Şimdi Ara

LG ls3500 led tv alacağım yardımlarınız lütfen,,,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, daha cok otomobil kısımlarında vakit geçiririm, ancak evdeki tv bozulunca yenisinin arayışlarına başladım. Bu esna da klik.sa da tv sehpası askı aparati ve akıllı priz ile bu televizyon, lg ls3500 modeli kampanyaya girmiş. 869 tl fiyati var

Öncelikle cihaz led tv 100hz ancak hdready görüntüye sahip. Bu ürünle beraber bim de satılan lifemaxx uydu alıcısını da alacağım. Tv den oyle yüksek beklentilerim yok. İhtiyacımı görsün yeter. Oyle pc yada konsol bağlamayacağım. Sadece bim de satılan alıcı ile bu tv iyi bir ikili olur mu sizce??
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2021 Fiat Fiorino Cargo
  • Beklentileriniz çok yüksek değilse bu TV ihtiyacınızı karşılayacaktır. Yalnız uydu alıcısı ne kadar iyidir bilemem, ondan kaynaklı görüntüde kalite düşüşü yaşayabilirsiniz.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• www.kliksa.com da 749 TL Kargo bedava %10 word puan ile 675 TL ye geliyor, Ne dersiniz almaya değer mi ? Kullanan var mı acaba ?
    "Vallahi Dünya Malı İçin Allah Demem." Terzi Baba Hz.
  • Ful HD olmadığı için vazgeçtim.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.