< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (948. sayfa)

-
-
beyler 4080li sistemde dlss kalite modunda oyun hafif bulanık oluyor yav
ben dlss4 açmıyor muyum acaba
-
Transformer/dönüştürücü seçeneğini açacaksınız ayarlardan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam oyun yüklü değil teyit etme şansım yok ama dönüştürücü yazması lazım hatırladığım kadarıyla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Phantom Liberty DLC'si 10 milyon adet satışa ulaşmış. Güzel bir satış başarısı diyebiliriz.
x (formerly twitter)
Cyberpunk 2077 (@CyberpunkGame) on Xhttps://x.com/CyberpunkGame/status/1927750279316779154 -
kesinlikle daha fazlasını hak ediyor, dlc paketini mutlaka sir kaç kez oynayıp farklı sonları görmeye çalışın
-
C2077'nin yayınlandığı 5 yıldır bu kadar Patch-düzeltme çıkarıyorlar derken şu reklam panoları duvar resimleri vb şeylerde bulanık çamurlu görümüm hatasını düzeltemediler çok saçma ya. Bunu aşağıdaki linkte ss görüntüleriyle açıklamıştım, işte bu sorunu neden görmezler bir şeyler yapmazlar anlamıyorum. Mesajımda dediğim gibi, yakın planda uzakta bazı reklam panolarında duvar resimleri posterler bulanık çamur halde diğerleri düzgün duruyor anlamadım sebebini hatta bunun için Nexus'da birkaç Mod bulmuştum da halletmiştim biraz.
donanımhaber forum
Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehberhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157211944Görüntüleriyle bahsettiğim mesajıma cevap yazan bir arkadaş şöyle açıklamıştı:
ALINTI: "Reklam panoları konusunda sıkıntı devam, oyun sanıyorum kendi kendine rastgele şekilde bazı panolara belirli reklamları göstermek üzere programlı ve atıyorum küçük panoda sorun yokken, aynı resim büyük panoya denk gelince piksel piksel kalıyor, daha sonra görüntü değişip yerine ona uyan bir resim gelince sıkıntı kalmıyor. Yabancı forumlarda da bundan bahsedilmiş ancak çözümü yok, kimisi save'i tekrar yükle düzeliyor falan demiş ama olmuyor, fotoğraf değişiyor muhtemelen. Nexus mod'ta bunun modu falan varsa belki vardır."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 21 Haziran 2025; 7:17:5 >
-
Merhaba arkadaşlar oyunun başlarındayım. İlk defa oynuyorum. Bir yerde takıldım yardımcı olur musunuz. Bir npc ye haritada görev için gitmek istiyorum fakat aracıma binip trafiğe çıkar çıkmaz iki üç araba peşime takılıyor, çete gibiler gelip beni öldürüyor. Level leri benden yüksek gibiler. kafalarında kuru kafa işareti var. Ne yapmam gerekiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 18 Haziran 2025; 18:15:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buraya ekran görüntüsü atabilir misiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fps arttimi hocam ?
Cyberpunk 2077 2.3 güncellemesi, 26 Haziran'da yayınlanacak
Virtuous Studios tarafından yapılan güncellemenin iyileştirme ve yeni içerik odaklı bir güncelleme olması bekleniyor.
x (formerly twitter)
De Marke Gaming (@demarkegaming) on Xhttps://x.com/demarkegaming/status/1936126028159803541 -
Hey Chooms,
Başlangıçta 2.3 Güncellemesini 26 Haziran'da elinize vermeyi umuyorduk. Ancak, bundan memnun olduğumuzdan emin olmak için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak - Güncelleme 2.2'ye benzer bir kapsam hedefliyoruz. Mümkün olan en kısa sürede sizi daha fazla bilgilendireceğiz!
Sabrınız için teşekkür ederiz!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Güncelleme ne içerecek acaba?
Hiç bilmiyorum valla çıktığında notlar paylaşılır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X