Şimdi Ara

Sözde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır 90 kuşağının ne 80 ile ne 2000 ile çok daha bir farkı yoktu.Neymiş çocukluk sakızlar şekerler oyuncaklar arkadaşlıklar sokak ortamı...
    Ne abarrtınız ve bunların hepsini 80 kuşağı sizden önce yaşadı,2000 kuşağına devretti.

Kendinizi özel sanmayın,90'lı yıllar,80'li yıllar size çocuk olduğunuz için güzel veya özel gelebilir.

Ama o dönemlerde yetilşkin olsadınız 2000'li yıllara değişmeyeceğinize eminim.

Koyun sürüsünü ciddi alabilecekler için söylüyorum 2000 sadece bir örnek.
    Yav neden anlamakta zorluk çekiyorsunuz? Ben 2000'li yıllarda yaşamanın çok daha rahat oldğunu kasteddim. Siz işi 2000'li yıllarda çocukluk daha güzele çektiniz! Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 18 Mayıs 2012; 15:37:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 18 Mayıs 2012; 15:24:13 >
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

Hayır 90 kuşağının ne 80 ile ne 2000 ile çok daha bir farkı yoktu.Neymiş çocukluk sakızlar şekerler oyuncaklar arkadaşlıklar sokak ortamı...
    Ne abarrtınız ve bunların hepsini 80 kuşağı sizden önce yaşadı,2000 kuşağına devretti.

Kendinizi özel sanmayın,90'lı yıllar,80'li yıllar size çocuk olduğunuz için güzel veya özel gelebilir.

adam 2000 doğumlu beyler kaçın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 18 Mayıs 2012; 15:26:02 >

her nekadar liseli olsamda doğru olduğum kesin...
    paylaşım için teşekkürler 2000li

her nekadar liseli olsamda doğru olduğum kesin...
    Görüyoruz demeye çalıştığını yok devretmiş kafan yokmu be senin?

-facede durum beğendirmeye çalışan adamların hepsi en fazla 2000 li ve sen bunların içindesin sayılacak milyonlarca şey var....
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Alıntıları Göster
    Adam 2000'li beyler.

Alıntıları Göster
    80'li yılları bilemem ama emin ol 90'lı ile 2000'li yıllar arası çok fark var.

• quote:

Nerden çıktı şu 2000 muhabbeti?
    her koyun aynı cevabı yazmasa şaşarım...

LİSELİ OLSAMDA

dağılın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive09 -- 18 Mayıs 2012; 15:31:30 >

Orijinalden alıntı: Conquistador

Adam 2000'li beyler.

Alıntıları Göster
    Adam haklı, ben de 90lıyım, çok güzel ortamım vardı eyvallah, o sakızdı, şekerdi kıl, tüy çizgi filmleri de izledik. Ama emin olun hiç fark yok.

quote:

Nerden çıktı şu 2000 muhabbeti?
    her koyun aynı cevabı yazmasa şaşarım...

Neyin tribindesin birader, anlamadım ki.

Orijinalden alıntı: Ouroboros

Adam haklı, ben de 90lıyım, çok güzel ortamım vardı eyvallah, o sakızdı, şekerdi kıl, tüy çizgi filmleri de izledik. Ama emin olun hiç fark yok.

Alıntıları Göster
    81 liyim ve bu kıskançlığı çok iyi anlıyorum. küçük kardeşim de senin gibi düşünüyor. imreniyor abisine tıpkı senin gibi.

Orijinalden alıntı: haKannEfrEt

81 liyim ve bu kıskançlığı çok iyi anlıyorum. küçük kardeşim de senin gibi düşünüyor. imreniyor abisine tıpkı senin gibi.

Alıntıları Göster
    "Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı. Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır.." diye birşey çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 18 Mayıs 2012; 15:32:37 >

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

80'li yılları bilemem ama emin ol 90'lı ile 2000'li yıllar arası çok fark var.

katılıyorum

LİSELİ OLSAMDA

adam konuyu değiştirdi dağılın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive09 -- 18 Mayıs 2012; 15:34:14 >

Orijinalden alıntı: haKannEfrEt

Alıntıları Göster
    zaten önemli olan 80 ler 90 lar felan değil, kime sorsan kendi cocukluk dönemi en güzelidir çünkü kendisi için o dönem katkısızdır..

Hayır 90 kuşağının ne 80 ile ne 2000 ile çok daha bir farkı yoktu.Neymiş çocukluk sakızlar şekerler oyuncaklar arkadaşlıklar sokak ortamı...

Koyun sürüsünü ciddi alabilecekler için söylüyorum 2000 sadece bir örnek.

katılmıyorum hocam.eskiden pc başında takılacağımıza çıkıp top oynardık.şimdiki grafik çöplüğü oyunlara tercih ederim.ben 93lüyüm, çok büyük sayılmam ama çok da küçük sayılmam.2000li yıllarda doğsaydım teknoloji çöplüğü içinde büyüyecektim.daha yazmak isterdim ama arkadaşlarla takılıyorum ;)

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• quote:

Alıntıları Göster
    Tamam 2000'il
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.