Şimdi Ara

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
846
Cevap
0
Favori
155.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  {LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI

şeklinde hata veriyo yardım lütfen
  • Arkadaşlar bende The Battle for Middle-earth II aldım iyi'lerin ve kötü'lerin senaryolarını bitirdim skirmish oynuyim dedim easy de açtım ama easyde çok kolay ben hemen güçleniyorum onları yok ediyorum filan baya kolay yapmışlar yani neyse bari medium da oynayım dedim ama oynamaz olaydım resmen deli ettiler beni sanki brutal da açmışım gibi zordu bu niye böyle şunun bir ortası yokmu easy de çok kolay medium dada çok zor ortası yok, patch le filan düzeliyormu bu zorluk kolaylık ortası oluyormu yani
  • witch king ek paket değil mi ya,,,boyutu nasıl 4.5 gb falan oluyor,,,herhalde bfme2 ile birlikte olduğu için 4.5 a geliyor,,,
    sadece expansion packi yüklicek bir yer bulamadım
  • arkadaşlar,
    landan oynayan varmı bu oyunu?
    bu oyunu landan oynamak için, ne yapmalıyız ??
  • oyun bende var süper angmar diye bir ırk geliyor ve bir sürü harita ekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Marcos -- 16 Mart 2008; 19:46:59 >
  • Arkadaşlar oyunu bitirenler save dosyasını atmanız mümkünmü acaba,
    son bölümde bir türlü oyun bitmiyor sürekli yeni düşmanlar geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

arkadaşlar,
    landan oynayan varmı bu oyunu?
    bu oyunu landan oynamak için, ne yapmalıyız ??

Bende bu sorunun cevabını bekliyorum.

Oyuna her girdiğimde versiyon no değişiyor. Oynayamıyoruz.. Yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 11 Mayıs 2008; 15:17:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirgiz

witch king multi oynamayan bana Pm atsin. Özellikle Cafeciler. Multi sorununu çözdüm.

ya multi oynamak istiyorum nasıl yapılıyor
  • Pm atin link vereyim.
  • Arkadaşlar ben 2 gb ram 1 gb ekran kartı 2.60 ghz ilemci hızı çift çekirdekte çok rahat oynayabiliyorum ama 1 bölümden sonra oyunu birdaha açmadım çünkü ben pek sevmedim bu arada
    @caver ve @fatih_t nin dediği gibi nasıl lan oynayabiliriz o zaman güzel olur(bence)
  • multi konusunda bilgi verirseniz çok iyi olur gerçekten
  • evet arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi lan gameden oyunu hiç oynayamadık... Yardımcı olursanız çok seviniriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

{LOTR} BATLE FOR THE MİDDLE EARTH 2,' The Witch King' ÇIKTI

şeklinde hata veriyo yardım lütfen

bende çok aradım yok bu hatanın bir çözümü istediği onlarca game dat. serial, patch fayda etmiyor, hatayı alan hiç uğraşmasın bence direk silsin oyunu

• arkadaşlar aranızda 5000 den yukarı asker yapan var mı? birde nasıl yaptığınızı anlatırsananız sevnirim en fazla 100 asker çıkardım
  • arkadaş nasıl yaptın puanını öyle 9500 ben en fazla 1500 yaptım daha olmadı ne olursun banada söyle lütfen
  • Lord of The Rings: Battle For Middle Earth II oyunun DVD'sini aldım ve yükledim, crack'ini falanda yaptım ama oyunun ikonuna tıkladığımda açılış resmi geliyor ama devamı yok; task manager'danda baktım oradada çalışıyor gözükmüyor, şuana kadar GBW sitesinden farklı crackler çektim, sistem uyumluluğunu denedim olmadı. Sistemimin fazlasıyla yettiğini söyleyebilirim size. Sizce ne yapmalıyım başka ?

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odin Wolf -- 9 Eylül 2008; 21:49:43 >
  • bende de öyle bir hata var şuanda..hemde oyunu orjinal almama rağmen..oyuna giremiyorum..resim çıkıyor sonra kayboluyor :S
  • Lütfen sorunu tam olarak çözen biri varsa yardım etsin.
  • Benim oyun orjinal ama online girmiyor girdiğindede çok yawaş. Nedenini bilen wamı? Serwerlardamı sorun war yoksa?
  • Witch King indirmeye değer mi?2. oyun ile ne fark var?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.