Şimdi Ara

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ana Konu ve Oynayacaklar Listesi ( PS3 & PS4 & PC ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.379
Cevap
15
Favori
68.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu satın aldım bana gelen keyi aktif edemiyorum yani herhangi key girebileceğim bir yer yok sadece gelen e-mail'deki adrese mail adresimi yazdım o kadar.Bana oyun açılmaya yakın bir mail atacakları ve istersem şimdi betaya girebileceğim yazıyordu ancak betaya kayıt yerine bastığımda zaten betaya kayıtlısın dedi.Oyunu daha önceki beta keyimin olduğu aynı adres ile adım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavilynx

Oyunu satın aldım bana gelen keyi aktif edemiyorum yani herhangi key girebileceğim bir yer yok sadece gelen e-mail'deki adrese mail adresimi yazdım o kadar.Bana oyun açılmaya yakın bir mail atacakları ve istersem şimdi betaya girebileceğim yazıyordu ancak betaya kayıt yerine bastığımda zaten betaya kayıtlısın dedi.Oyunu daha önceki beta keyimin olduğu aynı adres ile adım.

20'sinde girebileceğiz pre order keylerini , betaya katılabilirsin şu anda ekstra bir şey yapmadan.
  • betayı yükledim bende bir bakınırım çok umudum yok ama genede bir turlarım dünyayı
  • Banada gonderdiler kod ama kabul etmiyor ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce hiç ff oynamadım 1 sene önce felan bir trailer ını izlemiştim hoşuma gitmişti. dün indirdim archer açtım 11 lvl di galiba . marlboro serverındayım ismi güzel geldi :D
    oynanış olarak benim hoşuma gitti ama quetleri alırken felan npc ve karakter de ses çıkmıyor sadece yazılar var sorunmu yoksa henüz eklenmedimi oyuna bilmiyorum.
    archer gayet eğlenceli koşarak felan skill atabilmek güzel çoğu oyunda cast gerekiyor çünkü. Wind Runner oyundaki isim soyisim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sup3rNatural

daha önce hiç ff oynamadım 1 sene önce felan bir trailer ını izlemiştim hoşuma gitmişti. dün indirdim archer açtım 11 lvl di galiba . marlboro serverındayım ismi güzel geldi :D
    oynanış olarak benim hoşuma gitti ama quetleri alırken felan npc ve karakter de ses çıkmıyor sadece yazılar var sorunmu yoksa henüz eklenmedimi oyuna bilmiyorum.
    archer gayet eğlenceli koşarak felan skill atabilmek güzel çoğu oyunda cast gerekiyor çünkü. Wind Runner oyundaki isim soyisim .

Her göreve değilde en azından ana görevlere seslendirme ekleyeceğiz diyorlardı.20 levela kadar gittim ana görevlerde maksimum 3 veya 4 tanesinde vardı , eklerler umarım daha sonra.

Malboro NA serverlarından.Gerçi EU ve NA serverları aynı yerde olduğu için fark etmiyor ping olarak.Gene de en azından sizin oynayacağınız saatlerde kalabalık bulabilmek için EU serverlarından birini tercih ederseniz daha iyi olur gibime geliyor.

• Urahara0 kullanıcısına yanıt
    bana da kod yolladılar ama malüm makina
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Hacım yarım saat zor dayandım ya olmamış bence
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    hahahahahahahaha
  • ragnork serverinda olalım türkler olarak arkadaşlar zaten çok oynayan yok. 1 de şunu diyeceğim pc için oyun var mesela ps3 için almam gerek varmı? sizler ps3 için oyunu digital mi aldınız? bu çıkan client sonmuş yani oyunda değişmeyecek. ps3 deki clientimden girip oynarmıyım acaba. legacyim birde ben...
  • Pre-order için mail gelmiş ancak kodu girdiğimde "There was a problem. Please try again later" diyor , hata veriyor.Kayıt yaptırabilen var mı acaba?
  • quote:

Pre-order için mail gelmiş ancak kodu girdiğimde "There was a problem. Please try again later" diyor , hata veriyor.Kayıt yaptırabilen var mı acaba?

Herkesde aynı sorun var şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

Pre-order için mail gelmiş ancak kodu girdiğimde "There was a problem. Please try again later" diyor , hata veriyor.Kayıt yaptırabilen var mı acaba?

Anladım , cevap için teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Anladım , cevap için teşekkürler.

Rica ederim.Eğer bir gelişme olursa alıntılarım sizi tekrardan.
  • bakalım tutacak mı oyun..
  • Hocam ara ara deniyordum kodu girmeyi.En sonunda kabul etti ve early acces için 20 haneli yeni bir kod verdi.Altında belirtilen linke tıkladım ve o 20 haneli keyi hesabıma bir sorun olmadan girdim.Ara sıra deneyin belki hata vermez.

@mavilynx
  • quote:

Hocam ara ara deniyordum kodu girmeyi.En sonunda kabul etti ve early acces için 20 haneli yeni bir kod verdi.Altında belirtilen linke tıkladım ve o 20 haneli keyi hesabıma bir sorun olmadan girdim.Ara sıra deneyin belki hata vermez.

@mavilynx

Tamam ben de tekrar denemeye başlıyorum.Tekrar teşekkürler.
  • quote:

quote:

Hocam ara ara deniyordum kodu girmeyi.En sonunda kabul etti ve early acces için 20 haneli yeni bir kod verdi.Altında belirtilen linke tıkladım ve o 20 haneli keyi hesabıma bir sorun olmadan girdim.Ara sıra deneyin belki hata vermez.

@mavilynx

Girebildiniz mi kodu ?
  • quote:

quote:

quote:

@mavilynx

Girebildiniz mi kodu ?

Yok hala deniyorum "Error 3: There was a problem. Please try again later" hatası veriyor.Artık yarın denerim tekrar. :)

• Benim kodu kabul etmeden önce 15-20 kere denemiştim öyle oldu anca.Bu saate belki biraz hafiflemiştir yoğunluk diye düşünüyordum da neyse artık dediğiniz gibi yarın girersiniz

@mavilynx
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.