aralarında son kademede üfleme farkı nedir? |
Vantilatör Fırsatları (238. sayfa)

-
-
beyaz ac motor zaten siyah dc 1395 in üflemesini ben gayet beğendim beyaza göre daha iyiydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Temmuz 2024; 17:38:26 > -
Nerden aldınız hiçbir yerde satışı yokta
-
Fark bariz var bir kere çapları dolayısıyla fark olmaması mümkün değil. Salonda geniş bir alanda etkili olması isteniyorsa tavsiye etmiyorum. Küçük odalarda, uyurken, veya dar bir alanda etkili olur. Belki bir tık daha büyük olabilirdi çapı. 35 yerine 40 cm gibi. Daha mantıklı olurdu gibime geliyor. Hafif olmasının çok bir önemi yok zira sürekli taşınan bir şey değil taşınsa bile o ağırlık farkı seçim yaparken kesinlikle etkisiz olur. Ama az yer kaplaması etkili olabilir küçük odalarda.
Bir de şöyle bir şey var hızı arttırdığınızda daha fazla ses çıkıyor flavele göre. Çünkü üfleme etkisi daha düşük. Flavelde 7 ye kadar ses hiç yok gibi. O hızdaki üflemesi bile yeterli. Ama Mi Fan 2 de yüzde 50 60 lara alsanız daha fazla ses çıkıyor ha çok rahatsız edici değil gibi ama durum bu.
Salon için alınacaksa bu fiyatlara yakın daha iyisi belki bulunabilir. DC motorlu fazla kademeli bu fiyatlara yakın var mı bilmiyorum.
Bu durumlara dikkat etmeyenler hayal kırıklığı yaşar. Görsellere bakıp ben daha büyük sanıyordum diyenler de olmuştur kesin. Beğenmeyip iade edenler de olmuştur. Tek tük yorumlarda görmüştüm.
-
Merhaba Mi Fan 2 için bir şey soracaktım. Pervanenin olduğu kafes demir mi? Yoksa plastik mi? Arçelik 16350 AV modelinde plastikti. Görünce almaktan direk vazgeçmiştim.
-
mi 2 fanın heryeri plastik plastiği hafif olması için yapıyorlar genelde arçeliğin kafesi çocğu modeli plastik yenilerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Temmuz 2024; 11:32:17 > -
Plastik ama bunun pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Yani plastik olsun ne olacak ki. Ayrıca alternatifi olmayan bir ürün gibi görünüyor. Belki Arçeliğin 16395 NAV modeli daha iyi olabilir bilemiyorum deneme imkanım olmadı. Fiyatı yükselmiş onun da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 19 Temmuz 2024; 11:23:11 > -
Arkadaşlar o zaman doğru soruyu soruyorum dc motorlu arçelik 16395 mi? Mi standing fan 2 mi? İkisi de 4.000 TL bandında.
-
oda plastik son yeni nesillerin çoğu plastik.
-
Gece uyurken beni çarpmayacak ve tam tadında serinlik versin niyeti ile düşünerek mi aldım ben. Tam o işe harika yarıyor. 100 hız kademesi olduğundan tam istediğim seviyeyi ayarlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi Standing fan 2 bence her türlü.
-
4 bin lira verip vantilatör alıp kötüleyecek haliniz yok elbette.
-
2 yıl önce 50 tl alınan dıjıtsu calışmıyordu.. 250 tamır ettırdım
1 hafta sonra yıne calışmıyor
fıkra gıbı
şimdi bu dandık çin toplamaları 750-1000 bandında.. alsan yıne cop olacak
-
Kendi açımdan ikisini kullanmadan net yorum yapmam mümkün değil. Teknik detaylarını fazla incelemedim. Fan çapı olarak mesela aynı mı? İkisi de memnun eder gibi duruyor. Salon için geniş bir alanda kullanılma ihtimali yoksa tercih edilebilir. Fiyat algımız biraz bozuldu bana yine de 4000 çok geliyor bunlara. Ama başka yoksa zaten mecbur alıyoruz veya indirim kovalıyoruz taksit kovalıyoruz.
Bu arada Arçeliğin fiyatı yükselmiş. Fiyatı şişirip sonra düşürerek millete ucuzladı algısı yaratıp daha fazla sattırma peşindeler herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 20 Temmuz 2024; 11:56:43 > -
fan 2 ve fan 2 lite arasında ne fark var arkadaşlar amazondan 1680 tlye yurtdışından fan 2 lite aldımdı kararsız kaldım
-
kullandığınız vantilatörlerde pervaneyi ters yöne dönderme tuşu var mı? benim tavan vantilatöründe siyah bir tuş var ben bunu vantilatör kapama tuşu sanıyordum. zincirli kol da kapıyor ama 3 kademe hız sonrası kapıyor ben bu direk kapıyor sanıyordum geçen tuşu itince pervane ters dönmeye başladı baya şaşırdım.
iyi ama bunun ne faydası var ki ters yöne dönerken hiçbir hava üflemez üflemiyor da zaten. acaba yoğun sigara içilen bir ortamda dumanı yukarı çekmek gibi fantastik bir düşünce aklımdan geçmiyor değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 20 Temmuz 2024; 15:24:5 > -
Nerden aldınız linki varsa atabilir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ac motor daha sesli daha fazla elektirik harcıyor.
ama dc mortorlarda yüksek kademede bayağa ses çıkartıyor ac den aman aman fark göremedim ben incelerken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Temmuz 2024; 17:23:37 > -
3 geniş bicaklı vantilatörler 5 ince bıçaklı vantilatorden daha iyi üfler mi 5 bıçaklı olan sanki daha az rüzgar veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X