Şimdi Ara

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
846
Cevap
0
Favori
156.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GnRlCracker

Oyunun bir süre sonra çökmesi bende de oldu oyunu kayıtları dahil silmek gerekiyor ben böyle yapınca düzeldi bu arada middle-earth 2 nin en iyi özelliği sınırların bir kale içinde olmaması ama duvar yine kurabilirsin diğer klasik strateji oyunlarına daha çok benzetmişler ama tabii ki daha güzel

Alıntıları Göster
     {LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI

şeklinde hata veriyo yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: addar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende The Battle for Middle-earth II aldım iyi'lerin ve kötü'lerin senaryolarını bitirdim skirmish oynuyim dedim easy de açtım ama easyde çok kolay ben hemen güçleniyorum onları yok ediyorum filan baya kolay yapmışlar yani neyse bari medium da oynayım dedim ama oynamaz olaydım resmen deli ettiler beni sanki brutal da açmışım gibi zordu bu niye böyle şunun bir ortası yokmu easy de çok kolay medium dada çok zor ortası yok, patch le filan düzeliyormu bu zorluk kolaylık ortası oluyormu yani

• quote:

Orijinalden alıntı: freadom

ARKADAŞLAR YAWW NE ZAMAN GELECEKBU OYUN ÖLÜYOM SABIRSIZLIKTANNNNNNNNN

Alıntıları Göster
    witch king ek paket değil mi ya,,,boyutu nasıl 4.5 gb falan oluyor,,,herhalde bfme2 ile birlikte olduğu için 4.5 a geliyor,,,
    sadece expansion packi yüklicek bir yer bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpclient

witch king ek paket değil mi ya,,,boyutu nasıl 4.5 gb falan oluyor,,,herhalde bfme2 ile birlikte olduğu için 4.5 a geliyor,,,
    sadece expansion packi yüklicek bir yer bulamadım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar,
    landan oynayan varmı bu oyunu?
    bu oyunu landan oynamak için, ne yapmalıyız ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: freadom

ARKADAŞLAR YAWW NE ZAMAN GELECEKBU OYUN ÖLÜYOM SABIRSIZLIKTANNNNNNNNN

Alıntıları Göster
    oyun bende var süper angmar diye bir ırk geliyor ve bir sürü harita ekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 16 Mart 2008; 19:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

oyun bende var süper angmar diye bir ırk geliyor ve bir sürü harita ekleniyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunu bitirenler save dosyasını atmanız mümkünmü acaba,
    son bölümde bir türlü oyun bitmiyor sürekli yeni düşmanlar geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caver

arkadaşlar,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: caver

arkadaşlar,

Bende bu sorunun cevabını bekliyorum.

Oyuna her girdiğimde versiyon no değişiyor. Oynayamıyoruz.. Yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 11 Mayıs 2008; 15:17:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kirgiz

witch king multi oynamayan bana Pm atsin. Özellikle Cafeciler. Multi sorununu çözdüm.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

witch king multi oynamayan bana Pm atsin. Özellikle Cafeciler. Multi sorununu çözdüm.

ya multi oynamak istiyorum nasıl yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxel_87

quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

ya multi oynamak istiyorum nasıl yapılıyor

Alıntıları Göster
    Pm atin link vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirgiz

Pm atin link vereyim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben 2 gb ram 1 gb ekran kartı 2.60 ghz ilemci hızı çift çekirdekte çok rahat oynayabiliyorum ama 1 bölümden sonra oyunu birdaha açmadım çünkü ben pek sevmedim bu arada
    @caver ve @fatih_t nin dediği gibi nasıl lan oynayabiliriz o zaman güzel olur(bence)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dain

Arkadaşlar ben 2 gb ram 1 gb ekran kartı 2.60 ghz ilemci hızı çift çekirdekte çok rahat oynayabiliyorum ama 1 bölümden sonra oyunu birdaha açmadım çünkü ben pek sevmedim bu arada
    @caver ve @fatih_t nin dediği gibi nasıl lan oynayabiliriz o zaman güzel olur(bence)

Alıntıları Göster
    multi konusunda bilgi verirseniz çok iyi olur gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: oronar

multi konusunda bilgi verirseniz çok iyi olur gerçekten

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi lan gameden oyunu hiç oynayamadık... Yardımcı olursanız çok seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: addar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

bende çok aradım yok bu hatanın bir çözümü istediği onlarca game dat. serial, patch fayda etmiyor, hatayı alan hiç uğraşmasın bence direk silsin oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: -HKN-

quote:

Orjinalden alıntı: bolsoru

YA Arkadaşlar bu oyunda 7 bölüm madenler olsa gerek iyilerde (medyum yaptım ) geçemiyorum adamlar bi trol ordusu getiriyo aklın hayalin durur bildiğin gibi değil yahu bütün okcu kulelerini dizdim banamısın demedi son anlarda takviye geldi ama dalga geçercesine ucu ucu yetişti trolün binayı yıkmasıyla geçen varmı kaç kaç taktiği uyguladınız ?

7. bölüm en zor bölümdü. Ben de baya uğraşmıştım. Burada önemli olan ana tapınağı korumak. Bu sebeple ordunun büyük bölümünü buraya yığmalısın. Ayrıca mevcut büyülerinin tümünü, elinde ne varsa artık, göktaşı, deprem, vs. ne varsa troller için kullan. Bi de adını unuttum, zıplayan bi adam var ya. onu çıkart trollerin üzerine salıver..baya etkili oluyor...
    Ben son 8. bölümün tamamını neredeyse bu bonus büyüler sayesinde geçmiştim..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aranızda 5000 den yukarı asker yapan var mı? birde nasıl yaptığınızı anlatırsananız sevnirim en fazla 100 asker çıkardım

• quote:

Orijinalden alıntı: baddal555

arkadaşlar aranızda 5000 den yukarı asker yapan var mı? birde nasıl yaptığınızı anlatırsananız sevnirim en fazla 100 asker çıkardım

Alıntıları Göster
    arkadaş nasıl yaptın puanını öyle 9500 ben en fazla 1500 yaptım daha olmadı ne olursun banada söyle lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddal555

arkadaş nasıl yaptın puanını öyle 9500 ben en fazla 1500 yaptım daha olmadı ne olursun banada söyle lütfen

Alıntıları Göster
    Lord of The Rings: Battle For Middle Earth II oyunun DVD'sini aldım ve yükledim, crack'ini falanda yaptım ama oyunun ikonuna tıkladığımda açılış resmi geliyor ama devamı yok; task manager'danda baktım oradada çalışıyor gözükmüyor, şuana kadar GBW sitesinden farklı crackler çektim, sistem uyumluluğunu denedim olmadı. Sistemimin fazlasıyla yettiğini söyleyebilirim size. Sizce ne yapmalıyım başka ?

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odin Wolf -- 9 Eylül 2008; 21:49:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Odin Wolf

Lord of The Rings: Battle For Middle Earth II oyunun DVD'sini aldım ve yükledim, crack'ini falanda yaptım ama oyunun ikonuna tıkladığımda açılış resmi geliyor ama devamı yok; task manager'danda baktım oradada çalışıyor gözükmüyor, şuana kadar GBW sitesinden farklı crackler çektim, sistem uyumluluğunu denedim olmadı. Sistemimin fazlasıyla yettiğini söyleyebilirim size. Sizce ne yapmalıyım başka ?

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    bende de öyle bir hata var şuanda..hemde oyunu orjinal almama rağmen..oyuna giremiyorum..resim çıkıyor sonra kayboluyor :S

• quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

bende de öyle bir hata var şuanda..hemde oyunu orjinal almama rağmen..oyuna giremiyorum..resim çıkıyor sonra kayboluyor :S

Alıntıları Göster
    Lütfen sorunu tam olarak çözen biri varsa yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odin Wolf

Lütfen sorunu tam olarak çözen biri varsa yardım etsin.

Alıntıları Göster
    Benim oyun orjinal ama online girmiyor girdiğindede çok yawaş. Nedenini bilen wamı? Serwerlardamı sorun war yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Benim oyun orjinal ama online girmiyor girdiğindede çok yawaş. Nedenini bilen wamı? Serwerlardamı sorun war yoksa?

Alıntıları Göster
    Witch King indirmeye değer mi?2. oyun ile ne fark var?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.