Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

quote:

Orijinalden alıntı: maviay1

half sbs ye göre 3d bluray iso görüntü farki cokmu gözle görünür bicimde 3d efeklerimde bir fark varmi acaba ve görüntü kalitesi sana göre nekadar iyi bir yüzde vere bilirmisin.

ben aralarında çok büyük bir fark göremedim açıkçası, hatta john carter filmini bluray ve sbs olarak her ikisinide indirdim ve seyrettim, öyle çok fark göremedim, bu sebeple iso film indirmem bir daha, hem çok yer kaplıyor hemde indirmesi dert benim için

Üstat John Carter sbs filmi için alt yazı nerden buldun bana link yada bir şekilde gönderebilirmisin bu filme journey 2 alt yazı bulamadım. Bir yardım ltf.

http://divxplanet.com/ burada populer bütün filimlerin alt yazısını bulursun.hemde ıstediğin fps değerınde,ufak sapmalar olur ıse bunları Subtitle Workshop programını ındır ve oradan yaparsın.resimli kulanımı mevcut netde..

Alıntıları Göster
    yeşil ekran sorunu devam edıyor malesef..daha once anlatıklarım şimdi bendede işe yaramıyor enteresan olan elektırık kablosunu cıkarıp bır sure bekleyıp takıyorum kırmızı ısık yanıyor power tusuna basıyorum ısık kayboluyor ve agreat ekranında hıç bır gosterge yanmıyor.öyle beklıyoruz.. enteresan bır sıkıntı.bu sıkıntıyı bırkaç arkadaştan başka yaşayan olmadımı,gerı ıademı etsek,değiştirsekmi bilemıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

yeşil ekran sorunu devam edıyor malesef..daha once anlatıklarım şimdi bendede işe yaramıyor enteresan olan elektırık kablosunu cıkarıp bır sure bekleyıp takıyorum kırmızı ısık yanıyor power tusuna basıyorum ısık kayboluyor ve agreat ekranında hıç bır gosterge yanmıyor.öyle beklıyoruz.. enteresan bır sıkıntı.bu sıkıntıyı bırkaç arkadaştan başka yaşayan olmadımı,gerı ıademı etsek,değiştirsekmi bilemıyorum.

Ben yeşil ekran sorununu bu oynatıcıyı almadan önce dark oynatıcıda yaşamıştım. Onda da sorun oynatıcıda değil hdmi kablodaymış. Hdmi kabloda kırıklık olmuş değiştirince o sorun düzelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

HD kanalları nasıl seyredebileceğinize ait bilgiyi yakında burada vereceğim.

Aşağıda bu işlemi yaptıktan sonra çektiğim videoyu izliyebilirsiniz

Şifrenin en sonundaki harf görünmüyor yalnız. "f" harfinden sonrasını çok hızlı geçiyorsunuz.

Buna gerek kalmadı , bugünden itibaren SYSTEM TOOLS'dan LİNK UPDATE yaparsanız artık kanallar otomatik açıyor

Teşekkür ederim bugün denedim çalıştı.

• quote:

quote:

Ben yeşil ekran sorununu bu oynatıcıyı almadan önce dark oynatıcıda yaşamıştım. Onda da sorun oynatıcıda değil hdmi kablodaymış. Hdmi kabloda kırıklık olmuş değiştirince o sorun düzelmişti.

yenı 1,4 kablo bağlayıp denedım şimdi gene aynı yeşil ekran devam edıyor.uzerındekı versıyon 2280..acaba yenı versıyonu yuklesem duzelırmı.yoksa bu yenı versıyonu yukledık dıye garantı dışı kalma ihtimali olabılırmı,olmazsa yarın gerı gonderme işlemlerıne başlıycam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

Araştırdığım pek çok media player üzerine bu alette karar kıldım özellikleri bana çok cazip gelmişti özellikle avr ler için ses formatlarını pass through yapabilmesi ,Bu alet için neler söyleyebilrsiniz ? görüntü işlemcisi nasıl ? Hd ve 3d görüntülerdeki kalite nasıl ? keskin ve berrak bir görüntüyemi sahip 3d ler derin mi ? beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

pass through yapıyor. seçeneklerden ses formatını hdmi yada optik ben raw seçiyorum. dekoderim kendi çözüp hoparlöre veriyor. lg hb-1100re var bende bu şekilde kullanıyorum
  • quote:

quote:

quote:

yenı 1,4 kablo bağlayıp denedım şimdi gene aynı yeşil ekran devam edıyor.uzerındekı versıyon 2280..acaba yenı versıyonu yuklesem duzelırmı.yoksa bu yenı versıyonu yukledık dıye garantı dışı kalma ihtimali olabılırmı,olmazsa yarın gerı gonderme işlemlerıne başlıycam.

Bizler gibi sancak bilgisayardan alsaydın her türlü destek alırdın. Yeni versiyonda yüklesen de garantiliydi. Ama başka yerden aldıysan versiyon yüklemeden bir irtibata geçersen senin açından iyi olur. Sonradan iade vb. sıkıntı yaşama yeni versiyon yükledin diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

quote:

quote:

quote:

Bizler gibi sancak bilgisayardan alsaydın her türlü destek alırdın. Yeni versiyonda yüklesen de garantiliydi. Ama başka yerden aldıysan versiyon yüklemeden bir irtibata geçersen senin açından iyi olur. Sonradan iade vb. sıkıntı yaşama yeni versiyon yükledin diye.

pekı sızlerın hıç yeşil ekran sıkıntısı yaşayanınız olmadımı..bu sık rastlanan bır şeyse başka markalara yönelmek için..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pekı sızlerın hıç yeşil ekran sıkıntısı yaşayanınız olmadımı..bu sık rastlanan bır şeyse başka markalara yönelmek için..

Alıntıları Göster
    bence versiyon yükseltin çünkü hatırladığım kadarıyla ilk versiyonlarda böyle bir sorun yaşamıştım. ayrıca HDMI kablo umarım kaliteli bir markadır.

• quote:

bence versiyon yükseltin çünkü hatırladığım kadarıyla ilk versiyonlarda böyle bir sorun yaşamıştım. ayrıca HDMI kablo umarım kaliteli bir markadır.

Alıntıları Göster
    epson projeksıyonun kendı kablosu 1,4.başka kablolarlada denedım.yanlız şu an hıç açamadım cıhazı ya yeşil ekran oluyor yada açılmıyor..bır açılsa 3d ıso lara ses ekleme ile ilgili son yaptığım fılmı denıycem.hemen hemen oldu gıbı.artık turkçe ses eklemede sorun olmıycak gıbı,ama bır cıhazı açamadım,aksilik olacak ya..

• quote:

epson projeksıyonun kendı kablosu 1,4.başka kablolarlada denedım.yanlız şu an hıç açamadım cıhazı ya yeşil ekran oluyor yada açılmıyor..bır açılsa 3d ıso lara ses ekleme ile ilgili son yaptığım fılmı denıycem.hemen hemen oldu gıbı.artık turkçe ses eklemede sorun olmıycak gıbı,ama bır cıhazı açamadım,aksilik olacak ya..

Alıntıları Göster
    Bizde belki bir miktar ucuz yollu alırdık ama Sancak Bilgisayardan almayı tercih ettik çünkü hertürlü desteklerini esirgemiyorlar. Ayrıca bu benim ikinci cihazım Önceki cihazım ışık yanıyordu ve display çalışmıyordu. Sağolsunlar desteklerini esirgemediler. Arızaya kendilerine göndermiştim Yeni değişim yapıp göndermişlerdi. İyikide Sancak bilgisayardan almışım diyorum. Umarım aldığınız yer size değişim veya teknik desteklerini esirgemezler.

• quote:

Bizde belki bir miktar ucuz yollu alırdık ama Sancak Bilgisayardan almayı tercih ettik çünkü hertürlü desteklerini esirgemiyorlar. Ayrıca bu benim ikinci cihazım Önceki cihazım ışık yanıyordu ve display çalışmıyordu. Sağolsunlar desteklerini esirgemediler. Arızaya kendilerine göndermiştim Yeni değişim yapıp göndermişlerdi. İyikide Sancak bilgisayardan almışım diyorum. Umarım aldığınız yer size değişim veya teknik desteklerini esirgemezler.

Alıntıları Göster
    indirdik.com dan aldım.bu sıtede verılmıştı adresı bende aldım.bıraz aceleye geldı düşünemedik ama dur bakalım belkıde onlarda bızı madur etmezler.yarın mesaja cevap gelir.demin bildirdim..

• quote:

Harici ses dosyası okuması herhalde gelmeyecek bizim R6S lere, ama bu çalışmanın sonucunun olumlu olmasınını dört gözle bekliyorum. Olumlu sonuçlar alırsan birde burda anlatım veya örnek anlatım video eklersen memnun olurum bizde en azından ses dosyası ekleme durumuna gelelim sayende 3d isolara.
  • quote:

quote:

Harici ses dosyası okuması herhalde gelmeyecek bizim R6S lere, ama bu çalışmanın sonucunun olumlu olmasınını dört gözle bekliyorum. Olumlu sonuçlar alırsan birde burda anlatım veya örnek anlatım video eklersen memnun olurum bizde en azından ses dosyası ekleme durumuna gelelim sayende 3d isolara.

Alıntıları Göster
    pc de yaptıklarımı power dvd ıle calıştırınca hıç yapmamış gıbı oluyor ama agreat da calıştırınca turkce sesı aldım tek sıkıntı ılerı gerı almada.onuda duzeltırsem sıkıntı kalmayacak ama aksılık işte cıhaz arızalandı..

• quote:

pc de yaptıklarımı power dvd ıle calıştırınca hıç yapmamış gıbı oluyor ama agreat da calıştırınca turkce sesı aldım tek sıkıntı ılerı gerı almada.onuda duzeltırsem sıkıntı kalmayacak ama aksılık işte cıhaz arızalandı..

Alıntıları Göster
    Cihazın hdmi 1.4 destekli olduğu söyleniyor şimdi ben bu cihazda hdmi 1.3 kullanamayacakmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

Cihazın hdmi 1.4 destekli olduğu söyleniyor şimdi ben bu cihazda hdmi 1.3 kullanamayacakmıyım ?

1.3 de kullanabiliyorsun bende 1.3 var açıkçası ikisinin arasında ne fark var görüntümü daha kaliteli oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Easy Ice

quote:

1.3 de kullanabiliyorsun bende 1.3 var açıkçası ikisinin arasında ne fark var görüntümü daha kaliteli oluyor?

Alıntıları Göster
    1.3 kulanirsiniz sadece 3d filimlerde problem yasaya bilirsiniz 1.4 hdmi kablo 3d filimler icin üretilmistir ve 1.3 göre hizlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: maviay1

1.3 kulanirsiniz sadece 3d filimlerde problem yasaya bilirsiniz 1.4 hdmi kablo 3d filimler icin üretilmistir ve 1.3 göre hizlidir

Alıntıları Göster
    4 sene önceki 1.3 bile olmayan kabloyu LG 42LW4500 ve R6S de kullanıyorum,ne 3d mkv lerde nede 3D isolarda sorun yaşamadım,kabloda farketmiyor 1.3 ,1.4 olması,önemli olan cihazların desteklemesi 1.4 ü

edit : bağlantılarda ve cihazda sorun yoksa 3d isoları oynatınca r6s ve tv otomatik 3d moda geçiyor hiçbir ayar yapmadan zaten,ekranın sol üst köşesinde 3D yazıyor film başlayınca (3d isolarda geçerli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 1 Haziran 2012; 11:58:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

4 sene önceki 1.3 bile olmayan kabloyu LG 42LW4500 ve R6S de kullanıyorum,ne 3d mkv lerde nede 3D isolarda sorun yaşamadım,kabloda farketmiyor 1.3 ,1.4 olması,önemli olan cihazların desteklemesi 1.4 ü

edit : bağlantılarda ve cihazda sorun yoksa 3d isoları oynatınca r6s ve tv otomatik 3d moda geçiyor hiçbir ayar yapmadan zaten,ekranın sol üst köşesinde 3D yazıyor film başlayınca (3d isolarda geçerli)

Alıntıları Göster
    cevaplarınız için teşekkür ederim peki cihazın görüntü ve ses kalitesi nasıl filmlerde donma gibi sıkıntı var mı yoksa eğer cihaz tam bana göre

• quote:

cevaplarınız için teşekkür ederim peki cihazın görüntü ve ses kalitesi nasıl filmlerde donma gibi sıkıntı var mı yoksa eğer cihaz tam bana göre

Alıntıları Göster
    Bugün SYSTEM TOOLS'dan LİNK UPDATE yaptım, HD kanallar açılıyor ama çok takılıyor, tüm IP kanallarda takılma var, internetim 8mbit sınırsız, ne yapmam gerekiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: aysay

Bugün SYSTEM TOOLS'dan LİNK UPDATE yaptım, HD kanallar açılıyor ama çok takılıyor, tüm IP kanallarda takılma var, internetim 8mbit sınırsız, ne yapmam gerekiyor...

Bende donma olmadı pc de download yada upload yapıyorsan donma olabilir. Mutlaka bilgin vardır belki gözden kaçırmışındır. Pc kapat dene.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.