Şimdi Ara

Sözde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler herkesin çocukluğu kendine güzel gelir.Şuan burada takılabilecek yaşta olanlara tabi.Artık feysbuk+asosyallik dönemi başladı bundan sonraki nesile yazık

Orijinalden alıntı: S. Todd

Koyun sürüsünü ciddi alabilecekler için söylüyorum 2000 sadece bir örnek.
    Yav neden anlamakta zorluk çekiyorsunuz? Ben 2000'li yıllarda yaşamanın çok daha rahat oldğunu kasteddim. Siz işi 2000'li yıllarda çocukluk daha güzele çektiniz! Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?

neden böyle büyük yazıyorsun anlamıyormuyuz da bukadar büyük yazıyorsan yazını düzenle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive09 -- 18 Mayıs 2012; 15:39:47 >

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=731294

Pencereyi kapa ?

Hayır 90 kuşağının ne 80 ile ne 2000 ile çok daha bir farkı yoktu.Neymiş çocukluk sakızlar şekerler oyuncaklar arkadaşlıklar sokak ortamı...
    Ne abarrtınız ve bunların hepsini 80 kuşağı sizden önce yaşadı,2000 kuşağına devretti.

Kendinizi özel sanmayın,90'lı yıllar,80'li yıllar size çocuk olduğunuz için güzel veya özel gelebilir.

Ama o dönemlerde yetilşkin olsadınız 2000'li yıllara değişmeyeceğinize eminim.

Yav neden anlamakta zorluk çekiyorsunuz? Ben 2000'li yıllarda yaşamanın çok daha rahat oldğunu kasteddim. Siz işi 2000'li yıllarda çocukluk daha güzele çektiniz! Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?

tatmayan bilemez evlat, istersen fazla zorlama, ne dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Hayır 90 kuşağının ne 80 ile ne 2000 ile çok daha bir farkı yoktu.Neymiş çocukluk sakızlar şekerler oyuncaklar arkadaşlıklar sokak ortamı...
    Ne abarrtınız ve bunların hepsini 80 kuşağı sizden önce yaşadı,2000 kuşağına devretti.

Kendinizi özel sanmayın,90'lı yıllar,80'li yıllar size çocuk olduğunuz için güzel veya özel gelebilir.

Ama o dönemlerde yetilşkin olsadınız 2000'li yıllara değişmeyeceğinize eminim.

tatmayan bilemez evlat, istersen fazla zorlama, ne dersin?

ben 2000'li yıllarda doğmadım bu bir.
    Burda yaşam kolaylığını tartışıyoruz bu da iki.

Madde madde yazsamda en büyük fontta yazsamda babanızın gözünden bakamayacaksınız.Boşverin neyi kasteddiğimi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşünüyorumda,nezaman bir konu açsam 1-2 üye konuyu yanlış anlayıp abuk subuk şeyler yazıyor,diğerleride bu üyeleri takip ediyor...
    Ve ben ne zaman bunu düzeltmeye çalışsam ya mesajım ya konum siliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 18 Mayıs 2012; 15:50:30 >
  • Harbiden bi bitmediniz. O yillarin havasini tatmayan bunun ne oldugunu bilemez. Evet 80 lerde cocuktuk, ne 100 lerce tv kanali, nede 100 lerce mb lik internet vardi, nede asosyallik. En basitinden sunu yazayim, mektup arkadasliginin bile ne oldugunu biliyormusunuz? Bilemezsiniz tabiki cunku siz o nesile ait degilsiniz. Sokaga ciktigimiz zaman cocuklugumuzu doya doya yasardik. Simdikiler gibi elinde cep telefonu, aksamdan sabaha kadar mesajlasarak degil. Bu farki bilemezsiniz!

Orijinalden alıntı: CodeX

Harbiden bi bitmediniz. O yillarin havasini tatmayan bunun ne oldugunu bilemez. Evet 80 lerde cocuktuk, ne 100 lerce tv kanali, nede 100 lerce mb lik internet vardi, nede asosyallik. En basitinden sunu yazayim, mektup arkadasliginin bile ne oldugunu biliyormusunuz? Bilemezsiniz tabiki cunku siz o nesile ait degilsiniz. Sokaga ciktigimiz zaman cocuklugumuzu doya doya yasardik. Simdikiler gibi elinde cep telefonu, aksamdan sabaha kadar mesajlasarak degil. Bu farki bilemezsiniz!

Arkadaşım allah rızası için bak allah rızası için yada her neye taıpyorsan onun rızası için lütfen ama lütfen benim neyi kastettiğimi anla ondan sonra cevap ver ben kaç mesajdır bir yanlışlığı düzeltmeye alışıyorum ama konuyu herkes farklı yere çekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: CodeX

Harbiden bi bitmediniz. O yillarin havasini tatmayan bunun ne oldugunu bilemez. Evet 80 lerde cocuktuk, ne 100 lerce tv kanali, nede 100 lerce mb lik internet vardi, nede asosyallik. En basitinden sunu yazayim, mektup arkadasliginin bile ne oldugunu biliyormusunuz? Bilemezsiniz tabiki cunku siz o nesile ait degilsiniz. Sokaga ciktigimiz zaman cocuklugumuzu doya doya yasardik. Simdikiler gibi elinde cep telefonu, aksamdan sabaha kadar mesajlasarak degil. Bu farki bilemezsiniz!

Arkadaşım allah rızası için bak allah rızası için yada her neye taıpyorsan onun rızası için lütfen ama lütfen benim neyi kastettiğimi anla ondan sonra cevap ver ben kaç mesajdır bir yanlışlığı düzeltmeye alışıyorum ama konuyu herkes farklı yere çekiyor.

yahu tamam anladım seni sanırım.ama 2000de kriz vardı aga :)

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.