Şimdi Ara

Browser üzerinden Auction House?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben çok taip edemiyorum da; illaki lafı da geçmiştir, yaşıma verin artık;

auction house'nin oyuna bağlanmadan browser üzerinden açılma ihtimali, tartışması mevcut mu? blizzard bu konuda bir ümit ışığı doğurdu mu? ulan işte yapacak bişi yok bari item bakardım... (dediğim gibi daha önceden konuşulmuş, böyle bir topic açılmışsa kusura bakmayın ben bulamadım) (bulamadım derken "işyerinde diablo ile ilgili yapılabileceker" gibi bir topicte vardı o ayrı) (o ayrı derken tabi niye oraya yazmadım da ayrı topic açtım, hani sadece bu konuşulsun, bilgi kirliliği olmadan net bilgilere ulaşalım diye) (net bilgi derken temenni dilek gibi değil de, olacakmış olmayacakmış gibi...) ( derken derken patron da geldiii..)

Her imza mı kural dışı olur arkadaş? nasıl bir forumdur burası her şey politik her şey yasak, biraz özgürlük biraz ferahlık...

battlenet ID: Ger0nim0#2326 - Steam&Origin: Ger0nim0_86 - in DH since 2006
  • daha önceden böyle bir topic vardı sanırım ama henüz blizzard tarafından bir açıklama duymadım. kesinlikle yapılması şart
  • Websense'in gözü kör olsun, benim o olanağım da yok

Fifa Ultimate Team gibi birşey olabilir aslında internet üzerinden.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • şuanlık yok öyle bir şey umarım da yapıp(illegal ya da legal) oyunu resmen ah farma dönüştürmezler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.