Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aysay

Bugün SYSTEM TOOLS'dan LİNK UPDATE yaptım, HD kanallar açılıyor ama çok takılıyor, tüm IP kanallarda takılma var, internetim 8mbit sınırsız, ne yapmam gerekiyor...

kanal listesindeyken , kumandadan 2 tuşuna bas ve altta S5, S6 , S7 değiştir.
    Bizde S7'de takılma yok.
    Aynen 8Mbps kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Bugün SYSTEM TOOLS'dan LİNK UPDATE yaptım, HD kanallar açılıyor ama çok takılıyor, tüm IP kanallarda takılma var, internetim 8mbit sınırsız, ne yapmam gerekiyor...

kanal listesindeyken , kumandadan 2 tuşuna bas ve altta S5, S6 , S7 değiştir.
    Bizde S7'de takılma yok.
    Aynen 8Mbps kullanıyoruz.

Evet dediğiniz gibi S7 yapınca takılma kesildi, şuan hiç takılmadan izleyebiliyorum, teşekkürler yardımınız için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

ben aralarında çok büyük bir fark göremedim açıkçası, hatta john carter filmini bluray ve sbs olarak her ikisinide indirdim ve seyrettim, öyle çok fark göremedim, bu sebeple iso film indirmem bir daha, hem çok yer kaplıyor hemde indirmesi dert benim için

Selam,

http://realorfake3d.com/#6

Su listeden goreceginiz uzere John Carter filmi devşirme 3D'dir, orjinal çekim değildir :) O yüzden farkı hissedememiş olabilirsiniz.

Ben bu denemeyi Final dest. 5 filmi ile yaptım.

Hsbs filmin bitrate'i : 9350 Kbps

ISO filmin bitrate'i : 16124 Kbps

Tabi aradaki bu fark, filmin kalitesine de direkt olarak yansıyor. 2 kişiye bu testi yaptırdım, her iki kişi de HSBS izlerken, efektleri takip ederken gözlerinin hafif zorlandığını söyledi. ISO izlerken ise görüntüye ve efektlere hayran kaldılar.

Çünkü hem bitrate çok daha fazla hem de HSBS 'den dolayı (her ne kadar TV'ler bunu bir dereceye kadar telafi etse de) YATAY çözünürlük, ISO'ya göre %50 düşük.

Aradaki fark kağıt üzerinde olduğu gibi TV'de de bence bariz belli. Mesela eskiden Nat Geo HD kanalında her akşam çıkan belgeselleri ilgiyle takip ederdim şimdi ise bu cihaz yüzünden insanın bakası gelmiyor :)

• Arkadaşlar,yaklaşık 2 aydır R6S i 2D olarak sorunsuz toshlba tv de kullanıyordum.Bir ay önce LG 47LM760S aldım ve R6S yi buna bağladım.3D HSBS film seyrediyorum,filmlerin rasgele yerlerinde ekranın sağından soluna doğru çok hızlı bir şekilde kayma gibi bir şey oluyor.İlk başlarda önemsemedim ama dikkat edince fark edilmeyecek gibi değil.Aynı filmleri direkt tv den oynatınca bu durumla karşılaşmadım,sizce cihazdamı sorun var yoksa ayarlarmı yanlış.....
  • herkeze selam ben dm 800 hd se kullaniyorum butun mkv ve half sbs filimlerine dreambox uzerinden bakiyorum bilindigi gibi dreambox 3d bluray iso lari oynatmiyor bende onun icin birtane 3d iso medya player almayi dusunuyorum görüntü kalitesi bakimindan buyuk fark yoksa fazladan masrafa girmeye gerek yok ama görüntü bakimindan büyük fark var ise hic düsünmeden alacagim dreambox kulanipta 3d iso medya player kulanan arkadas lar varsa yorumlarini bekliyorum 3d kalitesi bakiminda saygilar kolay gelsin herkeze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay1 -- 1 Haziran 2012; 15:46:28 >
  • Selamlar. Arkadaşlar bugün R6S elime ulaştı. Konu 23 sayfa olmuş hepsini okuyamadım acaba ilk alır almaz hangi update yada firmware i yüklüyüm yoksa direk kendi gelen yazılımıylamı kalsın? İlk alır almaz neler yapmalıyım cihaza?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone -- 1 Haziran 2012; 20:26:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

HD kanalları nasıl seyredebileceğinize ait bilgiyi yakında burada vereceğim.

Aşağıda bu işlemi yaptıktan sonra çektiğim videoyu izliyebilirsiniz

Şifrenin en sonundaki harf görünmüyor yalnız. "f" harfinden sonrasını çok hızlı geçiyorsunuz.

Buna gerek kalmadı , bugünden itibaren SYSTEM TOOLS'dan LİNK UPDATE yaparsanız artık kanallar otomatik açıyor

dediğiniz menüyü bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Leone

Selamlar. Arkadaşlar bugün R6S elime ulaştı. Konu 23 sayfa olmuş hepsini okuyamadım acaba ilk alır almaz hangi update yada firmware i yüklüyüm yoksa direk kendi gelen yazılımıylamı kalsın? İlk alır almaz neler yapmalıyım cihaza?

Cevap verebilcek varmı arada kaynamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone -- 1 Haziran 2012; 20:15:44 >
  • bugun sancak bılgısayara gıttım ve arızalı urunu orada değiştirdim.saolsun oradakı genç arkadaş ılgılendi.son gunceleme ve tv ızlemem için butun patch lerı yukledı hazır halde verdı cıhazı bırazdan denıycem.
    teşekkürler SANCAK BILGISAYAR.
  • quote:

system tools hangi menünün içinde yardım edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: garanti24

quote:

system tools hangi menünün içinde yardım edermisiniz

imd menüsünde modem ve kablo resmi var. saga dogru en sonda
  • Dün yaklaşık 45gb'lık 3d avatar.isonun yanına srt biçiminde altyazı ekledim ama .iso uzantılarda altyazı bir türlü açılmadı. subtitles seçeneğinde subtitles1 diye bir şey çıkıyor seçiyorum ama altyazı hiç yok. .iso larda srt altyazısını yan yana aynı isimle atınca r6s tanımıyormu? nasıl halledebilirim bu işi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

Dün yaklaşık 45gb'lık 3d avatar.isonun yanına srt biçiminde altyazı ekledim ama .iso uzantılarda altyazı bir türlü açılmadı. subtitles seçeneğinde subtitles1 diye bir şey çıkıyor seçiyorum ama altyazı hiç yok. .iso larda srt altyazısını yan yana aynı isimle atınca r6s tanımıyormu? nasıl halledebilirim bu işi :(

aynı isimle atınca tanıyor,48gb avatar 3d isoyu o şekilde izlemiştim sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: yasinemrah

Dün yaklaşık 45gb'lık 3d avatar.isonun yanına srt biçiminde altyazı ekledim ama .iso uzantılarda altyazı bir türlü açılmadı. subtitles seçeneğinde subtitles1 diye bir şey çıkıyor seçiyorum ama altyazı hiç yok. .iso larda srt altyazısını yan yana aynı isimle atınca r6s tanımıyormu? nasıl halledebilirim bu işi :(

aynı isimle atınca tanıyor,48gb avatar 3d isoyu o şekilde izlemiştim sorunsuz

aynı isimle attım zaten. diğer dildeki altyazılardan farklı subtitles 1 diye bir altyazı çıkıyor seçiyorum ama tık yok. anlayamadım. .srt uzantılımı olcak yoksa 3d sbs altyazılardaki gibi 3 - 4 parça değişik formatlardaki altyazılardanmı olcak.

• normal srt denedim çalıştı,zaten cihaz kendisi 3d yapıyor altyazıyı 3-4 parça olana gerek yok
  • Cihazda alt yazı için gecikme ayarı yapabiliyormuyuz,uymayan alt yazılar icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

Cihazda alt yazı için gecikme ayarı yapabiliyormuyuz,uymayan alt yazılar icin

Evet yapılabiliyor.
  • quote:

quote:

Evet yapılabiliyor.

Nasıl yapılıyor? Bahsettigin senkron tutmamasından olan gecikme düzeltme sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

quote:

Evet yapılabiliyor.

Nasıl yapılıyor? Bahsettigin senkron tutmamasından olan gecikme düzeltme sanırım.

Subtitle tuşuna basınca 4. seçenek senkron düzeltme. 100 ms aralıklarla artırıp azaltabiliyorsunuz.
  • 3d iso da altyazı ayarını sonunda yaptım. nasıl oldu anlayamadım. filmi Avatar 3d olarak isimlendirince subtitles 1 i seçmeme rağmen altyazıyı göstermiyordu. bende xwjhdfo gibi abuk sabuk birşey yazdım, altyazıyada aybı ismi verdim öyle çalıştı. enteresan.

şuanda 1 sorunum kaldı ciddi olarak. hdd mi egreattan her çıkarıdğımda win7 tara ve düzelt seçeneğini sunuyor. egreattın eject tuşuyla sonlandırmama rağmen hep aynı şey oluyor. nedenini ve çözümünü bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.