Bildirim
Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (67. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdos113
2-3 kere kontrol ettım onlarıda..ama yok sadece kırmızı ışık yanıyor ve kumanda açma tuşu hıc bır şey yapmıyor.sizde nasıl power tusuna basınca hemen acılıyormu cıhaz.cıhazın uzerınde de acma kapama tusu olmalıydı en azından onemlı işlevler yapılmalıydı..
Bende kumandadan açma tuşuna basınca o kırmızı ışık sönüyor ortada hello yazısı gözüküyor. Yani sizde kumanda bozuk. Uydu kumandası ile denedim açılmadı. Sizde başka kumandalar (akıllı kumanda falan) varsa onunla bir deneyin isterseniz. Çünkü ürün açıldıktan sonra uydu kumandası durdurma işlemini vs. yapabiliyor, sadece açma işlevini görmüyor. Ürün açılmış olsa network üzerinden kumanda etme de var ama açılmadan o da kontrol edilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy123 -- 31 Mayıs 2012; 20:07:40 > -
akıllı kumanda yok malesef,fırmaya mesaj attım artık gerı verıp ıade edeceğim,urunden soğudum bu arada almayabılırımde.en güzeli gene pc uzerınden calıştırmak filimleri..ilk deneyimimizde bu sıkıntı olması benı medıa oynatıcılarına karşı cıddı soğuttu..ilgine teşekkür ederim bu arada eddy... -
quote:
akıllı kumanda yok malesef,fırmaya mesaj attım artık gerı verıp ıade edeceğim,urunden soğudum bu arada almayabılırımde.en güzeli gene pc uzerınden calıştırmak filimleri..ilk deneyimimizde bu sıkıntı olması benı medıa oynatıcılarına karşı cıddı soğuttu..ilgine teşekkür ederim bu arada eddy...
Rica ederim. Keşke elimden bir şey gelseydi. Ben de bir hevesle aldım lcd televizyon yok monitöre arada sırada bağlayıp kullanıyorum. Sadece taşınabilirliği iyi gerisi tabi ki bilgisayarı tutmaz. -
kumandasına bır ıkı hafıf sert tıklamalar yaptım bırden actı cıhaz.sonra pıl yuvasında pıllerın tam oturmadığı daha dorusu bır pıl yvasının sıkıntılı olduğunu gordum bıraz tornavıdayla ayar yaptım sımdı calışıyor.bırazdan test edeceğim.tekrar teşekkürler. -
ilk acılışta renkler her şey normal turkçe menü..projeksıyonda denıyorum.fılım calıştırınca bırden renkler yeşileşiyor cızgılenıyor kapatıp açana kadar duzelmiyor.şimdi birde tv de denıyeceğim bakalım renkler bozulacakmı. -
tv de denedinmi arkadasim 3d test yaptinmi sonucu yazarsan sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay1 -- 31 Mayıs 2012; 0:14:50 > -
quote:
ilk acılışta renkler her şey normal turkçe menü..projeksıyonda denıyorum.fılım calıştırınca bırden renkler yeşileşiyor cızgılenıyor kapatıp açana kadar duzelmiyor.şimdi birde tv de denıyeceğim bakalım renkler bozulacakmı.
Belki NTSC ayarlıdır. onu PAL yap ya da diğer çözünürlüklere ayarla da bir dene. -
once tv de denedım her şey yolunda renkler doğal hıç bır bozulma yok.sonra projeksıyona bu sefer hdmi kabloyla bağladım yıne en ufak bır sorun yok.sanırım projeksıyonun wifi ozeliğiyle bağlanınca sorun cıkıyor onuda yakında cozerim.şu an hdmı kabloyla testler yaptım.
ilk defa medıa player kulanan bırı olarak urun cok hoşuma gıttı.
ıso 3d fılımler sorunsuz ve cok akıcı bır biçimde calıştı.
alt yazılardakı seçenekler cok guzel.mesela alt ve uste kı sıyah bandlar fılmın boyutunu kuçultuyor ve alt yazıda bu sıyah olan yerde cıkıyor,projeksıyonun alt ve ust sıyahlıklarını yok eden bır ayarı var yanı ekrana goruntuyu tam oturtarak görüntünün boyutunu buyutuyor,tabıkı ınsan yuzlerı hafıf uzun oluyor ama 3d filimlerde genişlik onemlı olduğundan gozler zaten alışıyor bu boyuta ve cok daha keyif alıyorsun fılımden.
tabi bu durumda alt yazı gorunmez oluyor,halıyle hafıf zoom ladığından görüntüyü bu normal..işte burada madı oynatıcının alt yazı ayarları devreye gırıyor ve alt yazıyı yukarı kaydırabılıyorsun,bu cok guzel bır ozelık.
ıso 3d filimlerde ıso dosyasıyla alt yazı ısmını aynı yaptığınızda dışardan ıso dosyasına alt yazı eklemiş oluyorsunuz.buda cok başarılı bır uygulama,artık her cıkan yenı ıso fılımlerı turkçe ses ve alt yazı yok dıye ındırmezlık yapmıyacağım.
ses ve alt yazı seçimleri tek tuşla fılım oynarken cok hızlı bır bıçımde değiştirebılıyorsunuz.
kontrans ve renk gıbı ayarları yapabılıyorsunuz.3d fılımlerde contrans onemlı..
benım uzun zamandır uğraştığım ıso 3d fılımlere ses ekleme bu madıplayer sayesınde ılk aşamasını yapmış oldu..
onuda kısaca anlatayım.daha onceden journey 2 fılmıne tsmuxer guı programıyla fılme 5+1 ses eklemiştim.fılımde 4 ses vardı en son portekızce sesı sılıp turkçe sesı eklemıştım.
önce bu ekledığım fılmı m2ts dosyasını power dvd ıle calıştırıp 3d görüntü almıştım,turkce ekledığım sesde başarılı idi ama filme dıkkatlı baktığımda gerçek anlamda 3d olmadığını dışa cıkan sahnelerın kaybolduğunu ve sadece derinlik olduğunu gördüm.ne yaptıysam olmadı.sonra aklıma bu yaptığım dosyaları tekrar ıso yapmak geldı.
imgburn ile bu açılmış ıso dosyalarını tekrar ıso haline getirdim.power dvd ile calıştırdım bu sefer 3d tamam oldu ama eklediğim turkçe ses yok olmuştu.bırkaçkez deneme yapsamda hep aynı şeyler oldu,bende pes edip bıraktım.
az önce deneme yaparken madı playerı,bu yapmış olduğum iso dosyasınıda denedım.aynen cok guzel 3d efekli biçimde çalıştı,ses ayarlarından portekız ceyı seçip denedım bırde baktım turkçe eklediğim ses çalışıyor,.
dedimki iyiki almışım bu playerı..fakat burdada bır sıkıntı oldu şöylekı bu seferde fılmı ılerı gerı almaya çalıştığında takılıp kalıyor.3d ayarlarından cıkıp 2d ye geçtiğinde sorun kalmıyor ama 3d de sıkıntı var sanırım bazı 3d ayarları bozulmuş olabılır.tekrar daha dıkkatlı bır biçimde deneyip gelişmeleri buradan veya epson 9000 başlığından yazacağım. bu ses ekleme olayı benım için cok onemli..
ilk izlenımlerim boyle,..bıraz daha karıştırayım yenı şeyler cıkınca yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 31 Mayıs 2012; 2:22:55 >
-
half sbs ye göre 3d bluray iso görüntü farki cokmu gözle görünür bicimde 3d efeklerimde bir fark varmi acaba ve görüntü kalitesi sana göre nekadar iyi bir yüzde vere bilirmisin. -
quote:
Orijinalden alıntı: maviay1
half sbs ye göre 3d bluray iso görüntü farki cokmu gözle görünür bicimde 3d efeklerimde bir fark varmi acaba ve görüntü kalitesi sana göre nekadar iyi bir yüzde vere bilirmisin.
ben aralarında çok büyük bir fark göremedim açıkçası, hatta john carter filmini bluray ve sbs olarak her ikisinide indirdim ve seyrettim, öyle çok fark göremedim, bu sebeple iso film indirmem bir daha, hem çok yer kaplıyor hemde indirmesi dert benim için -
Araştırdığım pek çok media player üzerine bu alette karar kıldım özellikleri bana çok cazip gelmişti özellikle avr ler için ses formatlarını pass through yapabilmesi ,Bu alet için neler söyleyebilrsiniz ? görüntü işlemcisi nasıl ? Hd ve 3d görüntülerdeki kalite nasıl ? keskin ve berrak bir görüntüyemi sahip 3d ler derin mi ? beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: garanti24
quote:
half sbs ye göre 3d bluray iso görüntü farki cokmu gözle görünür bicimde 3d efeklerimde bir fark varmi acaba ve görüntü kalitesi sana göre nekadar iyi bir yüzde vere bilirmisin.
ben aralarında çok büyük bir fark göremedim açıkçası, hatta john carter filmini bluray ve sbs olarak her ikisinide indirdim ve seyrettim, öyle çok fark göremedim, bu sebeple iso film indirmem bir daha, hem çok yer kaplıyor hemde indirmesi dert benim için
Üstat John Carter sbs filmi için alt yazı nerden buldun bana link yada bir şekilde gönderebilirmisin bu filme journey 2 alt yazı bulamadım. Bir yardım ltf.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugursah
quote:
Orijinalden alıntı: popcornhour
quote:
quote:
quote:
quote:
seyrettiğiniz 3D film nedir ?
SBS , TAB , 3D-BD ?
Sbs ustad
Simdi yine ayni sey oldu filmi belli bir sure syretttikten sonra ekran tamamen yesil oluyo ve adaptoru cikarip birkac saat bekledikten sonra duzeliyo yine film izlemeye baslayinca ayni sorun tekrarlaniyo nedir sorun acaba
Bu sorunuma kimse cevap vermedi tekrar soruyorum filmi yaklasik 1 saat izledikten sonra (57. Dakika falan) ekran yesil oluyor ve cihaz kumandasi iptal oluyor sanki sadece on-off tusu calisiyor oda bi ise yaramiyo. Boyle bisey yasayan oldumu acaba yardim lutfen
her film'de mi yapıyor , yoksa sadece bir filmin 57. dakikasında mı ?
Hocam tum filmlerde yapiyor ve 57. Dakikada degil o sadece ilk izlenimimdi diger filmlerde denedim 10. Dakikadada oluyo bazen ileri sardiriyorum 1 saat mesela oradan izlemeye baslayinca yine bir sure aonra ekran yesil hani yesil ekranin gidip gelmeai falan degil tamamen yesil ve birkac saat bu sekilde kaliyor ne yapicam bilmiyorum
yeşil ekran bugun bendede oldu,ekran tamamen yeşile döndü ve düzelme olmadı,cıhazın elektırığını kessemde bır şey olmadı yeşil ekran devam etti..
sonra bende av girişiyle tv ye bağladım kapatıp actım av gırışınde sorun yoktu,daha sonra tekrar hdmı kablosunu takıp denemeye devam ettim,cıhazı kapatıp actım ve sorun duzeldi..
av cıkışındakı kabloyu daha sonra cıkardım tekrar yeşil ekrana döndü.
anlatıklarımı tekrar yaptım şimdi sorunsuz.demekki av cıkışınıda kulanmak zorundayız.belkı yenı yazılımla bu sorun düzelmiş olabilir ama ben bıraz daha kurcalayayım bu yazılım ile 2280 var uzerinde.sonra farkı anlamak adına yenı yazılıma geçerim.
-
quote:
once tv de denedım her şey yolunda renkler doğal hıç bır bozulma yok.sonra projeksıyona bu sefer hdmi kabloyla bağladım yıne en ufak bır sorun yok.sanırım projeksıyonun wifi ozeliğiyle bağlanınca sorun cıkıyor onuda yakında cozerim.şu an hdmı kabloyla testler yaptım.
ilk defa medıa player kulanan bırı olarak urun cok hoşuma gıttı.
ıso 3d fılımler sorunsuz ve cok akıcı bır biçimde calıştı.
alt yazılardakı seçenekler cok guzel.mesela alt ve uste kı sıyah bandlar fılmın boyutunu kuçultuyor ve alt yazıda bu sıyah olan yerde cıkıyor,projeksıyonun alt ve ust sıyahlıklarını yok eden bır ayarı var yanı ekrana goruntuyu tam oturtarak görüntünün boyutunu buyutuyor,tabıkı ınsan yuzlerı hafıf uzun oluyor ama 3d filimlerde genişlik onemlı olduğundan gozler zaten alışıyor bu boyuta ve cok daha keyif alıyorsun fılımden.
tabi bu durumda alt yazı gorunmez oluyor,halıyle hafıf zoom ladığından görüntüyü bu normal..işte burada madı oynatıcının alt yazı ayarları devreye gırıyor ve alt yazıyı yukarı kaydırabılıyorsun,bu cok guzel bır ozelık.
ıso 3d filimlerde ıso dosyasıyla alt yazı ısmını aynı yaptığınızda dışardan ıso dosyasına alt yazı eklemiş oluyorsunuz.buda cok başarılı bır uygulama,artık her cıkan yenı ıso fılımlerı turkçe ses ve alt yazı yok dıye ındırmezlık yapmıyacağım.
ses ve alt yazı seçimleri tek tuşla fılım oynarken cok hızlı bır bıçımde değiştirebılıyorsunuz.
kontrans ve renk gıbı ayarları yapabılıyorsunuz.3d fılımlerde contrans onemlı..
benım uzun zamandır uğraştığım ıso 3d fılımlere ses ekleme bu madıplayer sayesınde ılk aşamasını yapmış oldu..
onuda kısaca anlatayım.daha onceden journey 2 fılmıne tsmuxer guı programıyla fılme 5+1 ses eklemiştim.fılımde 4 ses vardı en son portekızce sesı sılıp turkçe sesı eklemıştım.
önce bu ekledığım fılmı m2ts dosyasını power dvd ıle calıştırıp 3d görüntü almıştım,turkce ekledığım sesde başarılı idi ama filme dıkkatlı baktığımda gerçek anlamda 3d olmadığını dışa cıkan sahnelerın kaybolduğunu ve sadece derinlik olduğunu gördüm.ne yaptıysam olmadı.sonra aklıma bu yaptığım dosyaları tekrar ıso yapmak geldı.
imgburn ile bu açılmış ıso dosyalarını tekrar ıso haline getirdim.power dvd ile calıştırdım bu sefer 3d tamam oldu ama eklediğim turkçe ses yok olmuştu.bırkaçkez deneme yapsamda hep aynı şeyler oldu,bende pes edip bıraktım.
az önce deneme yaparken madı playerı,bu yapmış olduğum iso dosyasınıda denedım.aynen cok guzel 3d efekli biçimde çalıştı,ses ayarlarından portekız ceyı seçip denedım bırde baktım turkçe eklediğim ses çalışıyor,.
dedimki iyiki almışım bu playerı..fakat burdada bır sıkıntı oldu şöylekı bu seferde fılmı ılerı gerı almaya çalıştığında takılıp kalıyor.3d ayarlarından cıkıp 2d ye geçtiğinde sorun kalmıyor ama 3d de sıkıntı var sanırım bazı 3d ayarları bozulmuş olabılır.tekrar daha dıkkatlı bır biçimde deneyip gelişmeleri buradan veya epson 9000 başlığından yazacağım. bu ses ekleme olayı benım için cok onemli..
ilk izlenımlerim boyle,..bıraz daha karıştırayım yenı şeyler cıkınca yazarım.
selam , 3d blu-ray isolara ses ekleme çalışmalarını merakla bekliyoruz.. ben de zamanında çok uğraşmış ama becerememiştim , 2 seçenek var , ya bu aletlere harici ses olayını ekleyecekler , ya da bir şekilde başka bir yol bulunacak..
kolay gelsin..
-
Üstat daha uyumlu alt yazı bulamıyoruz sen ses dosyasından bahsediyorsun çıkan filmi 6 ay sonra izledikten sonra ne anlamı kalıyor 3d peşinde koşmanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: eddy123
quote:
HD kanalları nasıl seyredebileceğinize ait bilgiyi yakında burada vereceğim.
Aşağıda bu işlemi yaptıktan sonra çektiğim videoyu izliyebilirsiniz
Şifrenin en sonundaki harf görünmüyor yalnız. "f" harfinden sonrasını çok hızlı geçiyorsunuz.
Buna gerek kalmadı , bugünden itibaren SYSTEM TOOLS'dan LİNK UPDATE yaparsanız artık kanallar otomatik açıyor
-
benim soruya cevap verecek kimse yok mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: arapnasri
Üstat daha uyumlu alt yazı bulamıyoruz sen ses dosyasından bahsediyorsun çıkan filmi 6 ay sonra izledikten sonra ne anlamı kalıyor 3d peşinde koşmanın.
filimlerin sesleri artık oyle geç cıkmıyor en fazla 1 ay sürüyor cıkması,takip edersen göreceksin...
üstelik nasıl uyumlu alt yazı bulamıyorsun merak ettim.genelde3d filimler önemli filimlerden sayılıyor ve bır kaç gunde alt yazı cıkıyor.
alt yazı sıtelerinin adreslerını vereyım ozelden ıstersen..anladığım kadarıyla sız zor beğenenlerdensiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: arapnasri
quote:
Orijinalden alıntı: garanti24
quote:
ben aralarında çok büyük bir fark göremedim açıkçası, hatta john carter filmini bluray ve sbs olarak her ikisinide indirdim ve seyrettim, öyle çok fark göremedim, bu sebeple iso film indirmem bir daha, hem çok yer kaplıyor hemde indirmesi dert benim için
Üstat John Carter sbs filmi için alt yazı nerden buldun bana link yada bir şekilde gönderebilirmisin bu filme journey 2 alt yazı bulamadım. Bir yardım ltf.
http://divxplanet.com/ burada populer bütün filimlerin alt yazısını bulursun.hemde ıstediğin fps değerınde,ufak sapmalar olur ıse bunları Subtitle Workshop programını ındır ve oradan yaparsın.resimli kulanımı mevcut netde..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X