zaten. Benim en çok dikkatimi çeken şehirde kapıların açılırken karakterin içinden geçebiliyor olmasıydı. Sanırım beta ile ilgili bir durum, oyun çıktığı zaman böyle olacağını sanmıyorum.

Oyunu PS 4 te oynamayı düşünüyorum. Biraz geç sahip olacağım, aranıza katılırım sonradan

Sanırım beta ile ilgili bir durum, oyun çıktığı zaman böyle olacağını sanmıyorum.

Emin ol bu şekilde olacak
  • Arkadaslar bu oyun kutulumu satılacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Arkadaslar bu oyun kutulumu satılacak?

sömürecekler , kutulu 40 dolar ve aylık 25 tl ödemesi var
  • Yapma ya. Sence ff serisine bu oyunla baslanır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legasy olmayan playerlar hangi serverda toplanıcak belirlendimi ?
  • Final Fantasy XIV: ARR Betası Herkese Açılmış oynamak için ne yapmak lazım PSN de mevcutmu acaba?
  • Arkadaşlar aranızda oyunu alan oldu mu? Ben 2 farklı kredi kartı ile denedim ancak her seferinde hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silinebilir -- 18 Ağustos 2013; 0:35:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavilynx

Arkadaşlar aranızda oyunu alan oldu mu? Ben 2 farklı kredi kartı ile denedim ancak her seferinde hata veriyor.

Ben aldım ama resmi siteden değil , Gmg'den.Herhangi bir sorunla da karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Arkadaşlar aranızda oyunu alan oldu mu? Ben 2 farklı kredi kartı ile denedim ancak her seferinde hata veriyor.

Ben aldım ama resmi siteden değil , Gmg'den.Herhangi bir sorunla da karşılaşmadım.

Resmi siteden en az 10 defa almaya çalıştım ancak hep hata verdi anlamadım.O bahsettiğiniz site güvenilir midir ve keyler EU mu yoksa NA mı acaba?
    Ayrıca bu betadaki kararkterler oyun çıktığında silinecek mi acaba bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silinebilir -- 18 Ağustos 2013; 1:23:44 >
  • quote:

quote:

quote:

Resmi siteden en az 10 defa almaya çalıştım ancak hep hata verdi anlamadım.O bahsettiğiniz site güvenilir midir ve keyler EU mu yoksa NA mı acaba?
    Ayrıca bu betadaki kararkterler oyun çıktığında silinecek mi acaba bilgisi olan var mı?

Güvenilir site ve aldığın yere göre veriyor keyleri.Yani EU oluyor bizimki.

Herhangi büyük bir bug , exploit vs. olmazsa silinmeyecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güvenilir site ve aldığın yere göre veriyor keyleri.Yani EU oluyor bizimki.

Herhangi büyük bir bug , exploit vs. olmazsa silinmeyecek.

Tamam o zaman oradan alayım.İlgilendiğin için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.