< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (239. sayfa)

-
-
Benim evde raks 16 orx var. Alüminyum ve döküm olduğu için çok ağır, müthiş ağır. Olduğu yerde bile zor oynatıyorsun. Bir yerden bir yere taşıman işkence. Sanayi tipi dediklerinden. Nefret ettim.
Amazondan 1.600'ye olan xiaomi fan 2 lite aldım.Ne kadar hafif o kadar iyi diye bakıyorum artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 20 Temmuz 2024; 23:17:46 > -
dijıtsu kesınlıkle almayın.. çok cabuk ısınıyor ve sogumuyor.. gece uyurken acıp sabah elektrık mı gıttı dıye kalkarsınız
bır bakmışsınız yanmış
ayaklar kötu.. seslı calışır..
ısı termiği sorunudur dedım actım şase yapmak ıcın, megerse ısıdan mil pervanelerı kırılmış.. o kadar adi malzemesi var
gece uzun kullanım varsa kesınlıkle dc model almak lazım.. yoksa yılda 2 kere al çöpe at yapılır.. eskıden dandıklerın malzemesı bıle suandan ıyı
-
o bacaksız hissettirmeden çarpar hocam
-
+1
Dijitsu, Çin 'de ilkokul öğencilerine ev ödevi olarak verilmiş gibi, Çin 'den bu kadar dandiği çıkmaz yoksa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
klimanın verdiği soğuğu eve dağıtsın diye arçelik 16395 aldım 10gün önce. 10gündür de full 12de çalışıyor, 24saat olunca otomatik kapanıyor. tekrar açıp devam ediyorum. 6 adım ötede bile hava suratıma çarpıyor. beğendim ürünü, hem de kibar.
Ama kirada değilseniz klima alın kesinlike, kışın da sıcağından faydalanırsınız.
-
menfeze takılacaksa, içerdeki havayı dışarı atar.
arızası ney ? genelde transistör değişir 50-100 liraya satılır.
Xiaomi fiatı 1600 e ara ara düşermi , uyguna almışsınız gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bim'de 699 Tl'ye satılan Kumtelden var 1. Kademede 18 - 19 Saat No Stop çalışıyor bazen 24 Saat'i geçiyor hiç sorun yaşatmadı şimdiye kadar ısınma normal Seviyede. Lokasyon Aydın 44 - 45 Derece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 21 Temmuz 2024; 3:25:38 > -
Aynen düşündüğünüz gibi. Bir yöne dışarıdaki havayı size üflerken diğer yönde odadaki havayı dışarı atar. Eskiden Kahvehanelerde sigara serbestken o şekilde kullanıp dumanı dışarı atarlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben stok kovalayarak aldım. Ama biraz mesai harcamak lazımdı. Satıcı belirli aralıklarla 1-2 stok koyuyordu. Devam ediyor mu bilmiyorum.
-
Yorum için teşekkürler.
Amazon dan bu ürünü sipariş ettim.
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Luxell LXF-518 W Beyaz Vantilatör, 18 https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZ7P3DL4?ref=cm_sw_r_apan_dp_G5Y03ZY21F47GKDPH3SV&ref_=cm_sw_r_apan_dp_G5Y03ZY21F47GKDPH3SV&social_share=cm_sw_r_apan_dp_G5Y03ZY21F47GKDPH3SV&starsLeft=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Tavan vantilatoru oneriniz var mi?
Kule tipi vantilatör olarak hangisini önerirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz beklenti meselesi, sizden 3-4 yorum yukarda bir arkadaş da aydın da 44-45 derecede iş gördüğünü söylemiş. Muhtemelen sizin beklentiniz yüksek olduğu için karşılamadı, biraz daha pahalı cihazlara yönelebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
piyasanın en ucuz vantilatörünü alıp malzeme kalitesi beklemekte nedesem bilemedim en ucuzunu alıyorsan işini görüyormu ona bakıcaksın.
range aldık işimizi görüyor bizimkiler beğendi özellikle hafif olmasını kalite olanlarda ağır oluyor bir çoğu odadan odaya taşımak zor bayanlar kaldıramaz bile.
arçeliğin çoğu modeli ağır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Temmuz 2024; 16:1:3 > -
yenı mı aldınız urunu.. ılk sene 1 ay boyle kullanım olabılır sans urunu bunlar
2.yıl yazın sorunlar baslıyor.. mil kısımlarına toz dolması.. yag bıtışı kuruluk gıbı sorunlarla ısınma hat sevıyeye yukselıyor
ısı sigortası da cogunda 110-130 arası.. o sebeple ben bu ucuz urunlerden almam artık..
-
Ben inanmıyorum iş gördüğüne. Ben daha ürünü kuramadım. Çünkü hem kırık geldi, hem de inanın malzeme kalitesi çöp. Pervane kağıt gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X